Değerli kadınlarımız erkek arkadaşınız yok diyelim, size görücü gelecek olsa değerlendirir misiniz? Yani "görücü usulü evlenebilirim, hele bir o kişiyi göreyim, bakiyim"deyip bir fırsat verir misiniz?

Değerli kadınlarımız erkek arkadaşınız yok diyelim, size görücü gelecek olsa değerlendirir misiniz? Yani "görücü usulü evlenebilirim, hele bir o kişiyi göreyim, bakiyim"deyip bir fırsat verir misiniz?

Evde kalmisliktan değil normal. olarak da görücü usulünü desteklerim sonuçta pat diyede evlenilmiyor o kişi ile hele bi de ailelerin araştırması sonucu olmuşsa soyu sopu daha iyi anlaşılabiliyor o yüzden degerlendirirdim ben.
Birsey merak ediyorum, siz evde kaldığınızi mi düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse size katılmıyorum 😊. 25 yaş evde kalmış anlamı taşımaz, 20 yaşında evlenip de 3 ay sonra ayrılcak olduktan sonra 25 yaşa kadar beklemek en iyisi, yani lütfen öyle düşünmeyin. Gorucu usulu evlilik hakkinda "normal"demeniz çok hoşuma gitti , moralim bozuluyordu, çünkü isim "görücü usulü " evliliğe kaldı gibi. Aslında görücü usulü evlilik kötü birsey değil ama aşık olarak evlenmek gibisi de yoktur, ben henüz birine aşık olmanın, biriyle vakit geçirmenin nasıl birsey olduğunu bilmiyorum...
Desene tolgaya düştüm 😅
Tongaya
Kaç yaşındasın?
Allah hayırlısına ve gonlunuzdekine kavuşmayı nasip eder inşallah, kendinize iyi bakın, kendinize iyi davranın, bu arada ben de 24 yaşındayım 😅
Cevap
3Cevap
Dengim biriyse evet
evet
İhtiyaç duymam
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?