Düşünün çok iyi bir kız var bu zamanda bulunmayan dürüstlük sevgi saygı her iyi şey var ama tek hatası geçmişte bir dönem kimse ogretmefigi için yanlış olduğunu bı kaç kişiyle sevgili olarak tabiki birlikte olmuş ama şu an çok pişman aklı başında ama gerçekten çok iyi karakterli kaliteli bir kız egosuz mütevazı bir kız. Sırf geçmişi kötü diye yine bu kızı terkeder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTerketmemek için sevgili olmadan önce sorardım muhtemelen. Herkes kendi gibi birini istemeli. Kendinden daha iyi biri, senin durumunu bilip de sana lütfederse sevgili olabilirsin bence. Eli karşı cinsin eline değmeyen biriyle 10-20 kişiyle yatan biri bir olur mu hiç?
Geçmiş konusu da şöyle. Duruma bağlı. Örneğin daha önce cinayet işlediyse ve bu biz sevgiliyken ortaya çıkarsa, hapis cezası yatmış dahi olsa tüm detaylarını bilmek isterdim. Ona göre karar verirdim. şu an ayrılırdım veya ayrılmazdım demek doğru olmaz. Yaşayıp da karar verilebilecek bir şey bu. Elimde telefonla oturduğum yerden bunun kararını veremem.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılya pardon da neden kendini bu kadar üzüyosun? sen şey mi zannediyosun karşına çıkan erkekler bu yaşa kadar pür i pak geldiler en kirli sensin sanki. şu kafadan acilen kurtul ve pişmanlıkta yaşama. pişmanlık bana saçma geliyor o zaman ki doğruların farklıydı ona inandın şu an ki doğruların bu şekilde buna inanırsın. o zamanki hataların olmasa belki bugün daha büyük hatalar yapabilirdin. geçmişinden asla pişman olma, kötü bile olsa. ders çıkarmaya bak sadece. burada sana saydıran hemcinslerin de emin ol bekaretini kaybetmemiştir belki ama sevişmediği adam da kalmamıştır. seni geçmişin yüzünden terkeden adam adam değil öncelikle. hele ki kendisi de yaşamış ve seni yargılıyorsa kaç kurtar kendini ve böyle adamlar için asla üzülme. ben de geçmişimde birşeyler yaşadım, her şeyi dürüstlükle eşime anlattım o da anlattı ve evlendik demek ki oluyor yani. bu zamanda evlenen herkes temiz mi zannediyorsun? hayat kadınları bile evleniyor düzgün adamlarla. o yüzden ferah tut gönlünü. senin değerini kıymetini görebilecek adamlarla bir gelecek düşün seni geçmişindeki hatalarla yargılayacak biriyle değil. bu yüzden kendini suçlama hiçbir zaman. şu erkeklere çok değerli varlıklarmış sanki temiz kız hakediyorlarmış gibi de davranma. bir çoğunun aklı sadece uçkurunda. gelip burada dini vaazlar falan vermişler. yatmadığı kalmamıştır şrfszlerin ama namuslu kız isterler.
103 Yorumla- +1 yıl
İlk cumleni okuduktan sonra devamini okumadim, bu sadece ilk cumlene bir cevap. burada mesele kirlilik veya temizlik degil. Karsindaki insana gore ne kadarsın. Ben kendi adima konusayim. Hicbir kiza temas dahi etmedim cok flort ettim cok fazla konustum ama asla elini dahi tutmadim. Simdi benim karsima cikan kiz , senin ilk cumlede yazdigin tavsiyeyi bana karsi uygularsa haklimi olur haksizmi?
Cevap sahibi+1 yıl@Kovaa151 sen ilişki yaşamadıysan yaşamayan birini aramak en doğal hakkın. benim lafım yaşayanlara senin üstüne alınmana gerek yok. hem her haltı yiyip hem de kadı geçmişinde ilişki yaşamış diye yargılayan erkeklere benim lafım. ki çoğu da böyle zaten sen azınlıktasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılRol yaptığını düşünürüm şahsen Geçmişi karanlık olan birinin iyi birisi olacağına inancım düşük Hele kadınsa Kadınlar çünkü sorunlarını hep yaşar sürekli taşırlar ve sonraki ilişkilerine ve sana yansıtırlar öte yandan. Kadınların hata kabul etmeme, özür dilememe kusurlarını giderme gibi yönelimlerini hiç görmedim bu güne kadar. Ortada bir yanlış varsa Mutlaka ama mutlaka karşı tarafın suçudur. O öyle yapmıştırda şöyle yapmıştırda ondan olmuştur. Kendisinin bir hatası yoktur Yani böyle oluncada bu konuda hatalıyım düzeltmeliyim Düşünceside olmaz. O kusurlarla sanada gelir. Zaten hep şunu duyarız. Seni seven her halinle sever tarzı palavra düşünce kalıplarını söylerler. Yani leş bir karateri olsa bile sevmek öyle birşeymiş ki her türlü rezilliğine katlanmalıymışsın yoksa sevmiyormuşsun gibi yaklaşılır. Özetle önceki ilişkilerinde sürekli hatalar yapmış sürekli kısa sürmüş sürekli kavga etmiş sürekli anlaşmazlıklar yaşamış. Bir Kız düşün ve bana ""çok iyi karakterli kaliteli bir kız egosuz mütevazı bir kız""" olduğunu söylemesi İnandırıcı gelmez. Sadece köprüyü geçene kadar Ayıya dayı diyor derim. Üzgünüm ne zaman kadınların dürüst davrandıklarını Özür dilediklerini ben hatalıyım dediklerini ve sürekli suçu ona buna atmayım Yanlışlarını düzeltmeye çalıştıklarını Görürüz O zaman tamam deriz. şu an bunları göremiyoruz maalesef.
617 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Skyquaker maalesef kardeşim. Böyle olunca güvenemiyoruz işte sözlerine felan
Soran+1 yılBen sadece cinsellik konusunda sorun yaşadım onun dışında anlaşmazlık sıkıntı vs olmadı ki o yüzden öyle biri değilim düzgün biri olduğum için böyle şeyler olmadı hep cinsel amaçla kullanmak istediler ben inandım ben de o yola girdim bı şekilde yoksa iyi niyetimi Allah biliyor..
Cevap sahibi+1 yılCinsellik konusunda da şöyle bir sorun çıkıyor genelde Alfa dul sendromu cinsellik yaşanılan erkeği unutamama benliğinden atamama hep o erkeği başkalarında arama oluyor. Öte yandan aidiyet geliştirme bağlanma bağ kuma sorunları meydana geliyor. Mesele evlilikse bu yüzden uzak duruyoruz Önceden ilişki yaşayanlarla Bu tip sorunlarlada çokca karşılaşılaşan erkekler var.
Soran+1 yılEvet illaki vardır onları anlıyorum ama herkes aynı değil ben degilkm ben herşeyimi o kişiye adarim gerekirse hani kendimi tanıyorum biliyorum en ufak yalanım yok allah biliyor vicdanım var yani bilmiyorum neyse
Cevap sahibi+1 yılBu oran %80 lere varıyor. Yani yinede bu sorunu yaşamayan çok azınlıkta kadınlar olabiliyor. Fakat yüksek bir risk almak için En azından yeni bir ilişkin olursa Kesinlikle ama kesinlikle eskiden bahsetmemelisin Unutup gitmiş olman gerek yoksa Adam kaçar o ilişkiden
- +1 yıl
alfa dul olayı cinsellikle ilgili değil her zaman bunu da biliyorsundur, ayrıca bakireler bağ kurmada sorun yaşamasa bugün bakire olan her kızın ilişkisi iyi giderdi ama insanlar bakire de olsa bağ kuramıyor çünkü bi sürü seçenekleri var her zaman daha iyisini arıyorlar ve aynı anda birden çok kişiyle konuşuyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@justlookin5 Alfa dul olayı her zaman cinsellikle alakalı olmayabiliyor. Fakat cinsellik bunun büyük bir parçası daha geçen hafta adam yazmış. Umursamadım kabul ettim Telefonunda hala eski sevgilisiyle sevişme videosu duruyordu Ne yapmalıyım öfkeliyim diyordu. Evet aynı şekilde bakire olursa bu sana Garanti iyi bir ilişki sunacağının %100 delili değildir. Ancak burada Bakireliğini kaybetmiş olanların %80 bu sorunları yaşama ihtimali varken İstatiklerde bu kadınların aldatma oranlarını bakire olanlara göre ciddi şekilde yüksek olduğunu gösteriyor. Sende evlilik gibi ciddi bir ilişki arıyorsan gider bakire ararsın bi tarafda %80 bağ kuramamakdan aidiyet geliştirememekten eskiyi takıntı yapmaktan dolayı aldatılma riski var. Diğer tarafda bu risk 0 değil ama Çok düşük Böylesine ciddi bir karar alırken bunu değerlendirmek zorundasın Aile kuracaksın çocukların olacak boş ver ya ne olcak ki diyebileceğin bir şey değil bu
- +1 yıl
Karanlık da sanki ne? hayat kadını mi yapmış? Sevgilisi olmuş kızın. Sanki sizin olmuyor.
