Çok aşığım. Fakat o başkasıyla çıkıyor hem de sırf bana inat olsun diye. Ne yapacağım?

Çok çaresizim:( O benim çocukluk arkadaşım, dostum, arkadaşım, en yakınım, sevdiğim kadın. Ben yıllarca onu bekledim, beni sevsin diye. En sevdiği renkten, makarna yerken çatalı tutuşuna, sevmediği dersten, hayal kırıklıklarına, pişmanlıklarını her şeyini bildiğim kadının bana yabancı olmasını yediremiyorum. İkimiz de inatçıyız o benden de çok inatçı gitti sırf inat olsun diye sınıftaki sarışın çocukla çıkmaya başladı başka kızla samimi oldum diye yapıyor bunu ben biliyorum. O da beni seviyor karşımda konuşurken elleri terliyor yüzü gülüyor gamzeleri çıkıyor saçları elektrikleniyor heyecanlanıyor göz bebekleri büyüyor ama inkar ediyor. Yakın kız arkadaşına söylemiş o yakışıklı ve zengin bana bakmaz demiş bilmiyor ki ben onu yıllardır seviyorum. Çok çaresizim başka bir erkek ona dokundukça ben burada kül oluyorum. Onu başkasıyla paylaşamam. O çıktığı sarışın çocuk onunla sadece gönül eğlendiriyor. Sevdiğim kadının dikkatini çekmek için her şeyi yaptım. Gözlük takıyordum lens kullanmaya başladım kuaföre gittim saçlarımı şekilli kestirdim fön çekiyorum. Maske yapıyorum bakımlı geziyorum parfüm sıkıyorum. Ne yaparsam yapayım sevdiğim kadının dikkatini çekemiyorum. Ben burada aşkımdan kül oluyorum anlasana diyesim geliyor çekiniyorum ya beni reddederse mahvolurum. Aylar geçti ben uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor yemeden içmeden kesildim annem onun annesine söylemiş büyük ihtimal onun da haberi olmuştur ama bilmezden geliyor. Instagrama whatsaba sırf onun son görülmesine aktif mi değil mi fotoğraf paylaşmış diye bakmak iÇin giriyorum. Whatsapta 02.52 de çevrimiçi olmuş o çocukla konuşuyor iÇim içimi yiyor. O çocuğu dövesim geliyor. Ne buldu o çocukta ben ondan daha yakışıklıyım. Sevdiğim kadını kazanmak için ne yapmam lazım? Onu , onu sevmeyen sarışın çocuğa bırakamam.
Çok aşığım. Fakat o başkasıyla çıkıyor hem de sırf bana inat olsun diye. Ne yapacağım?