Bu durumda ne yapmam gerek karşımdaki insanı çok çok seviyorum ama geçmişime laf ediyor
4 gü
Bu durumda ne yapmam gerek karşımdaki insanı çok çok seviyorum ama geçmişime laf ediyor
Cevap
14Cevap
Yani bilemem geçmişten yaşadın ki? Hani şunu demek istiyorum geçmişle ilgili birini öldürmüş de olabilirsin bir uyuşturucu bağımlısı olabilirsin bunu dışında Yani farklı şeyler de olabilir? Ama karşındaki insan seni seviyorum deyip de senin bekaretini yer alıyorsa tek cümle hadi ordan yani
Bir sey yasamadim öyle kötü şeylerim de asla yok sadece geçmişte yani ergenlik zamanında opusmustum daha cocuktumyani
Geçmişin ile seni yargılayan birini sevmen kendine haksızlık. Bence hayatından çıkar en temizi bu.
Ağır bir şey yasamadim ama ergenlikte opusmustum opusme bile sayılmıyor bi ergen nasıl opusebjlir zaten
Ağır bir şey olmadığı halde bunu yapıyor diyorsun düşünsene yarın başka konular da nasıl davranacak? Hayat senin tabi lakin ben olmuş olsaydım hiç uzatmaz hayatıma bakardım. Kimse yeryüzünde bir tane değil kimse de kimsesizlikten ölmez keza kimse kimseye de nefes kadar şart değil. Lakin hayatının ve yaşının kıymetini bilmen için diyorum ben. Gerisi senin takdirin.
Cok cok haklisin bu kelimelerin gercekten ckk değerli farkındayım bunun fakat kendisini çok seviyorum 22 yaşındayım ilk defa asik oldum onun için çok çaba emek sarf ettim çok zoruma gidiyor
Kardeşim benim bende 13 sene sevdim seni anlıyorum. Söyle bir şey var ki ben sadece yazdığını gördüm Allah için de iyiliğin adına bir şeyler yazdım. Yanlış anlama sakın ama ne ilk aşk muhabbetleri gördüm çevremde hani iyi niyetinin farkındayım ama ben sana tanık olduğum için iyiliğine konuşmaktan başka bir şey yapamam. Dilerim ömrün hayatın güzel olur.
Estağfurullah yanlış anlamam tabiki de ama çok fazlasıyla zoruma gitti lise zamanlarında sosyal medyadan 1 2 günlüğüne konustugum arada hiç bir şey olmayan çocuklara bile laf etti nasıl yaparsın diye bunları da çevresinden duymuş sözde zoruna gitmiş biraz küçük bir şehirde yaşıyoruz bunun yüzünden çok ağır şeyler söyledi bana yani herkes herkesle konusuyor ufak da olsa bir şeyler yaşıyor kimse annesinden çıktığı gibi değil herkes birilerini seviyor sonuçta inan çok zoruma gitti anlatamadım kimseye
Ah benim güzel kardeşim şu yaşında eğlenip mutlu olman gerekir iken kendini ömür tüketen bir sevgiye teslim etme. Kendine gel silkelen. Yarın yaşın 30 yaklaştığında bugünlerin için çok üzülürsün. Senden daha değerli kaç şey var bu hayatta? Etme eyleme benden söylemesi böyle sevgi yaşamaktan ise yalnızlık daha hayırlıdır. Ben bir abi olarak kabul görürsen her zaman dinlerim seni sıkıntı yok ama kendini düşün olur mu? Üzme kendini ve kendini üzecek günler getirme.
Tabiki abim olarak görürüm dediklerinde çok çok haklısın etrafımdaki insanlar da boyle diyiyor ama yapamıyorum bende içimden gelmiyor yani ben onun hayatı içinde kendimi çok yıprattım depremde ailesini kaybetti acısını acım gördüm ama sonuç ortada en zoruma giden şeyde bu
Hayat sana çok şey yaşatacak zaten aceleci olma! Canın yanacak, üzüleceksin. Hepimiz kaybetmeye açığız ailemizi, sevdiklerimizi yani zaten bizi bekleyen acılar varken bir de biz niye acı sebepler edinelim ki? Mutlu olmaya bak.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattı her şey gönlünüzce olsun inşallah
Dilerim hayatın bahtın ömrün güzel olur. Kendine iyi bak.
Boyle sevgi olmaz sevgili de olmaz bas tekmeyi gitsin
Bir sey yasamadim ama opustum sadece
Eee ne olmus bundan
Iste bu yüzden ağır şeyler dedi bana
Sacma altvtarfai bi opusmek. Millet lisede catr cutur veriyo onune gelene. Kac yasindasin
20 yasindayim
Neden gzlisin merak ettim
bitir o ilişkiyi herzaman gün yüzüne çıkartıcak sbu durumu
Agir bir aey yasamadim ama ergenlikte opusmustum o da opusme bile sayılmıyor bi ergen nasıl opussun yani
Onun da ergenlikte ilişkisi olmus 22 yasindayiz o da opusmus ama benim lise zamanlarında konustugum insanları çevreden duyunca zoruna gitmiş sözde
Peki bu yaptıklarım gercekten sorun yaratılacak şeyler mi hani cinsellik yasamadim başka bir şey yapmadım oyle masumane bi opmeydi ergenlik heyecanı iste onun psikolojik baskısı yüzünden ben kendimi suçlu kirli hissediyorum
Kendi de yapmış yani evet yaşadım dedi bana
Tevbe et. Sonra tevbe ettim de baska ne yapabilirsin ki
Ama ağır bir şey yapmadım günah evet tovbe de ettim zaten e
Tamam iste ne guzel tevbe ettiysen hâlâ laf edip yüzüne vuruyorsa ondan olmaz kardesim.