- +1 yıl
@scorpiongirl429 Sürekli ama sizin ama sizde şeklinde yaklaşımlar sergiliyorsunuz. Anlamadığınız nokta şu zannetiğinizin aksine Erkekle Kadın eşit değil. Sadece fiziksel görünüşümüz değil daha zihinsel mental açıdan biyolojik açıdan bir sürü fark var. Sorunlarda bunlardan kaynaklanıyor. madem erkek cinsellik yaşıyor onla bunla yatıyor bizim neyimiz eksik Hıh bizde yaparız Kafasıyla anlamsız rekabete giriyorsunuz. Erkek sizin eşitiniz değil bu anlatılan sorunları erkek nerdeyse hiç yaşamıyor. Keşke eşit olsak keşke bu sorunları yaşatmasanız insana ama öyle olmuyoır işte Başına bela alıyorsun geçmişi kabarık birisi varsa
- +1 yıl
@Skyquaker mental açıdan bir sürü fark olduğu doğru 😅
- +1 yıl
Öyle bir rekabete girdiğimiz yok. Kadın rekabet etmez. Sen kadınları tanımamışsin
- +1 yıl
@scorpiongirl429 Bayada giriyorlar burada ki yorumlardan bile anlarsın bunu Erkeklere özgü değilmiş erkek yaparsa bizde yaparız kafasında yorumlarla dolu ayrıca Kadınlar kıyascıdırda çok fazla şeyi kıyasa sokarlar buna erkekde dahil hem rekabet hemde kıyas erkeği yorar. Bak onun sevgilisi gitmiş Kıza bugatti almış "eeee ne olmuş yani"Sevsedin sende yapardın alırdın Önermesini bu yüzden çoğu zaman kadın yapar erkek değil
+1 yılBilemem benim için önemsiz. Ama başkası için önemli olabilir. Benim için zararlı alışkanlığı olan kadın daha kötü. Bir zar ile ilgilenmem ama bir sigara ile ilgilenirim
Siz kadınlar erkeği seçerken Allah'a isyan ettirene kadar devam ediyorsunuz sıra bize gelince akla karayı diye laf ediyorsunuz. Abla etinde güzelliği sona erer. ruh güzel olmadıktan sonra
...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin geçmişi önemlidir.. Karşı tarafın kabul edemeyeceği birtakım şeyleri sadece geçmiş ve hataydı diye açıklamak çok manasız..
738 Yorumla- +1 yıl
@txttt Her insan hata yapabilir, pişman olabilir ve tekrarlamayabilir.. Lakin kimse bir başkasının hatasını kabullenmek zorunda değildir..
- +1 yıl
geçmiş çöplüktür çöplüğü karıştırmak kargaların işidir
- +1 yıl
Geçmiş, geleceğine yansımıyor ise geçmişte kalır.. Aksi halde geçmişi yanında taşır ve mide bulandırır..
- +1 yıl
o zaman erkeklerin hepsi çoktan kaybetti
- +1 yıl
@İstilacıııTürİİnsan E tamam işte adam da karıştırmamak için terk ediyor zaten
- +1 yıl
karıştırdığı için terk etmiş oluyor ne alaka
- +1 yıl
@İstilacıııTürİİnsan kardeşim mecbur mu adam bakire olmayan kızla evlenmeye bu adamın içinde olan engel olamadığı bir şey yani kafasına takıyor evlensin de zehir mi etsin kızın hayatını istese kullanıp kullanıp atabilir de bırakmayı tercih ediyor Ne kardeşimsin siz ya iyilik de yaramıyor
- +1 yıl
önünüze gelenle yatmayın lan o zaman savunmaya bak awq
- +1 yıl
@İstilacıııTürİİnsan Bu hakki kendinde girmesi icin hic hata yapmamiş gecmisi temiz peygamber gibi bir adam olmasi gerekiyor erkegin
- +1 yıl
şimdiki erkekler şeytan
- +1 yıl
bu zamanda kimseyle ciddi düşünülmez
- +1 yıl
@İstilacıııTürİİnsan yanlış kisiyi etiketlemisim lan sjsjs
- +1 yıl
Hata ile günah aynı şey midir? Yaptığınız kıyaslamaya bakın. Artı hata denilen şeyler farklı. Yalan söylemek ile zina etmek farklı. Niye herkes yalnız kalsın?
- +1 yıl
Günahlar hata olabilir ama hatalar günah olmaz. Ben kendi günahıma bakıyorum ayrıca kadının geçmişine bakmak da günah işleyip işlememe değil bu kafayla bakarsan yalanına da bakman lazım buradaki olay geçmiş ve partner sayısı
- +1 yıl
@King_Leonidas o kadar sacma konusmussun ki hatalar gunah olmaz ne hata demek gunah demek sen hic iyi dogru bir şeyin gunah olduğunu gordun mu? Ayrica evet bir insanin zina yapip yapmamasina tek degil yalanina vs de bakmak lazim gecmisi kurcaliyirsan onu komple ele alacaksin ve senin hic gunahin olmamis olacak. Yani peygamber gini bir adam olman gerekiyir ki insanlarin gecmisine bakasin. Her insan hata yapar gunah isler gecmis gecmiste kalmıştır onemlj olan şu an nasil biri olduğudur ve ne hikmetse hep kadinin gecmisi sorgulaniyor ama erkehin gecmisi kirli de olsa temiz kiz istiyor!
- +1 yıl
Hata demek günah demese herkes hata yapar diyorsan peygamberlere de günah işlemiş demiş olursun peygamberler günahsızdır.
O zaman erkeğin geçmişine de kız baksın bu onunla alakalı bir şey. Senin kadın erkek doğasında haberin olmadığı için böyle boş boş konuşuyorsun. Erkeğin kadında baktığı ve kadının erkekte baktığı şeyler aynı değildir. Kırmızı hap oku biraz. - +1 yıl
@King_Leonidas Ben a diyorum sen onu z anliyrosun. Cok sacma ve yanlis dusunuyorsun. Seninle bir konu hakkinda asla konsuulmaz cidden bak. Karsindakini dogru anlamak icin ugrasmiyrosun. Ne halin varsa gor hayret bir şey. Ne uzattin ya. Kac daattir bunu tartsiiyiruz. He tamam demek yok. Sabahtan beri ayni doyolog tekrarlanıyor. Derdim yok isim gucim yok seninle mi ugrasacgim ben kardesim
- +1 yıl
Birader senin dediğin ile yaptığın aynı değil işte kadın erkek doğasından bir habersin konuşuyorsun devam et sen böyle kedi seversin ;)
- +1 yıl
Sen önce Türkçe öğren 😅
- +1 yıl
Kadın olunca mı biliniyor mantığa bak evet çok iyi biliyorsun dediklerinden anlaşılıyor (!) 😀
- +1 yıl
@King_Leonidas ben cok iyi biliyorum kadin olan benim kadin dogasini cok iyi bilirim senin gibi karsi cinsi iki genelleme yaoanlardan öğrenip bilmislik taslayip millete laf atmiyorum ben. Turkceyi iyi biliyorumfakat beni sinirlendirdigin icin sinirdenyazim hatasi yapabiliyorum. Tanimadigin bir insani sinrilendirince ne eleine geciyir cok merak ediyorum acikcasi. Evet beni kiskirttin ne oldu simdi ne eline gecti? Insanlarla kinsumayi öğrenin. Saygi duymayi ogrenin. Herles sizinle ayni dusunmez. Insan gibi konuşun. Veletler gibi davranmayin. Koca koca insanlarsinjz..
- +1 yıl
Kadın olman doğanı bildiğin anlamına gelmiyor aklına saçma şeyler empoze edildiği için böyle saçma şeyler diyorsun
- +1 yıl
Oyn konkooo
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevdiğim kadının geçmişine bakmam.. benim için şu an ki olduğu kişi önemli.. ve sevgisi önemli..
20 Yorumla
+1 yılBak kenks, erkekler açısından kadınının başkalarıyla bu tür münasebte girmiş olması biraz fazla alınganlık yapılan bir durum. İnsan bazen düşünür, beni mi isterdi onu mu diye falan, ya da senin onu kullandığını düşünebilir, veya oldu da gerçekten bu sefer kendi hür özgür iradenle ilişk yaşadın, bunu sorun etmeyen erkek bile bana kalırsa bir kere aklına getirir, onun performansı mı iyiydi benimki mi diye? veya o durumdayken eski sevgilisinin hayal etti mi vs. şeklinde. Konu her şeyde eskileriyle kıyaslanması, içerik değil performans değil, kişilik değil, karakter değil. Bunlar geliştirilebilir, daha iyi hale getirilebilir, değiştirilebilir şeyler, ama kıyaslama düşüncesini ne geliştirebilirsim ne değiştirebilirsin. Ancak susturabilirsin.
Kuruntuya çok açık bir konu kanka erkeklerin bu kadar kasmasına da hak vermelisiniz. Ha çoğu zaman her haltı yiyen erkek oluyor orasına karışamam fakat herkese göre de tek bir cinsiyete bir yargı belirleyemeyiz doğal olarak.
