Aşk İlişkileri Ex flörtüm sevgilisi olmasına rağmen benle buluşmak istiyor. Beni de seviyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor yani kabul etmedim ama ısrar ediyor ve yazıyor hep napmaliyim ya ozledim de biraz onu Güncellemeler+1 yıl özledim diyor bu arada Ex flörtüm sevgilisi olmasına rağmen benle buluşmak istiyor. Beni de seviyor mu? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Sevmiyor. 0 0 Yorumla
sdkdkfkf Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Seni de seviyor, onu da seviyor, beni bile seviyordur. 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tadına bakmak istiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buluş kız ama o sevgilisine de foto at bununla ilgili mutlaka öğrensin 0 0 Yorumla
Mayybusee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Etme 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hemen buluşman lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevmiyor.
Seni de seviyor, onu da seviyor, beni bile seviyordur.
Onun hayatındakiler onu ilgilendirir görüşmek istiyorsan görüş
Tadına bakmak istiyor
Buluş kız ama o sevgilisine de foto at bununla ilgili mutlaka öğrensin
Gel özl neler yapman gerektiğini anlatayım
Sanmam boşta kalmıştir
Git Netflixten film seçersiniz
Etme
bi de çaksın sana
Hemen buluşman lazım
Tadini özlemis
git buluş