2 yıllık bir ilişkimiz vardı her şey iyi gidiyordu ama bir ands değişti ve ayrılma kararı aldık ayrıldıktan 1 hafta sonra başka bir kıza gitti onunla birlikte oldu ama her seferinde yine bana geldi en sonunda o kızla ayrıldı ve beni de istemediğini söyledi ayrılığımızın 3. ayındayız ve yeni birini buldu o kızı seviyor gibi her yerde fotoğrafları var ama bana geri geldi ve senin kimseyle olmanı istemiyorum dedi ve seviştik biliyorum yaptığım şey çok yanlış ama ona deli gibi aşığım ilk sevgilim sizce o kızı seviyor mu seviyorsa neden benimle oldu o kıza değer verse böyle bir şey yapar mı? lütfen yargılamayın yardım edin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Denenmişi deneme bırak gitsin ondan alamadığı için sana geliyor
sence o kızı seviyor mu sevse arkasından böyle bir şey yapar mı
Ben onu da sevdiğini düşünmüyorum, cinselliği seviyor
bilmiyorum 1 haftadır sevgililer her yerde fotoğrafları var telefonunda kalbim diye kayıtlı kilit ekranında o var ben nasıl seviyorum hâlâ bu çocuğu
Sen hala onun yeni kızı sevmediğini ve seni sevebilme ihtimalini düşünüyorsun. Hatayı tekrarlama unutmak zor olacak ama başarmalısın, seni senin onu sevdiği gibi bulursun umarım
çok haklısın her hatasını affettim yine gelse ederim ama bu aptallık hata yapıyorum farkındayım körü körüne gidiyorum
tamam sen öyle bir git ki o sana gelemesin, bir anda silmen gerekiyor herşeyi
o gücü kendimde göremiyorum
bu acılarla güçlenmen gerekir başka erkek arkadaş değil normal arkadaşlarla vakit geçir sana onu düşündürtmesinler, yapabilirsin. İlk yapanda sen olmayacaksın son yapanda, bu çocukla devam edersen hep böyle olacak
çok haklısın yorumun için teşekkür ederimm 🙏🏻
Bir erkek
Aynı anda 10 kız sevme gücünü
kalbinde saklı tutar
Yeni sevgilisi vrrmiyir heralde. Sana geliyor sevismek icin
peki kızı seviyorsa arkasından iş çevirir mi
Yok zaten herif seyin pesinde. Son damlasina kadar kizi oltaya getirmenin yollarini arar. Kiz yelkenleri suya indirirse artik sana da gelmez bi sure onla takilir.. yenisini bulana kadar.
İnsan sevdigi ile de cinsellik yasar, bu cok dogal bir durum. Ama cinsellik tabusu oldugu icin baskalariyla yatip kalkmak sevgi degil. G. otu yiyosa sabredip bekleyecek, yemiyosa da zaten amaci cinsellikmis sevmek falan bosmus demek. O kizin akli basina ne zaman gelir bilmem ama hic degilse sen o seref size firsat verme artik
çok seviyorum ona bir türlü veda edemiyorum kızla öpüşürken bile fotoğrafını gördüm canım çıktı resmen
Unutmamış seni :) ateşli bir şey
o zaman neden sadece benimle olmuyor
Ateşi sende, aşkı başkasında bulmuş veya ikimizde de ateş var :) söndürüp duruyor
eğer o kıza aşık olsaydı arkasından iş çevirir miydi 🥺
:) senide çeviriyor farkındasın dimi
bence öteki kız vermiyordur kanka ayık ol.
tamam vermiyor ama seviyorsa arkasından iş çevirir mi
hayatım olaya farklı bakıyorsun. seks ile aşk aynı şey olmuyor bazı insanlar için. seninle yatıyor onuda seviyor. ne türden insanlar var. mantık arama bence.
ben kimseyle olamazken çocuk resmen 2. ye geçti ve ayrılalı 3 ay oldu ya bi dur dinlen ya da bana gelme her seferinde umutlandırıp yarı yolda bıraktı
kendini neden kullandırıyorsun. ha sen de istiyorsan sorun yok. ama seni kullanıyor bunu biliyorsun değil mi. yani düşünüyorum ben olsam bende öyle yapardım yalana gerek yok. biri veriyorsa giderim neden gitmim. duymak istediklerini söyleyemediğim için kusura bakma.
onu çok seviyorum ve birlikte olmayı istiyorum tabii ki ama gidecek o kız ona verdiğinde gidecek bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum ve o kıza çok ayıp olacak
bitirme gücünü kendimde göremiyorum
emin ol bunu kaldıracak gücün var farkında değilsin.
yorumun için çok teşekkür ederiim 🙏🏻
rica ederim. ne zaman ihtiyaç duyarsan buradayım.
çok sağ ol 🥺
Tek kelime, kızmak yok; s a l a k s ı n
haklısın
ama kalbime söz geçiremiyorum deli gibi seviyorum
Hiç fark etmez
ne yapmalıyım peki
Ya bu zor bişeymi.. defet kurtul
yapamıyorum ağlamaktan canım çıktı 3 ayda hayatımı bok ettim bir türlü bitmiyor acım sevgim
Saçma.. velevki evlendin.. ne olacağını sanıyosun?
silmem gerekiyor biliyorum
Sil.. o pislik mahluk hayatında oldukça aldatılmaya mahkumsun.. ya bu nasıl bi rahatlık ve sen nasıl bunu kabullenip tekrar koynuna girebiliyosun..
şöyle ki o benim ilk sevgilim ve bir çok şeyimde ilk 2 yılımı verdim ve aşkla bağlıyım hep şans vermek istiyorum çünkü seviyorum
çok mantıksız farkındayım ama mantığımla hareket edemiyorum
Ya ne mantığı arkadaşım.. o eşşek 2 kızla seks yapmış gelmiş üstüne bir de seninle seks yapmış.. sen ne anlatıyosun
tamam ona nasıl rest çekebilirim ona ne yazarsam koyar
Ona hiçbir şey koymaz.. edepsize ne yapabilir ki.. ne yaparsan yap aynı boq.. kurtul bırak yoluna bak yazık sana..
çok haklısın
Seni sevse sikip bırakır mı?
başta seviyordu 2 yıl geçirdik ve bana dediği şimdi kafa dinleyelim ileride yeniden birlikte olalım
hep vazgeçtim dediğimde geri geldi
cinsellik olmadan
ve benim kimseyle olmamı istemediğini söyledi
ki zaten istesede yapamam onu severken başkasıyla olamam
Yani o başkalarıyla yatsın ama beni sevsin benimle evlensin mi diyorsun?
ya böyle diyince tabii ki istemem ama onu silemiyorumda
Herkes unutulur dert etme. Ben neleri aştım
umarım aşarım
yorumun için teşekkür ederimm🙏🏻
Bir sorun olursa yaz yine
tamam 🥺