Ben mesela bu konuda gerçekten bu tür hata yapmış bir kadına açık biriydim bundan birkaç ay öncesine kadar. Sonra erkekler arasında bu konu geçince ve benimde daha her konuda elizabeth olduğumu bilince işte bana sordular "sorun değil, herkes hata yapar, önüne gelen herkesle değilde sadece güvendiği ve sevdiğiyle yaşamışsa olabilir dedim" sonra işte gavad sıfatını almaya hak kazandım tabii sdlkjghadsjklga
Sonra hakikatten oturdum düşündüm, empati yapınca yediremedim kendime, fikrimi değiştirdim. eski düşüncelerim de geri gelebilir belki birkaç sene veya hafta sonra kim bilir. Ama uzun lafın kısası, sorunun cevabı, evet mantıklıdır.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kusura bakma ama bence çok mantıklı ben bir kadın olarak söylüyorum erkek olsaydım bende seni hayatıma almazdım Allah bir beyin vermiş bize bazı şeyleri idrak etmek bu kadar zor değil herkes bir başkasının dokunduğu bedene dokunmak istemez bu da kişinin en doğal hakkı düşünsene evleniyorsun ama kocanın hiçbir farkı yok çünkü her şeyi önceden 4 5 kişiyle yaşamışsın bence bu kişinin seni istememesini garipsemen bile garip kim ister ki böyle biriyle evlenmeyi böyle birinin çocuklarının annesi olmasını ben eski sevgilini haklı buluyorum çünkü senin elle tutulur bir yanın yok nerden tutsan elde kalıyor ayrıca saydığın şeyleri yapan kişi aşırı karakteri güçlü olmuyor bildiğin kendini üç beş abazaya oyuncak etmişsin kim seni niye istesin ki bu arada söylediğim şeyler erkekler için de geçerli sadece kadınlar için değil.
636 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıcısınız umarım böyle kırılmazsınız hiç...
- +1 yıl
Dedi hamur işi yapan ev hanimligindan büyük ihtimal başka vasfı olmayan kız. Eminim ki herseyi yaşayıp vermeyenlerdensindir sen kendinide temiz diye ortalıkta geziniyorsundur profilini canlandırabiliyorum canım rabbim senin gibilerden evlilik hanesini korusun senin gibilerle evlilik zor tabi senin gibi zihniyette tipin egitim kültür eksikliği tavan oldugunu varsayarsak evlenirsende hizmetçi olarak kocamın askosuyum diye hesap açarsın artık 😍
- +1 yıl
Bence sadece kadının değil, hem erkeğin hem kadının geçmişi önemli. Tek cinsiyete de bağlamamak lazım.
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
@Fiyiu76 ya senin ağzına sağlık be :D bir hemcinsimizin kendisini bu kadar aşağıda görmesi ve başka bir hemcinsine de bunu önermesi ne kadar acı bir durum. bu yorumu bir erkek yazsa anlarım da bir kadın bir kadına bunu neden yapar. erkekler temiz kadın hakedecek kadar namuslular ama biz namussusuz öyle mi?:D kim ister ki böyle biriyle evlenmeyi demiş bide:D çıldırıyorum ya. ilişkiye giren kadını bir peçete olarak gören başka bir kadın var inanılır gibi değil. kadınlar tek kullanımlık mı? bunlar ne çirkin benzetmeler aklınızı başınıza alın allah aşkına. ortalık geçmişi kirli olup evlenen mutlu olan insanlarla dolu hiç mi görmüyorsunuz kör mü oldunuz :D erkeğin hizmetçisi seni
- +1 yıl
@Oyuncakçıkız pick me dedikleri 😄
- +1 yıl
Soran+1 yılKızlar teşekkür ederim 😊🥰 benim yanımda olduğunuz anladığınız için sizin gibi insanlar oldukça daha çok iyi hissediyorum hep mutlu olursunuz inşallah hayatta @Fiyiu76 @Oyuncakçıkız
- +1 yıl
@Oyuncakçıkız erkeklerin hepsi ayni degil kizlarinda."Erkekler temiz kadin hakedecek kadar namuslu degiller demissin"beyni olan her iki cins icinde bu genellemeyi yapmaz.
- +1 yıl
@Oyuncakçıkız sen cinsellik dusunen erkeklerle beraber olmussan butun erkekleri ayni gorursun tabi. Az düsün sonra yorum yap
- +1 yıl
@Fiyiu76 Hahahaha ev hanımlığı mı sen benim eğitim hayatımı bilmeden nasıl böyle bir yorum yapıyorsun anlamadım üzgünüm ama dediklerinin hiçbiri tutmadı bir daha böyle bir yorum yapınca az biraz tanı yorum yaptığın kişiyi öyle konuş çünkü yoksa böyle altı doldurulamayan boş yorumlar yaparsın 😂
- +1 yıl
@Oyuncakçıkız sanırım okuduğunuzu algılamanızda bir problem var bu da disleksinin belirtileri olabilir ben söylüyorum hemen son yazdığım cümleye dikkatli bakarsan bu olayı her iki cinsiyet için söylediğimi belirttim orada 🙋😂
- +1 yıl
@Hemeraa Nasil bir cevap verecegimi sasirdim. Senin zihniyetine tüküreyim ben. Sen kendini sadece bir zardan ibaret mi goruyorsun? Umarim ileride kendin gibi biriyle birlikte olursun. Mesela ahlaktan bahsedip en ahkaksiz cikan, kadinlari obje olarak gören, erkek cocuk dogurmadin diye seni döven... Bu erkek zihniyetleri de senin gibi dusunuyor cunku
- +1 yıl
@Dalin2343 tmda zardan ibaret gormuyorki o. Burdaki asıl mesele bi anlil şehvete yenik dusmemek, o duyguyu bir kiside özel olarak yasamak. Gercekten bir zardan ibaret gormuyoruz. Ben erkegim ve asla kiz eli tutmadim. Eger bir kere tutarsa birakmam. Ama cok fazla kiz knkm oldu ayni zmnda erkekte. Sosyal biriyim. Benim cevremdede var. Cinsellik yasayanda yasamayanda. Yasayanlar ilerde mutlu bir evlilik dusunurken , evlenmeden yasadiklari cinsellik karsisinda pismanlik duyuyorlar. Mesela kiz knkm ilk sevgilisini unutamiyor, zardan dolayı degil, o duyguyu onda yasadigi icin birakamiyor onu. Ama erkek birakti onu ayni sekilde erkek icinde gecerli. Burdaki mesele zari onemsemek degil. Kendini tutmak ve o duyguyu bir kiside yasamak. Yoksa zar dedigin nedir. Haa bizim köyde var mesela. Kizin zar bisikletten dusmesi sonucu yirtilmis ama evli ve gayette mutlu. Esi bunu sorun etmiyor. Neden etmiyor sence zari yirtik oldugu halde. burada mesele duygu duygu duyguuu. Anlatamiyoruzki be. Aslinda anliyorsunuz ama. evlenmeden yasadiginiz cinsellik sizide içten içe pisman ediyor. Tövbe edin birdaha yapmayin. Neyse beni anlayan anlar
- +1 yıl
@Dalin2343 @Oyuncakçıkız için söylediklerim senin için de geçerli okuduğunu bir anla öyle gel her gelenin üstünden geçtiği tipler olduğunuzu biliyorum kusura bakmayın da Ahlaktan bahsedecek son kişi sizlersiniz.
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu böyle söylenmez bir kere bu kadar çok yargılama barındıran üstüne aşağılama dili kullanılan yorumun yapıcı tarafı olamaz aldatıldın sonra terk edildin ben de sana kafan olmadığın için bunlar başına geldi desem aynı mantık olmaz mı? *bazaların eline oyuncak olmaktan ziyade bir dönüp kendine bak
- +1 yıl
@Kastamonlu bir dk ama evlenmeden cinsellik olmazsa aldatilsanda aldatilmasanda bu konu hakkinda bir skntı olmaz. Kiz evli olsa okey ama evli degil. Zaten evli olursa cinselligi yasar zaten ona bisey diyemeyiz. İste sevgili iken cinsellik sana gore meşru oldugu icin kendini hakli sanabilirsin."Evliyken cinsellik yasar aldatilir bu onun talihsizligi kaderi"---"Sevgili iken cinsellik yasar ve aldatilirsa bu onun mantiksizligi yani apt*lligi" evlenmeden cinsellik yasama abi. Zaten evlenmeden cinsellik yasarsan erkek senden gider. Nasi olsa evli degilim kafasinda gunumuzde çogu erkek (hepsi demiyorum bazi superzekalar gibi) bu yuzdende birakiyorlar.
- +1 yıl
@DreamGhosters senin gibilere diktirenler geliyor haberin olsun :) sen de bakire kız buldum sanırsın ahahha
- +1 yıl
@lovedoll_1 yaw siz neler yasamissaniz artik, zari yirtik olmayan kizlari diktirdi saniyorsunuz. kabullenin bazilari sizden kat kat daha na*uslu hahaha
- +1 yıl
@lovedoll_1 iffetini en guzel duygularini bir omur yasayacagi prensine saklıyor bazı prensesler. Onlardan asla olamicaksin cunku diktirsende o duyguyu yasadigin adamla degilsin.
