Geçmiş yüzünden terkedilmek?

merhabalar, ağlamaktan içim çıkmış halde yazıyorum size. Hayatımın aşkı, yani ilk defa bir insanın kirpiklerine kadar aşık oldum. ilk defa bu kadar çok sevildim. ilk defa, ilk, ilk, ilk. Masal gibi başladı, masal gibi devam ediyordu, beraber kalıyoduk diyebilirim, ama bugün bana bittiğini söyledi. nedenide, whatsapp konusmalarımı okumus, çook eski.. yaklaşık 7-8 ay önce bir çocukla, daha hayatıma girmeden önce, onu bilmeden önce, varlığından haberim bile yokken.. ondan once konustugum cocuklar oldu tabiki, bunu oda biliyordu. Okudugu konusmalar çok uslu değildi kabul ediyorum. ama o hayatıma girdikten sonra bir ekeğe bile bakmadım. hayatımdı o çünkü.. gitti işte.. bitti. sevgimede, aşkımada yazık edip gitti. öyle çok seviyorum ki, bir daha ona nasip olmaz böyle sevilmek. üzülüyorum böyle bir neden olmamalıydı, o hayatımdayken yaptığım bir şey değil.. onu tanımıyodum bile. bilmiyorum dönse barışsak bile nasıl olur olur mu bilmiiyorum sadece çok üzgünüm çok fazla, o kadar çok ki
Güncellemeler
+1 yıl
sadece whatsappta bir konuşma, başka bir şey yok hiçbir şey, cinsel anlamda biriyle daha önce beraber bile olmadım
Güncellemeler
+1 yıl
bugün görüştük son bir kez, görüşelim dedi, çok yağmur var ben seni alırım dedi, bindim arabaya ağladım o konusmadı, oda ağladı, sarıldı bana, yapamam oluru yok dedi, seni seviyorum dedi, olmaz dedi, ben ağladım, o sustu bittik
Geçmiş yüzünden terkedilmek?