Teşekkürler @KürkMantoluHayri teşekkürler.
#Gıcıkamatatlıadmin

Bırakabilirim. Geçmişte yaşananlar arada zihnimi yokluyor olsalar da, geçmişi hiçbir zaman şimdiki zamana taşımadım. Yaşanmış, geçmiş gitmiş şeylerin üzerine kafa patlatarak iyi şeyler elde edemeyeceğimi iyi biliyorum çünkü.
Bana göre geçmiş, geleceğin tanıdık bir yüzü kirli ve hatalı bir geçmişim oldu her seferin de karşıma çıktı bir şekilde siz değişseniz de bir kaç sene geçmiş muhabbetler bir yolunu bulup önünüze çıkıyor. Bana dostluklar kaybettirdi, ilerde eşim diyebilceğim birini kaybettirdi o yüzden şimdi sımsıkı sarıldım geçmişime elle ele yürüyoruz bu yolda kurtuluşu olmuyor. Bu yolda böyle ilerlicek diyip yürümek gerekiyor. Nerden geldiğini bilmeden ne tarafa gideceğini bilemezsin utanmayın sakınmayın geçmişde olanlar için benim naçizane tavsiyem kabullenip onun yaşamak daha kolay çünkü kurtuluş yok parazitden daha beter.
Kesinlikle
Karşımdaki eğer benim geçmişimden bahsetmiyorsa ya da canımı sıkacak herhangi bir olay düşünce bunları dile getirmiyorsan ben kesinlikle karşımdakinin geçmişini dile getirmem
Eğer böyle olsaydı insanlar o zaman hata yapma hakkı olmazdı
Adım adım arkama bakmamak için ilerliyorum zaten o şekilde ilerlediğimi hissediyorum. Geçmişi yok edemeyiz ama görmezden gelebiliriz. Gelecek için acele etmemeli, an' da kalabilmek kıymetli işte onun için direnmeliyiz. 💫
#An'daKalKendindeKal
Olmadı ☹️
#AndaKalKendindeKal
Heh oldu 😄
Kötüü 😂😂
😂😂😂 iyi dokunmadı bak
5 kaşık filan yedim diyorum inanmıyorsun ki mübarek 🤷♀️😂
Ama nasıl kaşık? Kocaman kocaman kaşıklar var. Belki onlardan yedin, beni kandırıyorsun ☹️
Kepçeyle yemedim apo yemek kaşığıyla yedim tamam mı 😞
Yaa tamam tamam. Asma suratını 😬
Asmadım kiii 😅
Şimdi geliyorum yanına 🧐
Cevap
11Cevap
Her zaman ileriye gitmeye çalışıyorum. Geriye baktığımda anılarım beni kendine çekmiyor çok şükür.
Evet, en iyi yaptığım şeydir.
Her zaman gözüm gelecekte..
Geçmişle hiç ilgilenmiyorum
Önceden olsa hayır derdim takılı kalmış bir plak gibi takılırdım ammavelakin bir şeyleri görüp öğrenince yaşayınca geçmişte yaşadıklarımı o an yaşadım iyisi kötüsüyle o ana aitti şu ana ait değil diyip takılmaktan kaçınabiliyorum. Geçmiş güzel anıları eşime dostuma aileme ait yad ederim sık sık da diğer türlü geçmiş benim için adı üstünde geçmiş bitmiştir takılmamak gerek
Dünüme değil, şimdiye göre yaşıyorum.
Kokusu geçiyor da izi geçmiyor.. Tamamen unutmak imkansız ki unutmak da istemem doğrusu iyiyi de kötüyü de..
Bırakılmıyo bir şekilde buluyor seni illaki hatırlıyosun illaki aklına geliyor bir ömür kendinle taşıyorsun
Bıraktıklarım da var, bırakamadıklarım da oluyor haliyle.. zaman her yarayı sarıp, her acıyı örtüyor unutturmasa da..
Bırakamıyor insan bir türlü. Bırakmak istesekte geçmiş sizi bırakmıyor. Ya dert oluyor ya da derman.
Bıraktım bile, anı yaşamanın zevkini çıkarıyorum. Geçmişteki olaylara veya kişilere kafa yorup insanın kendini üzmesi gereksiz bir durum bence
Aşk ilişkilerinde istisna var, karşı tarafın geçmişini merak ederim.. Ama geçmiş benimle ilgili ise, yüzüne bile bakmam o geçmişin.
Sen ne kadar birakir isen birak. Beynin hep hatırlıyor. Sana unutturmuyor geçmişi.. duydugun bir şarkı da. İzlediğin bir film de hep kesitlerin oluyor...
arkasına bakan önünü göremez adı üstünde geçmiş gitmiş bırakırım gider
Geçmişimde takılı kalacağım bir durum yok, hayat devam ediyor.
Geçmiş bir travma benim için.. dolayısıyla unutmak çok zor. Zaman geçtikçe hafifliyor diyebilirim.
Kafamızdan silemesekte mecbur bırakıyoruz. Sonrası ise unutmak.
Geçmişi asla geride bırakamadım ama yanımda da dolaştırmıyorum sürekli. Üstünü kapattığım şeyler bazı günler beni boğuyor. Bazı günler.. Çoğunlukla iyiyim ama işte o bazı günler tam delirmelik
Geçmiş geleceği kovalar
Kolay olmuyor benim için.
Bırak ablacığım ☹️
Bu ne korkunç bi resim
Bırakamam
Geçmiş adı üstünde, geçmişi bıraktık.
Tebdili mekanda ferahlık vardır...
Zorda olsa bırakıyorum
Aram kötü ama bıraktım
Bırkamam ben dünümle varım
Bazen bazı durumlarda
çok zor oldu ama başardım..
Unutsak da bir yerlerde izi kalıyor mutlaka.
Birakamiyorum
Evet bırakırım.
Bırakırım
Bırakırım.
Hayir
Eveet pek düşünmem
Biraz zor asıyorum bu konuyu
Bırakabilirim
Bırakamıyorum bazen.
bırakıyorum evet
İnşaAllah diyorum
yani kısmen