- +1 yıl
- +1 yıl
Çok namusluyum diye bahseden en namusuzdur genelde hiç şaşmaz valla canım senin gibi böyle kör cahil konuşanin eğitim verdilerse maalesef parayla okullar çok türedi canım mezun ediyorlar bu zamanda ama sen bu zihniyetle ne bitirirsen bitir sadece cahil kocamin askosuyum kocamın ayağını yıkarım tarzında biri olarak kalacaksın altını korumadan ziyade beynini koru maalesef fazlasıyla bozulmuş toparlanması da çok zor
- +1 yıl
Buraya ususen erkek kargalar baskalarinin altında tüneyip namus bekciligi yapmayın burada altinizdaki namusunuz kadar konuşun. Televizyon namuslu evlenip sonra züccaciye gibi açılan kadinlarla dolu namusun öncesi mi sonradan oluşumunu siz belirleyemezsiniz buarada namusunu koruyan insanda böyle yorumlar yapmaz zaten çünkü ilk önce Allah korkusu olur sizin gibi sahte namuslularda böyle yorum yapar dinimizde çok belirtiyorsunuz ya ilk önce yadirgamamak ayiplamamak hor görmemek vardır din sizin işinize göre oyuncak edilecek bir şey değil
- +1 yıl
Seni eğitimsiz olmakla gerici felan olmakla suçlayanları takma bizzat kendileri durumun tam cahili Bakireliğin önemli oluşunu Toplumsal baskı eğitimsizlik cehalet, Ev hanımı olmayı annelik yapmayıda aşağı, lık olarak yorumlayacaklar Tipik çarpık modernist anlayışın tezahürleri Baştan Toplumsal ahlak ve normlardan yola çıkarsak Bu cahillerin atladıkları toplumsal baskı diye geçiştirdikleri şeyin Nedenleri konusunda bi kere cahiller Yapılan araştırmalarda Bakireliğini erken yaşta kaybetmiş yahut birden fazla ilişki yaşamış kadınların İstatiksel oranlarına bakıldığında bakire olanlara göre ÇOK YÜKSEK oranda aldattıkları gözlemlenmiş İşin derin analizinde Kadın ve Erkeğin cinselliğinin eşit olmamasından başlıyan nedenler yatıyor. Her iki tarafında beraber olduğu kişiyi benimsemesini sağlayan PAİRBounding zihinde çift eşleşmesi Bağ kurma aidiyet duygusu geliştirmesini sağlayan mekanizmalar var. Proglem şu ki Kadınlarda bu bağ çabuk bozuluyor. Pairbounding yapısı ciddi zarar görüyor İlişkiden diğerine geçince böyle olduğu için Bir diğer erkekle bağ kurmakta benimsemekte zorluk çekiyor. Öyle oluncada aldatmak kaçınılmaz oluyor. Tarihi incelerken genelde savaşlara liderlere ve olaylara odaklanırız Çok azımız geçmişten bu yana kadın erkek ilişkilerinde neler olduğunu ciddi şekilde incelemiştir. Şİmdi toplumsal baskı felan diye atladıkları durum şu ki Toplum hiçbirşeyi durduk yerde bir değer olarak görmez. SAnki birileri demiş ki gelin bakirelik önemli Diyek Ondan sonra önemli bir şey olmuş. Demin anlattığım meseleyi insanlar tarih boyunca deneyimlemişler. Bundan dolayı bu kadınlar ilişkilerinde proglem çıkarıp durunca Bakireliğin önemli bir şey olduğuna karar kılmışlar. Bu modernist zırvaların geldiği avrupada bile böyleydi zamanında çünkü BEKARET KEMERİ diye bir şey icat etmişler Araştırabilirler merak edenler. Öte yandan Alfa dul sendromuna girmeleri (eskiyi takıntı yapıp unutamama) gibi durumlarda çok yaşıyor bu kadınlar
- +1 yıl
- +1 yıl
@Fiyiu76 İlk önce ev hanımlığı diyip küçümsedin şimdi de parayla okuyorsun diyorsun üzgünüm ama bu da tutmadı üniversiteye yüksek bir puan alarak yerleştim ve devlet üniversitesinde okuyorum bu da tutmadı yani sen bir daha tahminde bulunma bence her gelen geçenle birlikte olan birini eş olarak seçmemek mi cahillik herkesin kendi kriterleri var bana göre de böyle kadın ve erkeğin evlenmeden birlikte olmasına karşıyım özel şeyler özel insanlarla yaşanmalı bence istediğin kadar cahillik de buna çünkü kişi kendi de bunları yapınca böyle bir savunmaya geçer zaten her önüne gelenle birlikte olunca eşinle yaşadığın şeylerin bir özelliği kalmıyor o yüzden her iki tarafta da bu duruma karşıyım.
- +1 yıl
@lovedoll_1 dikişliden anlıyoruz mesela senin gibi dikişlilerle esssskort muamelesi yaparız anladığımızda 😂🤣
- +1 yıl
@Kovaa151 işte herkesş kendisi gibi dikişli sahtekar zannediyor
Senin yerinde ben olsam hayata sımsıkı tutunur, geçmişi düşünmeden yoluma bakarım. Konu evlenmeye gelince önce tanıştığım insana da en başında onun geçmişte bir şey yaşayıp yaşamadığını aleni bir şekilde sorarım. Eğer yaşamış biri ise ben de geçmişimden bir şeyler anlatırım, geçmişi temiz biri ise ilişkiye hiç başlamam. Neticede geçmişimiz eşit diye düşünürüm, kavgamı başta yapar ve geleceğe dostça devam ederim.
213 Yorumla
Soran+1 yılAnlayışınız için öncellikle çok teşekkür ederim. Aynı bu şekilde devam etmeye çalışıyorum ve önceden ders çıkardığım için de biriyle konusacaksam aynı sizin dediğiniz gibi geçmişini soruyorum benimkini anlatıyorum gerekirse o şekilde yola devam etmek veya devam etmemek sağlıklı oluyor tekrardan teşekkür ederim gerçekten anlayan insanlar çok nadir burada bir çok yorum var kalbimi çok kırdılar ama olsun bişey demiyorum
Soran+1 yılEvet o yönden de bakıyorum hiç bir şey yaşamamış bir insan hiç bir şey yaşamamış biri istemeye hakkı var ama ben mesela yaşadım ben kötü biri değilim evet hataya düştüm ama tövbe ettim o günahlardan kurtuldum daha dikkatliyim beni direk kötü insan diye nitelendiriyolar o ağırıma gidiyor
Soran+1 yılEvet öyle oluyordu gerçekten de haklısınız..
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle ben de bilemedim önceden böyle bu kadar sorun olacağını gerçekten cahil büyüdüm biraz ailem yoktu yanımda anlatmadi kimse ama şimdi dersimi almış çoğu şeyin farkknda olan biriyim kendimi biliyorum Allah biliyor en önemlisi
Soran+1 yılİnşallah.. içimi rahatlattigniz icin çok teşekkür ederim Allah ne muradiniz varsa versin derdiniz varsa deva olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı gençlikten hepimiz geçtik. Aynı hatalara biz de düşebilirdik. Ama düşmedik hamdolsun..
Bu yaşta da buna düşmemek için mücadele veriyorken, bu hataya düşenlerle bırakın da farkımız olsun..
Hem buna ben hata demiyorum. Hata, dikkatsizlikten kaynaklanır. Ama bu durumda istekli, bile isteye yapmak var..
Kimse bana maval anlatmasın, bilmiyorduk da cart da curt da.. Çünkü bunun hata olmadığı düşünen kolaysa gitsin bunu ailesinin yanında yapsın..
Yapamıyorsa bunda yanlış bir şey olduğunun bilincindedir..
Temiz kadınlar, temiz erkeklere..
Böyle timsah gözyaşları dökerek, bunu normal ve masumlaştıramazsınız..
45 Yorumla
Soran+1 yılİçimde en ufak kötü niyet yok çoğu kadından daha iffetliyim namus sadece orası değil gerçekten kalbimi kırdınız böyle diyerek ama olsun..
- +1 yıl
İffet bir ağırlık birimi değil ki dahası ya da azı olsun. Kişi ya iffetlidir ya değildir.
Nikahsız temas olan kişinin iffetine hâlel gelmiştir. Ancak elbette tövbe de büyük bir güç ve silahtır.. O günahından pişman olarak halis tövbe eden ve bir daha yalnız öleceğini de bilse bulaşmayan kişi o günahı hiç işlememiş gibidir..
Sizi bizler değil Allah bağışlayacaktır. Hesabını bize değil Allah'a vermekle mükellefsiniz..
Belli mi olur Allah sizi rahmetiyle rızıklandırabilir, hazinesinden mücevherlerle sizi ödüllendirebilir. Yeter ki samimi olun tövbenizde..
Soran+1 yılÖyle yapicam tövbe edicem , teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAy nefret ederim bakire değil diye kızı istemeyen erkekten. Bi kız arkadaşım da bana aylar önce böyle taktik vermişti yok işte önceki ilişkilerinden bahsetme bak bi kız arkadaşım bu yüzden terk edildi erkekler önem veriyor gibi iğrenç bi cümle kurmuştu. Bi kere benim cinsellik yaşamam da yaşamam da kimseyi ilgilendirmez bu nedenle beni seçmek isteyen ya da soğuyan biriyle yani kriter olarak bunu koyan bir pislikle bırak ilişkiyi kahve bile içmem. Bu tarz düşünen ve bunu normalleştiren kadın erkeklerden iğreniyorum çok terbiyesizce ve kadına hakaret.
27 Yorumla- +1 yıl
Peki bakire olsaydı seks yapmayı istemeyeceğim evlenmeyi istemeyeceği erkekle bekaatini kaybettikten sonra evlenmeyi isteyen kıza karşı neler düşünüyorsun karaktersiz
- +1 yıl
Bi kitap oku ve ilkokul diploması al da öyle gel cahil. 4 diplomam var ve odtü mezunuyken senin gibi paçozla muhatap olmam git köşeye ağla.
