Duruma göre farklılıklar gösterse de, çoğunlukla insana mutluluk getiren bir şeydir.
Senin, geçmişin ile aran nasıl?

Dur üçüncüyü de ben ekleyeyim "kabulleniş büyük bir başarıdır bence".😂
Tamam tamam.😬
Bırakmaya çalışıyorum ve bir yol katediyorum kendi çapımda fakat en ufak bir olay bile geri dönmeme sebep olabiliyor. Yine de eskisi kadar yıkıcı ya da sarsıcı gelmiyor bir şeyler, sadece ara ara yoklayıp canımı sıkıyor, geçiyor gidiyor öyle. Çok fazla üstünde durup düşünmemeye çalışıyorum ve olabildiğince kafamı dağıtıp, odağımı başka şeylere döndürmeye çalışıyorum. Bir kere takılınca takılıyorum çünkü. Seninde söylediğin gibi kabul etmeye direttiğin vakit, sen o dipsiz kuyunun dibine batıyorsun bir şekilde ve aslında olayların peşini bırakmamasına izin veriyorsun, bu yüzden önce bir şeyleri kendi içinde kabullenip, hatta o olaylara neden olan insanları yine kendi içinde affettikten sonra daha kolay oluyor devamı...
Zaten eklemiştim onu 😕
https://www.hizliresim.com/bzcinuj
Yaa ama bak aynı cümle iki kere kurulmuştu, dalga geçecektim ama uygulama bozuk galiba.😒
Kalbimiz bozuk olmasın 😔
Kahrolma emojisini atma banaaağ.😞
Çünkü kahroldum 😔
Uygulamam bozuldu diye mi? 👉👈🙄
Hee uygulama şeyşii🤨
Geçmiş bende geçmiş kalamıyor bu gerek yakın geçmişte yaşamamdan gerek bir çok sebep.
Yani unuttum desem de olmuyor bitmiyor zaman ya işte...
Sana son kez bir şey sorcam 😂
Soralım bakalım
Cevap
0Cevap
Gecmisi karanlik biri degilim dun dunde kaldi deyip yola devam edenlerdenim. Mutlu olmak icinde oyle yapmak gerekiyormus oyle diyolaaaa
O benim peşimi bırakmıyor😅😅
pek gecmiuor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?