Geçmişine kaf eden birisiyle iletilimini koparmalısın
Ağır bir şey yasamadim ama ergenlikte opusmustum opusme bile sayılmıyor bi ergen nasıl opusebjlir zaten
Ne vsr yani öpüştüysen ne büyütmüş hayret ya
Evet ağır şeyler söyledi öpmenin ilerisi de olmadı zaten asla
Neden konuşuyosun? Böyle birisiyle önce kendine saygın olsun
Ya aptallık yaptığım ama inan çok seviyorum 22 yaşındayım ilk kez aşık oldum belki de saflıgımdan bilmiyorum onun için çok emek verdim çok çaba sarf ettim zoruma gidiyor
Çok sevmek mi? Önce kendini sev! Kendine değer. yoksa coook üzülürsün
Peki bu yaptıklarım gercekten sorun yaratılacak şeyler mi hani cinsellik yasamadim başka bir şey yapmadım oyle masumane bi opmeydi ergenlik heyecanı iste onun psikolojik baskısı yüzünden ben kendimi suçlu kirli hissediyorum
Yok ya kafaya takmış bunu. yarın evlensen bile hep aklına gelir. takıntılı bu tipler
Eğer seni geçmişinle yargılıyorsa zaten o kişiyi gözden çıkarmam lazım
Çok haklısın ama bana da psikolojik baskı yaptı kendimi suçlu hissediyorum bende opustugum için önceden kirli hissediyorum
Gelmişini anlatma bu yüzden. Sizden olmaz hep başına kakacak
Bir sey yasamadim ama ergenlikte opusmustum tek
Karanlıksa ben de yoluma giderim deyip, yoluna gitmelisin…
İşte bu yüzden evlenmeden olmaz deniliyor
Bir sey yapmadim ergenlikte opusmustum
Kendini temiz sanıyorlar işte , keşke anlatmasaydın
Anlatmadım ya o ogrendi ortak arkadaslardan falan
Anlatmasaydın dedim
Anlatmadım ki zaten kendisi ogrendi
Hakaret mi ediyor? De ki bu benim hatam benim günahım ben kabul ediyorum , ama başkalarının günahlarını ve pişmanlıklarını yüzüne vurmak doğru bir şey mi?
Evet hakaret etti bu yaşadığım şey büyük sorun edilecek sey mi o zaman ergenlik cagindaydim zaten çok pişmanım
Siz bilirsiniz ama sanki en iyisi yolları ayırmak gibi
Geçmişinle yargılıyor ise ayrıl uzak tut kendinden
Ağır bir şey de yasamadim ergenlikte opme olmuştu tek 2 kişiyle
Peki bu yaptığım ağır bir şey mi
Ağzına kürekle vurcan
Yaşadığın geçmişe bağlı
Ergenlik zamanında opusmustum
Ne yaşadın geçmişinde o kadar ağır
Bir sey yaomadim opustum tek o da 16 yaşında ergenken
Anlatma
Anlatmadım o ogrendi cevreden
O zaman anlatsaydın gizlemen hoş değil
Hic sormadı ki
Sal ya ona mı kaldın
geçmişi olmayan var mı
O adamdan direk ayrıl
ne yaptın ki
Ergenlikte opusmustum
öpüşmemi sadece ne var ki bunda
Evet valla sadece opusme oda ergenlik zamanindaydi yani opusme bile sayilmiyordu öyle öpüp cekilmeydi
uzaklaş bence hemen.
O çocuktan olmaz
Ağır bir şey yasamadim bu arada ergenlikte opme olmuştu sadece
İşte bu yüzden o çocuktan olmaz. Sen ona fazlasın. Hemen ayrıl yol ver ona
çok mu verdin
Oype bir sey yaomadim ergenlikte karşı cinsi beni opmustu
Ne yaşadınki
Ergenlikte opusmustum aslında opusme bile sayilmiyordu öyle öpüp cekilmeydi
Öpüşmeyen mi kaldı sanki kendisi yaşamadı
Yaşamış ama benimkini çevreden duymuş diye çok zoruna gitmiş 3 4 yıl önceki şeyler
Onunla öpüşüyor musunuz
Bazen evet
Neden
Sorum olacaktı
Sonra silersin
Yapay Zeka Cevapladı
Bir insan seni gerçekten seviyorsa, geçmişini değil, şu anını ve seninle olan geleceğini önemser! 😌 Kalbin pır pır ediyorsa ama geçmişin hep önüne geliyorsa, bence oturup sevginle açık bir konuşma yapabilirsin. Kendi yolunu cesaretle savun: Herkesin bir geçmişi var, geçmişim beni ben yaptı diyebilirsin. Senin vicdanın rahatsa ve isteyerek bir hata yapmadıysan, o kişi de sana böylece değer vermeli. Unutma, aşk geçmişe takılı kalmaz; ileriyi düşler! 💙 Senin yanında kim olursa olsun, kendin ol ve gururla dur, aşk da bunu hak ediyor. Geçmişin bir daha seni üzmesine izin verme canım!