- +1 yıl
maalesef kitap okuman diploma alman seni bu konuda cehaletten kurtarmamış. Öncelikle bir insan geçmişede bakireliğede değer verebilir. Bu onun düşüncesi bundan dolayı kimseye hakaret etme hakkın yok bunu bilmen lazım. Kadının geçmişinin neden önemli olduğu bakireliğin neden önemli olduğuna gelirsek baya uzun uzun anlatılması gereken bir konu Roman yazmak lazım buraya ama yeni yapılan Sosyolojik piskolojik araştırmalar çalışmalar. Bunun gerçektende önemli olduğuna dair Argümanlar ortaya koyuyor. Kadının geçmişte ne yaşadığıda yine kadın zihniyle alakalı birtakım çalışmalar sonucunda önem kazandı. Demem o ki insanlar boşuna bekareti değerli bir şey olarak görmemişler tarih boyunca ve Erkekler tarihsel süreçte pek çok yaşanılan durumlardan dolayı iç güdüsel olarak geçmişi önemser hale gelmişler. Ama işte özetin özeti anlatıyorum. Meseleye vakıf olmadan herkezi cahillikle suçlamamanı tavsiye ederim.
- +1 yıl
Ulan evlenecek bir kız değilsin ki zaten Bakire olmamanı nasıl dert edeceksin 😃yaşın 28 olmuş Daha da ufukta evlilik görünmüyor en az 3-4 kişi ile yapmışsındır 35 40 yaşına kadar da 3-5 kişiye Evlenmeden karılık edersin ondan sonra birini bulur bir çocuk yapar ayrılırsın üç beş sene sonra ondan sonra da menopozu beklersin Ondan sonra da zaten libidon düşer
- +1 yıl
İçme bize ne ki? 30 yaşına geldiğinde de kedi seversin evinde. Doğuştan gelen şeylere aykırı davranışlar olmasını istiyorsun. Bunlar kişinin içinde var. Bakire kız da istenilebilir bu tercihtir seni de ilgilendirmez
- +1 yıl
Kırmızı hap 😉
+1 yılHayat senin hayatın ister birlikte ol ister kimseyi tercih etme bu senin bilecegin iş. Karakteri beş para etmeyen, uçan kuşu seetmeye çalışan, yapmadığı pislik kalmayan tiplerin gelip de seni karakterinle ya da geçmişinle vurup manipüle etmesine, sana kendini kötü hissettirmelerine izin verme deneye yanila doğruyu bulursun illa ki herkesin kendi hayatı kendi doğruları. Yaranmaya çalıştığın o seni vicdan azabına sokan tiplemelerin kafasina uyan bi tip olsan da zaten seni 2 aya bırakırlardı. Seni birisi beğeniyorsa olduğun gibi kabul etsin bi zahmet.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte yaptıklarını kendi kendine yapmışsın, bir başkasına zarar vermemişsin anlattığına göre lakin cinsellik yaşamak kimseyi namussuz falan yapmaz. O çocuk ile aranın bitmesi iyi olmuş çünkü sen birisini kötü etkileyen bir şey yapmamışsın. Gerçekten sevseydi ayrılmazdı.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben kimseye kötüluk yapmadım ki sırf bu yüzden kötü bir insan olarak nitelendiriliyorum oysaki beni tanıyan biri direk çok iyisin diyor yani iyilik kötülük orayla alakası yok herkes anlamıyo 😔
- +1 yıl
Anlamak istemiyorlar çünkü o çocuk kendi hayalindeki kadını sende göremeyince seni suçluyor ama bu onun sorunu ve kötü olanda kendisi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılmantıklı değil. tercih etmiyodur bu kızla olmayı diyelim, o kendi isteği artık. saygı duymak gerek. mantık konusuna gelirsek, evet mantıklı değil. biraz empati yapabilmek gerekiyo aslında, erkeklerin geneli zaten bakir değil. kendi açımdan konuşmak gerekirse ben değilim ve hata gözüyle bakmıyorum eski birlikteliklerime. kendime yare olacak insanın da bakire olmasını beklemiyorum ama. ikiyüzlülük olur çünkü.
24 Yorumla
Soran+1 yılKeşke her erkek böyle düşünse 😔
- +1 yıl
sırf benle kısıtlı değil ki çok böyle düşünen insan var zaten
Soran+1 yılBana denk gelenler böyle değil hiç
- +1 yıl
eleye eleye bulursun illa ki. ben mantıklı düşünüyorum da noluyo, kıymet bilen yok zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırf sizin gibi insanlar sayesinde gözüm açıldı ve artık yemediğim halt kalmadı ve hala yapmaya devam ediyorum. Nasıl olsa evleneceğim insan pür pak çıkmayacak karşıma ben böyle düşünmüyordum eskiden ama yaşadıklarımdan dolayı midem bulandı bende bu yolu seçtim. Hataydı dersiniz cart curt laflar edersiniz sonra ayrılınca pişman değilim iyi ki yapmışım diyen insanlar duydu bu kulaklar. Yaparsınız her şeyi sizi gerçekten seven ve arzulayan insana karşı bedeninizi mahrum bırakırsınız çünkü siz hipergamisi tavanda olan iki yüzlü yaratık kelimesi bile sizin yanınızda hoş karşılanıcak eziklersiniz. Kimse sizin geçmişteki slk hatanızı kabullenmek zorunda değil zaten siz kadınlar sevmeyi bilmeyen zinalarsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTerketmem icin onunla birlikte olmayi kabul etmem gerekiyor. Gecmisini bilip kabul ettiysem ve sonradan bunu bahane edip kizi terkettiysem bu mantiksiz yanlis bisey. Ama kizla birlikte olmayi kabul ederken gecmisini bana yanlis anlatmis ise yalan soylemis işe, ve bende gercek geçmişini sonradan ogrendiysem ve geçmisinde yanlis seyler yasamissa veya yapmissa terkederim ve mantikli bir davranis bu. Şimdi senin gecmisini her zmn biliyormuydu yoksa sevgiliyken ogrendidemi ayrıldı butun mesele bu aslinda. Gecmiste bakireligini falan bozdurmuşsan yani buyuk hatalar yapmissan,(bana gore hata ve cogu kisiye gorede hata olarak algilanmasi gerekiyor bunun ) o erkek seni terketmekte hakli, sevse bile tetkedebilir.
00 Yorumla
+1 yılSana bir şey diyeyim mi geçmişini geçmişinde bırak tövbe et önüne bak birdaha bu tür hatalar yapma evleneceğin insana bunu söyleme bu senin allahla aranda olan bir mevzu sen onu saf yerine falan koymuş olmazsın çünkü pişmansın ve artık ona sadık bir eşsin bu yeterli
17 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten doğruyu söylüyorum olmuyor söylemiyorum olmuyo bu yük çok ağır geliyo 😔 kimse ile evlenemiycek gibi hissediyorum artık kkmse beni kabul etmiyxek gibi çok kötü çok pişmanım yalan da söyleyemem...
- +1 yıl
Yalan söylemek deyil bu bişey söylemek zorunda deyilsin ki geçmişte yaptığın bi hata yüzünden geleceğini çöpe atma
Soran+1 yılBilmiyorum hatta evlenemiycem diye düşünüp mesleğimi bile ona göre ayarlamayı düşünüyorum yani daha çok bekarlarin seçtiği meslekler yani normal hayatta
- +1 yıl
Cok uzuldum bu dusuncene seni bu dusunceye iten nedir?
Soran+1 yılSevdiğim insan bu yüzden ayrıldı ve beni bu şekilde kimse kabul etmiycek belki de psikolojimi çok bozdu o yüzden 😔🙏🏼
- +1 yıl
Ah be kuzum anliyorym seni cok zor sen oysa durust davranmissin demissin boyle boyle diye
Soran+1 yıl😔😔 evet onun için herşeyi göze almıştım neyse can sıkmak istemiyorum çok teşekkür ederim insanın anlayanı olması çok güzel bir şey beni anladınız ne dileğiniz varsa kabul olur inşallah
+1 yılYani kusura bakma da geçmişte bizde çok aşık olduk hoşlandık ama ileride güzel mutlu bir yuvamız olsun diye kendimizi korumaya çalıştık el ele bile tutuşmadık aşk gibi yoğun bir duyguya rağmen ben kendimi bu kadar tutmuşsam sen de tutabilirsin
410 Yorumla- +1 yıl
@conquer ben görmeden aşık olmadan evlenemem
- +1 yıl
@conquer anladım teşekkürler
- +1 yıl
@conquer ama evlenilecek erkek bulunmuyor
- +1 yıl
@conquer erkeklere belli edince olmuyor beğendiğim tek tük oluyor
- +1 yıl
@conquer bulamıyorum düzgün sevecek erkek kalmamış
+1 yılBana göre gecmis gecmiste kalir. Gelecegimize bakarim. O kiz dürüst olup bana anlatiyorsa zaten güven acisindan hic bir sikinti yasamam. Her insanin hatalari olur önemli olan bunlardan ders cikarip bu hatalari tekrar yapmamak. Bana nasil yaklastigi önemlidir.
Ayrica kendileri her boku yiyip baskasinin gecmisinden dolayida insani üzen, kiran ve kötüleyen insanlardan nefret ederim.
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes sen gibi düşünse...
