Benimle flört ediyor ancak sevgilisinden ayrılamıyor. Ne yapmam lazım?

Merhabalar. Öncelikle kendimden bahsedeyim. 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Şehirdışında okuyorum. Sınıftan bir arkadaşımla beraber (erkek) küçük bir eve çıktık ve ilk tanıştığımız andan itibaren hiç bozulmayan güçlü bir arkadaşlığımız var.

Bir çok ortak hobimiz var ve bunlardan birisi de beraber online oyunlar oynamak ancak ne kadar kalabalık ortam = o kadar daha fazla eğlence demek olduğu için kendisinin ortaokuldan beri görüştüğü bir arkadaş grubuna dahil oldum.

Bu kızlı erkekli karışık arkadaş grubunda herkes ile tanıştım ve hepimizin kafa yapısı az çok yakın gibiydi. Herkes benim arkadaşımın şehrinde yaşıyordu bir kişi hariç. Kızın ismi X olsun. X, gruptan bir çocuk ile yaklaşık 4-5 senedir devam eden bir uzaktan ilişkiye sahipti ve benim memleketimde yaşıyordu. X'in benim uzmanlık alanımda bir konuda yardıma ihtiyacı olmuştu ve yaz tatilinde memleketimdeyken benimle buluşmak istedi. Ben de hiçbir art niyet olmadan sadece kendisine yardım etmek ve aynı zamanda yüz yüze tanışmak için bir buluşma ayarladım.

Ancak sadece bu kadar basit düşünerek gitmeme rağmen ilk görüşte kendisinden çok etkilendim. Bula bula ilişkisi olan kızı bulup ondan mı etkilendin diyebilirsiniz. Bunun sebebi çevremde kız olmamasından dolayı değil bunu belirtmek isterim. Kendisinden etkilenmeme rağmen bunu ona hiç belli etmedim ve kendimi de kanka ayağına çektirtecek kadar samimiyete girmedim, mesafemi korudum, bir ilişkisinin olduğunun bilincinde sadece kendisine yardımcı olup muhabbet ettim. Sonrasında bağımsız olaylar sebebiyle arkadaş grubu dağıldı. X'in sevgilisi ile olan azıcık muhabbetim de neredeyse tamamen bitmişti. Gel zaman git zaman biz X ile birkaç kez daha buluşmaya başladık. Doğum günü 30 ağustostu ve o gün buluşup ona sürpriz bir kutlama yaptım, çok seveceği bir hediye aldım ve ona harika bir gün yaşattım (kendisi söyledi).

Zaman ilerledikçe biz daha çok buluşup beraber vakit geçirdik ve bana zaman zaman sohbet açmak için kendi fotoğrafını atmaya başladı. En az 3 günde 1 kesinlikle bir fotoğraf atar ve sohbet başlatırdı. Buluşmalarımızda hep onun ilgi alanlarının olduğu ve seveceği şeyler planladım. Bir süre sonra flörtöz konuşmaları daha fazla artırdı ve bir anda kesti. 1-2 gün flörtöz, 1-2 gün normal davranmaya başladı. İlişkisinden bahsetmekten olabildiğince uzaklaştı ve hiç anlatmamaya başladı. Son buluşmamızda da bana fiziksel temasını artırmaya başladı.(cinsel anlamda ve art niyetli değil elbette) Ancak bu süreçte sevgilisinden ayrılma aşamasında olduğunu başka bir yerden öğrendim. Çocuk X ile yeterince ilgilenmiyor ve yanında olmuyormuş. Uzaktan ilişki tabii.

Bu X benim kafamı çok karıştırıyor. Hala ilişkisi olan birine karşı bir şeyler hissettiğim için değil, birşeyler yapmamın yanlış olacağını bildiğim için kendimi geride tutuyorum ancak kız da herhangi bir adım atmıyor. Kafamı çok karıştırıyor. Sizce ne yapmalıyım? 3000 karakter limitim doldu. O yüzden eksik bir yer varsa lütfen sorun, yanıtlarım. İlginiz için teşekkür ederim.

Görüşmeyi kes çünkü...
Konuşmaya devam et çünkü...
Diğer...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kız 19, sevgilisi 18 yaşında.
Benimle flört ediyor ancak sevgilisinden ayrılamıyor. Ne yapmam lazım?