Arkdaşlar biz bir şiir dinletisinne katıldık ve flörtleşmeye çalışan iki çift gibi davranmamız gerekiyordu onun sevgili var ayrıca hoşlanmadığım için oyun icabı flörtleşemedik ikinci gün prova biraz daha yakın hissetmeyi deneyim dedim oyun icabı çocuk flört biri olduğunu gerçekten itiraf etti zaten ve oyun dışında flörtleşiyor gibi hissediyorum oyun içinde bana öyle güzel bakıyor ki gerçekten hoşlandığını düşünüyorum.. sanki hoşkanacağım diye korkuyorum ondan böyle bir insan değilim sevgilisi olan birine yaklaşmam çocuk gerçekten anlatamayacağım kadar flört yapıyor.. sevgilisi varken flört yaşıyor benimle bildiğiniz.. Ne yapacağım bilemiyorum... başta hiç bir şekilde hoşlanmazlken prova boyu o gerçekçi bakışları hatta bildiğiniz gerçek flört yaşıyor ne düşünüyorsunuz..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne dediğini anlamadım bile
Dedimki şiir etkinliğinde flörtleşmeye rolü aldık fakat hoşlanmadığım için flörtleşemedm fakat ikinci gün bu çocuk okadsr gerçekçi davrandık rol bittikten sonra da flörtleşmeye devam etti benle gece mesaja tıp şiirler felan gönderdi ve yavaş yavaş olmaması gereken oldu ondan hoşlanmaya başladım
Ama anlamıyorum gerçekten flört mü ediyor yoksa rol icabımı
Madem sevgilisi var önce ondan ayrılacak ki seninle çıksın ama unutma çok özlü bir söz var. Senin için başkasını terkeden başkası içinde seni terk eder
Bu çok doğru yarın bir günde beni terk eder.. Sevgilisinin sürekli küçük olup kötü yönlerini anlatıyor bana iyi yönünden bahsetmiyor hiç ona şiir okuyamıyorum çok duygusuz diyor bir yandan da bana okurken mutlu olduğunu düşünüyorum o manaya getiriyor çünkü
Bilmiyorum artık istersen kendini fazla kaptırma
Değil mi bugün mesela bir daha yazar diye mesaj bekliyorum oysaki.. Bildiğin flört ya hu off
Yazmadı mı henüz
Dün gece konuştuk sonra hugün bir buçuk saat önce prova da görüştük en son ama şimdi yazmıyor
Gece uzun yazabilir. Telefonun başında beklersen olmaz böyle
Hatta ben ona kitap ödünç ettiğim şiir üzerine debriyaj ve dünya görüşü üzerine çok güzel sohbet ediyoruz onun sevgilisi 2000 li kendisi 1997 ve sevgilisini hep küçük görüyor küçümseyip duruyor ama bir yandan da seviyor bem 1998 liyim daha olgun sun demeye getiriyor bana
Debriyaj yazmış pardon dünya üzerine konuşuyoruz dicektim tam
Dedim ya yazacaktır ama böyle bekleyipte kendini harap etme. Başka bir şey ile ilgilen
Her dakika yazmıcak yani.. Bana rol icabı flörtleşirken bezgin bezgin bakıyorsun bıktımı yoksa benden dedi bende hayır estağfurullah ama sen bıkmışa benziyorsun dedim galiba gerçekten hevesi çabuk kesilen bir çocuğa benzicek ama yok hevesim tabii kaçmadı dedi
Yani bu durumda gel dese hemen atlayacaksın çocuğa
Tabii ki alamayacağım okadsr yüzsüz değilim bir insanın sevgilisi varsa önce onla arasını düşünmeli bu açıdan uzak durması iyi olur ayrılırsa ve buna emin olursak belki akim bu sefer aynısını banada yapabilir
Muhakkak yapacak. Seninle Ömür boyu yaşayacak değil ya
Ben genelde bir ilişkiye başlarken gelecek planlı olurum veya çok sadık kalırım.. O zaman onunla olmaz zaten..
Daha yaşın kaç acele etme. Önünde ne günler var neler çıkacak karşına
Tabiki 20 yaşındayım daha... İnstagram da ikisinin fotografları duruyor ama wpde profili yok
Wp profilde benim de profilim tek. Eşimin fotoğrafı yok
Yalama o yalama
Nedemek istedin başta inan bir gram sevgi yoktu flörtleşemedm bile ama sonra bildiğin bağladı..
rolünü iyi oynamış
Rol değil ki bu rolüm bitiyor fakat hala devam ediyor dün akşam öyle güzel mesajlar yazdık uyurken hatta 2 saat oyuncak konuştu.. Rol bittiği halde..
rolüne kendni fena kaptrmış
Yalnız sorun şuradaki şimdi mesajla yazmıyor belkide sevgilisi ile konuşuyor ama benim olmaması gerektiği haldr aklıma geliyor kahretmesin iki gün önce okadar soğuktum ki çocuğa şimdi etkinlik gelsene gözlerimin içine baksa yeniden diyorum