- +1 yıl
Eger seni terk ediyorsa üzülmene bile degmez. Seni gercekten seven insan ne olursa olsun yaninda olurdu. Bir insan gercekten seviyorsa karsisindaki insani kusurlari ile gecmisine ragmen sever. Demeki sana yeterince deger vermiyordu. Sende sana yeterince degeri vermeyen insan icin bukadar üzülme. Hata mutlu olmalisin aslinda. Böyle bir insanla yarin birgün evlensen cok pisman olurdun cünkü. Evlilikte eşlerini kiran, üzen erkek tipleri bunlar cünkü
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için haklısınız ilerde sıkıntı olacaktı belki de. Ben de iyi yönden bakmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Rics ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş geçmişte kalmıştır herkesin yaşanmışlığı bir olmaz bireysel hayatın devamını sürdürmek için karşımıza çıkan kişinin hayatın balta vurmak asla iyi bir şey değil kimin ne olacağı nasıl bir hayat yaşayacağı belli mi başına ne geleceği nelerle sınanacağı bellimi kişi kendisine nasıl davranılmasını istiyorsa karşısındakine de öyle olmalı ileriye dönük olacak şeylerin önünü asla kapatmamalıdır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yani zekadan uzak şekilde geçmişi olduğu gibi anlatan birisi terk edilirse normal. Bir de dürüst olunacaksa ilişki başlamadan önce olunmalı.
20 Yorumla
+1 yılTerk etmek değil de hiç sevgili olmak istemem. Madem bu kadar iyi neden geçmişinde birkaç birlikteliği var? Bir de değil. İyi olan nesi var ya da ilişkiye kalabilecek neyi var? Cinsel tecrübe olarak mı bir şey katacak? Daha ayrıntılı yazarsan ona göre cevap verilebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmadığım için bilemem. Ama bir erkeğin benden önce biriyle birlikte olduğunu bilsem, evet o kişiyle devam edemem yoluma. Neden diye sorarsan, bana göre, bir insan evlenmeden birşeyler yaşayabilmişse bir “yabancıyla”, evliyken de yaşabilir birşeyler, bir “yabancıyla”.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler geçmişe Kadınlar geleceğe bakarlar Çok keskin hatlarla belirlenmiş bir sınırdır bu Bence dürüstlük olayından vazgeç Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin Madem düzgün olmak istiyorum diyosun bundan sonraki hayatında bu mottoyu belirle
00 Yorumla
+1 yılKonunun detayini bilmiyorum ama iliski isi iki kisilik bir sey malum. İki kisi birbirine karsi acik olmali, durust olmali. Her ne yasanmissa yasansin bu kisiler birbirlerini olduklari gibi kabul ediyorsa iliski devam eder bir tanesi karsi cikiyorsa iliski biter. Seni oldugun gibi istemeyen birisiyle olmaya zaten calisma bence
00 Yorumla
+1 yılsevgili olarak birlikte olup pişman olmuşsa bu abartılmamalı. ama sevgili olup iş farklı boyutlarda ilerlemiş ise pişmanlığı ve sabrıyla yaşama devam etmelidir. çünkü farklı boyutklara gitmiş bir ilişki olmuşsa bunu ben şahsen bir erkek olarak katiyen içime sindiremem..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç takma ve kompleks yapma. Herkesin geçmişte yaptığı hatalar olur. Önemli olan hatalarından ders alıp yoluna devam etmek. Seni geçmişinle yargılayacak ve bugün kim olduğuna bakmayacak bir erkek zaten hayatında olmayı hak etmiyor demektir.
02 Yorumla- +1 yıl
@HzDoqukan geçmişe yolculuk edip geçmişimizi değiştirecek halimiz yok. Dikkat et de sen kedilerle yaşlanma 😅
Erkekle Kadının Cinselliği Eşit değil. Alfa dul bir manya, kla uğraşamayız eskileri yeni ilişkisine taşıyanlarla iyi bir ilişki yaşayamassın maalesef bu durum böyle keşke olmasa ama böyle Erkek kadının geçmişine Kadın erkeğin geleceğine bakar. Çünkü Erkek geçmişinde nasıl biriyse şimdide öyle olacak diye bakarken Kadın bu adam bana gelecekte nasıl bir hayat sunar diye bakar.
02 Yorumla- +1 yıl
Haha klasik red pillci 😂
- +1 yıl
@Ssedarainbow96 Redpilcilik diye bir şey yok ki Redpilci olsun 🤣
+1 yılDürüst bir şekilde yaşadığın şeyleri hayatındaki insana anlatmışsan onu kandırmadan takdir onundur kabul eder ya da etmez kabul ederse bir daha seni geçmişinle ilgili yargılama hakkına sahip değil, kabul etmezse kendisi bilir onun hayatına dahil olmak için uğraşma.
00 Yorumla
+1 yılBir şey diyeyim mi sana böyle Cidden aşık olan bir erkek senin geçmişini asla takıntı haline getirmez Bence tamamen ayrılmak için bahaneler uyduruyorlar sanki erkeklerin çoğunluğu çok temiz. bence aşık olan insan üzülür bu duruma ama yine de Kabullenir sever Yani seni terk etmez Hatta sana destek olur sana destek çıkar üzme kendini hata yapmışsın hatanın farkındasın falan der
00 YorumlaHatasız kul olmaz. Günah işlemiş ama sonrasında Tövbe etmiş biri günahsız kalır. Allah bagışlayıcıdır. Kimseye zararın yok sadec kendine zarar vermişsin kimsenin kul hakkına girmemişsin. Bu ülkede 16 yaşındaki kızın cenazesine tecavüz etmiş biri, senden daha temiz degil. İyi insanlar çıkar umarım karşına.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Böylece bir şey daha öğrenmiş oluyorsun hayattan...
Geçmişi en ince detayına kadar paylaşmamayı. Bu sebepten terkedilmek ayrılan için (bence) APTALLIK. Giden kendi kaybeder mantığı ile kaliteni ve duruşunu bozmadan devam et.
Senin için daha güzel olsun her şey.
00 Yorumla
+1 yılAllah Teâlâ insanın her tövbe edişinde “Kulum bir günah işledi ve bildi ki, günahı affeden ve günahından dolayı kendisini hesaba çekecek olan bir Rabbi vardır” diye memnun olur. Yani demem o ki biz kimiz ki insanlaeı yargılıyoruz ve bizler günahkarız.. Gerçekten pişman olan tövbe eden insanın tövbesi günahından daha agır basabilir bunu bilemeyiz o yüzden geçmiş geçmişte kalır..
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler geçmişe fena takık. Düzgün biriyse geçmişte yaptığı hataları gün yüzüne çıkarıp da ortaya bahane olarak atmaya lüzum yok. Fakat gelin görün ki dediğim gibi bazı erkeklerin kaldıramayacağı bir şey bu. O kafadaki biriyle mutlu olamazdın zaten. boş ver. Karşına daha iyileri çıkar inşallah.
00 Yorumla
+1 yılEgolu olsan ne olur? Ego kötü bir şey değildir yeter ki aşırı olmasın. Bende mütevaziliğin çok iyi bir şey olduğuna inanmıyorum. Soruna gelecek olursak sana şunu diyim erkekler ne bk yerse yesinler her zaman geçmişi temiz kız istiyorlar. Benimde sadece çok konuştuğum geçmişte olmuştu. Başka şeyler yapmadım. Ona rağmen istenmedim. Ama şöyle bir istisnada var. Sana aşık olursa sen ne olursan ol seni her halinle kabul eder. Bana aşık olan birkaç kişi beni olduğum gibi kabul etmişti ve üzülmüştüler yaşadıklarıma hiçbiri önyargıyla davranmadı. Çünkü gerçek sevgi gerçek aşk kusurları kötü şeyleri kapıyor. Onun haricinde sevgisiz aşksız bir erkek takar bunları.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet mantıklı.
Kendim de zamanında kimseden akıl almadım ve ne kadar zorlansam da asla kimseyle olmadım.
Üzgünüm ama hal böyleyken, aynı yoldan ben de geçip sabredebilmişken yok hata yok kimse öğretmediler vs hikaye geliyor bana. Ve ben hikaye dinlemek için fazla büyüdüm.
