Geçmişim yüzünden terkedilmek ne kadar doğru?

Ben ilkkez tuhaf bir şekilde birine ilgi duydum ya da yıllar sonra desem daha iyi olur. Üniversite için başka şehire gittim. Öncesinde de Instagram'dan konuşuyorduk. Bir hafta geçirdim onunla çok güzeldi. Çok ağır utangaç temiz biriydi. Doğuluydu kara kaşlı kara gözlü işte cavresamin diyodum. Çok hoşuma gitmişti gerçekten. Ama birkaç gün önce hiç biriyle öpüştün mu dedi bende saklamadim evet dedim. Biranda konuşmayı kesti. Çok içime oturdu zoruma gitti halbuki böyle olmayacakti yani anladınız işte çok zoruma gitti nebileyim. Şimdi aklımdan cikmiyo şehrin içinde yine onu görürüm diye bir taraftan çekiniyorum bı taraftan görmek istiyorum. Tamam çok temiz yetiştirmiş kendini. Ama bende önceden karsima çıkan kişinin benden gitmeyeceğini dusunerek yapmıştım ama gitti sonuç olarak. Yani bu sebepten ayrılması çok zoruma gitti. Yalan mı söyleseydim beynim yaniyo hala utaniyorum sanki o**puluk bişey yapmışım gibi ama onuda istiyorum. Allah'ım deli miyim

Güncellemeler
+1 yıl
Bide yalvardim aptal gibi kendime saygım kalmamış gibi. Ama şok oldum biranda istemedim böyle anlamsız bitmesini. İlerde karşısına bı yalancı çıksa guvenebilecek mi , nebileyim ya da Allah bukadar temiz oluşunun mükâfatını mi vericek. Ama arada ben kaynadim niye kalbimi kırdı şimdi. Çok kırıldı gerçekten tuhaf bı his hiç yasamadigim. Ona karşı yapmadığım bı yanlıştan
Geçmişim yüzünden terkedilmek ne kadar doğru?