Üzgünüm, dün yediğin hurmalar görünüşe bakılırsa bugün selam çakıyor.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ederim ! Muhtemelen bu kız sensin. Kimse demedi bilmiyordu falan demen ilginç çok da iyi biliyordunuz ama kendinizce çılgınlık özgürlük yaptınız asıl biz erkekleri kullanıp atıyoruz ( 🤣🤣🤣 ) dediniz sonuç bu ! Herkes layıkını bulmalı sizin gibi önüne gelenle yatanlar efendi gerçek dürüst insanlara denk gelmemeli
04 Yorumla- +1 yıl
elini sallasa ellisi zaten bu kız kendini acındırmış boşuna öyle erkekler kalitesiz zaten Allah kurtarmış farkında değil
- +1 yıl
saçma sapan erkeğe ihtiyacı yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💕 @zGatoKitty
Cevap sahibi+1 yılKörler sağırlar birbirlerini ağırlar 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 25 yaşındayım benimde önceden çok kirli bir hayatım oldu ama isteyerek değil biri beni tehtitle birlikte olmaya çalıştı sonra karşı koyamadim hayatımi mahfetti zarzoe kurtuldum küçükken öz amcam taciz etti felan hayatım boyunca hep cinsellik için kullanildim sevilmeyide cinsellikle olur sandım sonra akillandim toplandık birdaha hiçbir erkeğin kalbinde sevgi aramadım çünkü beni babamda sevmemisti onlar niye sevsin dedim karşıma şimdi konustugum adam çıktı ve oturdum baştan sona hepsini anlattım boyle böyle dedim hicbiseyi saklamadim onunda geçmişi çok kirliydi oda anlattı bende ve hiçbir zaman yüzüme vurmadı anlayisla karşıladı normalde hiç kimseye anlatmam ama benle bir gelecek düşünüyor bunu bilmesi gerekir ve hakkı simdiki kixlar erkekleri ben temizim diye kandırmaya çalışıyor gerek yok bence neyseniz onu anlatın erkeklerinde sonradan öğrenince vereceği tepki daha büyük olur onlarinda hayallerini yıkmaya gerek yok
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben saklamam bazıları sakla diyor ama benim vicdanım buna ixin vermez baştan soylemdk en güzeli umarım hep mutlu olursunuz çok mutlu olursunuz umarım ben de sizin bulduğunuz gibi birini bulabilirim
Cevap sahibi+1 yılÇok zor bu işler oturup bu vicdanın muhasebesini yapmak ben zorla birliktelik yaşayan biri babama aradı söyledi beni okuldan aldılar ailem kızlık zarı muayenesine götürdü psikolojim alt üst olmustu geçti gitti ama hatırlamak dahi istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen bu yüzden dört beş kes intihar ettim evlenicem ama kız değilim bekaret yok kafayı yedim çok ölmek istedim o zamanlar
Soran+1 yılBen de öyleyim hayatıma da kıymak istemem bu kadar değersiz değilim sen de değilsin bize bunları dusundurenler utansın yazık gerçekten üzüldüm senin icin de umarım hep mutlu olursun senin için en iyi dileğim bu 💕🙏🏼
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef erkekler için geçmiş çok önemli ve 70 yaşında dedeler bile evlenmek için bakire kız istiyor. Biriyle tanıştığın zaman boşanmış bir kadınla evlilik yapar mısın? Bu soruyu soracaksın evet derse nikah için gerekli belgeleri hazırla de, bu aşamaya kadar kaçmadiysa ve nikah masasına oturmaya razı olduysa evlilik cüzdanını aldıktan sonra cinsel ilişkiye girebilirsin 👍 onun dışında hep kullanılıp terk edileceksin maalesef.
17 Yorumla- +1 yıl
Nedense hep fakir erkekler için oyle. Bir de unlulere bak. Kimse tinlamiyor :d
Cevap sahibi+1 yıl@Ssedarainbow96 Kaç kadın ünlü erkekle evlebiliyor?
- +1 yıl
O açıdan yazmadım. Yani durumun sadece fakir ve orta halli sinifta boyle olduğunu belirtmek istedim
Cevap sahibi+1 yıl@Ssedarainbow96 mehmet ali Erbil adam 67 yaşında işi bitmiş ama 20 lik bakire kız bulsa ister. O tür kızların öyle erkeklerden midesi bulanıyor ali ağaoglu kim bu tür erkekleri sevebilir ki? Tinlamayan erkek spermlerini her yere saçma isteyen erkekler. Temiz kadın temiz erkek ister.
- +1 yıl
Neden cherry picking yaparak en uc ornekten yapistin? Unlulerin neredeyse cogunlugu bakire olmayan ayni sektorden kadinlarla evleniyorlar. Çoğu da yakisikli, genc, zengin, taş gibi erkekler. O erkekler bakire isteseler kizlar kuyruk olur kapilarinda.
Ayrica senin soyledigin erkek bile gercekten istese basbaya evlenirdi bakireyle :D kendini kandirma. - +1 yıl
Ben kadin olsamda bunu kabul ediyorum, kadinlarin ezici cogunlugu paraya çok deger veriyor. Zengin erkegin bakire bulamadigi için evlenmedigini düşünüyorsan cidden safsin :d
Cevap sahibi+1 yıl@Ssedarainbow96 Aynı şeyi söylüyorum neresini anlamadın? Zengin adam istese bakire kız bulabilir ama kendi gibi birini istiyor. Bakire kızlarda her önüne gelen kadınla birlikte olmuş bir erkeği tercih etmiyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka insanin gecmiste yasadigi seylerle guncel iliskinin ne bagi var?
Birkac kisiyle yatmanin nesi ayiplancak yani... bu bi erkek icin problemse ya kendine guvenmiyodur ya da yobaz bi mumindir. Her ikisi kosulda da bence bosvermelisin. Yani s... et naparsa yapsin.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHata bir kere yapılır. 5-6 defa yapıldıysa hata olmaktan çıkar. Ben olsam bu kadar fazla kişiyi ben de kaldıramazdım. Erkeklerin gururu zaten bizden de fazla. Ama günahı sevabı senin boynuna. Pişman olduysan daha yapmazsın tövbe edersin. Hatasız kul olmaz canını sıkma. Karşındaki insanlara da çok çok dürüst olmana gerek yok. Kon açılırsa da tek bir kişiyle yaşadım de. Çünkü sayı çok olunca zaten ciddi değil eğlencelik görürler. Bazen fazla dürüstlük de iyi değil.
10 Yorumla
+1 yılAyyy yorum dolmuş kompleksli erkeklerle🤣🤣🤣 erkeklerin böyle bi kadını kabul etmemesi neden biliyormusun kuzum? ya geçmişindeki kişi cinsel açıdan benden daha iyiydiyse? ya onunki daha büyükdüyse🤣🤣🤣 tavsiyem böyle ezik erkeklerden uzak dur, özgüvenli birini bul🩷❤️
44 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenle alakalı değil! İleride bir gün, bir ”Beyefendinin” ( ! ) gelip, bu benim altımdan geçti, şöyle inledi böyle davrandı gibi insanı katil edecek şeyler söylememesi için. Özgüven adı altında, başkalarının altına girin o zaman. Karaktersiz'siniz!
- +1 yıl
@karanlikdunyam_ hadi lennnn 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Size, laf anlatılmaz. Özgüven adı altında, escortluk yapmaya devam edin.
- +1 yıl
@karanlikdunyam_ bizim de cinsel isteklerimiz var kusura bakma 😗 gidip köyden bir kız ala bilirsin o halde gerçi köydekilerin de yemediği halt yok🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. gecmis gecmiste kaldi diye sacma bi laf var. hic oyle degil. beklemedik yerde sacma sapan karsina cikar, huzur kacirir.
kimse kimsenin gecmisine katlanmak zorunda degil, o yüzden tercihlere bagli olarak terk edebilir. gayet mantikli.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan yuh arkadaş yaa 5 6 kişiyle cinsel ilişki yaşamak ne demek bir de üstüne yaşın daha 20 sen yap yaşa aşka sekse doy ondan sonra ben pişman oldum deyip işin içinden çık 6 kişiyle birlikte olduktan sonra mı aklına geldi evlilik geç o yalanları sen bir sürü kız var yetiştirme yurdunda büyüyorlar ama tertemiz gelin oluyorlar ailem yabımda değildi falan diye maval okuma anca kendini kandırırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu geçmişini nasıl anlattığına bağlı. Yaptıklarının arkasında olur, herkesin zaten bunu yaptığını ve bunun doğal bir süreç olduğunu, hiç kimseye hesap vermek zorunda olmadığını kendi içine oturtursan kimseye çekincen olmaz. Geçmişte yaşanan şeyler hakkında sana soru soran bi erkek varsa da pekte iyi niyetli değildir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTövbeni ettiysenkimseye laf düşmez. Nasıl ki taraflar karşıdan beklentilerini en başta söylüyor. Sen de uygun bir dille söylersin gerisi ona kalmış. İnsanlar kendi inanç, toplum, kültür değerlerine göre sana yafta vururlar. En iyi insan olsan da bundan kaçış yok. Bunlara kulak tikaman sağlık ve huzurun için faydalı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kolayı var anlatma gerçeği google de yapay kızlık aldım ben görücü usulü evlendim eşim kız sanıyordu yapak kızlık kapsül aldım yerlestiriyorum kız sanıyorlar eşim hiç anlamadı bile başka türlü benide kabul etmezdiler kimseye de gerçeği anlatmadım bırak böyle olsun bende zamanın da cahilken hata yaşadım ve böyle kabul. edilmeyecegimi bildiğim için böyle bir şey yaptım
01 Yorumla- +1 yıl
Herkesten birşeyler gizleyebilir, aldatıp kandırabilirsiniz.. Tabi vicdanınız çürümemişse, o size bu dünyayı Cehenneme çevirir.. Kimse cezasız kalmaz..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
Yani kadının iliskideki sorumluluğu cok buyuk anne olacak , kendini erkek yerine koy bir kadin var erkekler birlikte oluyor sen gidip onunla evlilik hayali kuruyorsun , enayilige gerek yok sen de olsan takılır gecerdin
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi obje gibi hissediyorum pişman olmuşum karakterli biriyim en azından namaz kılmaya başladım yine de kötü biri miyim yine anne olamiycak miyim suçum bu mu o kadar ağır geliyor ki bu...
- +1 yıl
Objelikle alakası yok doğurganlığın senin en degerli hazinen yeni nesiller yaratacaksın ve bunu ozel birine saklamak yerine baska hareketlerde bulunmuşsun simdi karşısı bunu biliyorsa seni ciddiye almaması çok olası, pişman olabilirsin hepimiz yaptığımız çoğu seyden pismanlık duysak ta sonuclariyla yasamak zorundayiz
Soran+1 yılEvlenemez miyim ben şimdi 😔
- +1 yıl
Oyle bir sey demedim sadece bu muhabbetler yasandiysa karşı taraf sana masum gozle bakmayabilir
+1 yılBazı insanlar gecmıs takılır elinde olmadan bende oyleyım ister istemez daha once onun baskasına dokunduğunu dusunmek bile cok uzuyor beni ama hıc gecmısı dusunmeyen erkeklerde cok var
30 YorumlaSana tavsiyem bence ne karşındakinin geçmişini sor ne de sen anlat. Kendini de böyle üzme. Eften püften şeyler yüzünden seninle devam etmeyen kişi emin ol zaten doğru kişi değildir. Olması gereken kişi değildir. Kendi değerinin farkında olduğunu düşünüyorum. Üzüntünü de anlıyorum, buna üzülmen bile senin ne kadar temiz kalpli olduğunu gösteriyor zaten. Geniş gebeş bi kız olsan takmazdın diye düşünüyorum. Allah karşına iyileri çıkarsın 💫
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılErkek veya kadın olması fark etmez. Geçmişi yok saymak güç. Sonuçta hayatına aldığın kişi senin de etiketin oluyor.
Bugün çok iyi olsa bile utanç verici geçmişi olan biriyle birlikte olmak zor..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Veriyorlar adamlara sonra hepsi bi masal anlatıyor kimi tecavüze uğramış kimi zorla bırakın bu safsataları adamda ayrılınca ne yaparım durumları dürüstçe söyleyin cinsellik yaşadığınızı ona göre adam bulursunuz
10 Yorumla
+1 yılBen de bu erkekleri anlamıyorum kendileri her haltı yiyorlar iş kendilerine gelince bakire kız istiyorlar bu kızları bu hale getirenlerde o erkekler degil mi ne canım bi beyinleri var anlamadım gitti
110 Yorumla- +1 yıl
Çünkü erkekler geçmişlerini kadınlar kadar taşımıyorlar Sonraki ilişkilerine veya Genelleme yapmıyorlar Ama bak her gün Bir erkeğin yaptığı kusur Herkeze genelleniyor. Öyle olunca eskisi kızı aldatmışsa bu kız sana gelince didikleme manyağı oluyor Misal Sanada karaktersiz biriymişsin gibi davranıyor. Öte yandan erkekler kadınlara oranla hatalarını kabul ettikleri ders çıkardıkları özür diledikleri oluyor. Ama kadın ne kadar ama ne kadar hata yaparsa yapsın Mutlak şekilde sürekli karşı tarafı suçlu ilan ediyor. Ne özür diliyor ne hata kabul ediyor. Değişmeyide reddediyor beni seven böyle sevsin kafasıyla ve o kusurlarla sana geliyor. İşte arada ki fark budur.
- +1 yıl
Yoo ben her haltı yemiş biri değilim, normal bir insanım. Bu yüzden kendi dengimde birini bulmanın hakkım olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
@Skyquaker aynen öyle sonra yine o ruh hastaları kendileri kaybediyor çok iyi açıklamışsın. İşte bu yüzden erkek geçmişi olmayan kızı öncelikli ister.
- +1 yıl
@Skyquaker değişmek kişilik meselesi herkes değişemez kadın erkek farketmez bu durumu kadınlara yıkamazsın diger bir konu hatalı olduğumda özür dilemeyi bilirim sana böyle birisi denk gelmemis demek ki şu an senin yaptığında da aynı genelleme yapıyorsun ne farkımız varmış kusura bakma ama yiyorsunuz naneleri sonra namuslu kız olacak ama istedigin kızın namusuyla oynamayı da iyi biliyorsunuz hiç kendini haklıymış gibi savunma eğer kimseyle birlikteliğin olmadıysa o zaman istersin bakire kız
- +1 yıl
@theNitroZeuss zaten belirttim cevabımda her haltı yeyip namuslu kız isteyenlerden bahsettim
- +1 yıl
@Skyquaker Herşeyi kendi iradeleri istekleri ile yaparlar ama hep erkeklere suç atarlar.
- +1 yıl
@Skyquaker erkekler genelleme yapmiyor mu? Kardeş dunyada yaşayan erkeklerden mi bahsediyorsun yoksa diger gezegenlerde olanlardan mi?
- +1 yıl
@Ssedarainbow96 Genelleme yapmış olsalardı ne yürüyen olurdu nede teklif eden varsa yapmıyor demektir Ama bak kadınlar için cepte görünürüm mantığı nerdeyse istisnasız. Lütfen bana evet cepte görür erkekLER de 🤣
- +1 yıl
@Skyquaker kardeş erkeklerin iliski kurmak istedikleri kadinlara kendilerini farkli tanittiklarini ergenler bile biliyor. Herhalde iliski kurmak istedigi kadina "siz kadinlar boyle soyle diyipte" sallayacak değil. Ha bazen ama sallayanlar da oluyor :d
+1 yılAllahin örtüğu günahı kimse sorgulayamaz samimi bir tövbe yeni doğmuş bebek gibi tertemiz yapar
213 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes böyle düşünse..
- +1 yıl
Allah iyi insanlara denk getirsin
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim güzel anlayışınız için içime su serptiniz
- +1 yıl
Amin ecmain bilmukabele rica ederim dua et Allah örtmüş hiç bir insan yargılayamaz önemli olan samimi bir tövbe
- +1 yıl
Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ Hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tövbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." [Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]
Soran+1 yılDua edicem ✨ haklısınız en azından evlenicegim biri olursa ondan saklayacak bir karakterde değilim böyle olan çok kişi var ameliyatını olan var ben bunun vicdan azabıyla zaten yaşayamam yalan söyleyemem, teşekkür ederim..
- +1 yıl
Allah hem dünyanı mutlu edecek hemde ahiretini cennete taşıyacak eş nasip etsin senin isteklerin Allaha ağır gelmez dua et kaderi değiştiren dua dir
Soran+1 yılAllah'ım inşallah oyle olur çok iyisiniz Allah da sizi iyi insanlarla karşılaştırsin dileklerinizi kabul etsin inşallah
- +1 yıl
Amin. Ecmain bilmukabele misli size olsun daha iyisi
Soran+1 yılAllah razı olsun sizden
- +1 yıl
Cümlemizden Allah razı olsun misli size olsun güzel insan
Soran+1 yılVallaha çok iyi hissettirdiniz siz bundan sonra edecevkm bütün iyi dualar size de dua olsun , iyi geceler ✨
- +1 yıl
Allah razı olsun ettiğiniz dualar misli size nasip olsun hayırlı geceler
Hanımefendi, bu kişiden kişiye değişir. İnsanların olaylara bakışı farklıdır. Kimse kimsenin geçmişini kaldırmak zorunda da değildir. Burada bir kusur göremiyorum. Benim tavsiyem sizi yargılamayacak biri ile birlikte olmanız.
00 Yorumla
+1 yılCanim o bahane sadece seven insan bırakmaz hele heçmisinle asla yargılamaz gitmek isteyen bir bahane bulur bir açık kollar ya da sebepler yaratır gider ama seni seven insan ne olursa olsun geçmişte ya da gelecekte ihanet hariç ne varsa affeder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Geçmişte birileriyle sevgili olmak ya da seks yapmak neden kötü olsun ki? Böyle bir sebepten kimseyi terk etmem, edeni de anlayamam. Bence yanlış kişiyle birlikteymişsin zaten, Mağara çağlarından değil de günümüzden bir insan bul bence.
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/0-1M1vUC4SUBakın bu videoda çok güzel anlatmışlar , mantıklı veya değil doğa böyle işliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılİzliycem teşekkürler
Aklı sadece iki bacak arasından gelecek olan iki damla kan için çalışıyorsa terk ederler
Böyle bir kızı ben terk etmem geçmişinde yaptığı hatanın farkına varmış artık pişman olmuş geçmişi karıştırmamak en güzeli00 Yorumla
+1 yılHerkesin kabul edip edemeyecegi seyler var. Sonra sorun yasamaktansa en basindan vedalasmak en dogrusu. Ben bir sorun goremiyorum.
20 Yorumla
+1 yılKanka terk eden var böylelerini umurunda bile tutma sana layık değilmiş kendi kim bilir ne haltlar yedi ha yemedi de seni mi kınıyor bence korksun karması onun için gelecektir
00 Yorumla
+1 yılgecmis gecmiste birakilmali diye dusunuyorum ancak birkac kisiyle birden sevgili olmanın yanlis bir sey oldugunu birinin ogretmesine gerek oldugunu sanmiyorum ve bunu ne kadar sure once yaptigina bagli mesela 20 yasinda 15 yasinda yasadigi icin kizi sorgulamak mantikli olmaz bu benim fikrim ancak olay olali bir sene olmussa ben de sorgularim ve yargilarim
00 Yorumla
+1 yılşöyle ma,, l erkekleri nerden buluyonuz sözde ahlak düşkünü jigø,, lolarla vakit kaybetmeyin Allah kurtarmış işte elini sallasan ellisi zaten ona mı kaldın bir kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır onunda geçmişi temiz değildir zaten temiz olmayan erkeği seçmeyecen alışmış kudurmuştan beterdir derler öyle erkeklerde aldatır
00 Yorumla
+1 yılBirini geçmişiyle yargılayıp ona göre davranan insan acizliği bu nerede görse tanırım, kafalar davranışlar ve ileriye dönük düşünceler birbiriyle uyuşuyorsa geçmişe bakılması saçma
00 Yorumla- Devamını Gör (134)
Devamını Gör(179)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem