arkadaslar lutfen beni yargilamayin. sevgilim var seviyorum ama flortozum surekli baska erkekler tarafindan begenilmek sevilmek istiyorum bazen konusuyorum oylesine tiktokda falan. ama sonra kesiyorum sohbeti. kendimi durduramiyorum ne yapmam lazim🥲 empati kuruyorum kendimi kotu hissediyorum ama sanirim hep boyle olucam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendini onun yerine koy ve düşün. Flörtöz biriyle sevgili olmak ister miydin? Tabii ki hayır. Bu yüzden ya kendine çeki düzen ver ya da sevgilinin hayatından tamamen çık. Kimse böyle bir şeye katlanmak zorunda değildir. Ha bir de görmez, duymaz diye de düşünme. Elbet bir gün yaptığın her şeyden haberi olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Tamam seni yargılamayalım kimi yargılayalım sana iltifat eden bu noktaya getiren karşındaki kişileri mi yargılayalım senin bu durumun farkında olup seninle sevgili olan sevgilini mi yargılayalım kimi yargılayalım Sen söyle o zaman ciddi bir ilişki yapma yani kimseyle ciddi olarak bir şey yaşamazsan eğer istediğinde flörtüz şekilde takılabilirsin
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Madem böylesin ve böyle gideceğine eminsin, ciddi bir ilişki içine girme derim.
Bir gün birini gerçekten seversin ama bu yaptıkların karşına çıkarsa, üzülen sen olursun.
Dikkat et derim..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de öyleyim bazen geçmişte ki üzüntülerim yüzünden bu hale geldiğimi düşünüyorum bazen de bu yeni birisi geçmişle alakası yok diyorum. Karmaşık şeyler benim içimden bir şeyler kopmuş artık sevgilim olsa da aşık değilim kaybetme korkum yok o yüzden stabil mutlu bir şekilde yaşayıp ara sıra kaçamak yapmaya çalışıyorum.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer hep böyle kalacağından eminsen ya kendin gibi birini bul ya da daha fazla o kişinin hayatında durup onun için de vakit kaybı olma çünkü bu ilişki elbet bir gün bitecek elbet bir gün senin bu huyunun farkına varacak ki sana zarar da verebilir Bu ilişkide hem sen zararlı hem de o zararlı çıkabilirsin o yüzden yol yakınken bitir sevmiyorum ayrılmak istiyorum de bitir açık açık ben flörtüsüm seni aldatıyorum deme tabii
00 Yorumla
+1 yılKendini suçlama çağın sorunu haline geldi bu bir kaç kadın seni eleştirecektir ama yemin ederim ama ispat edemem bunu bir çoğu senin anlattığın gibi arkadaşlık adı altında flört editor ve karşı cinsin ilgisine açlık çektiği için orada burada kendini gösterme çabası içindeler ben artık kimseye kızmıyorum bu konu da demek ki insanlar ilgiye aç bırakılmış durumda li ihtiyaç duyuyor herhangi bir erkekten ya da kadından gelecek ilgiye kim olduğu pekte önemli olmuyor Biliyo4 muusn biraz eli yüzü düzgün olsun yeter...
Bilgi (ilim) çinde de olsa gidip alın sözü
İlgi * de olsa gidin alın diye değişmiş olabilir mi 😂😂
30 YorumlaSelamlar,
En azından empati yapabiliyorsun bana göre bu da olumlu bir şey. Fakat sana yapılmasını istemediğim bir şeyi başka birine de yapmamam gerekiyor. Özellikle bu sevdiğin insan ise hiç yapmaman gerekir.
Eğer benim karakterim bu ve kesinlikle değişmez diyorsan o zaman sevgili yapıp onun da günahına girme. Tam olmasa bile bana göre de aldatmanın başka bir şeklidir senin bu yaptığın davranış. Umarım yakın zamanda vazgeçersin.
10 Yorumla
+1 yılGeçmişinden bir travma kendini gösteriyor belli ki. Zamanında begenilmemis ya da ozguvensiz olabilirsin ve zamanla bunlar tersine dönmüş olabilir bu yüzden istemsiz olan bir şey olabilir kendi kendine bunu yapmamam gerekiyor diye sürekli hatırlat erkek bulunan ortama girme ha baktın olmuyor sevgili yapma ama düzelmek istersen de bir psikolog desteği al bence onlar daha iyi bilirler
02 Yorumla- +1 yıl
Kısacası kendini kanıtlama arzusu bence günümüzde çok kişide var bu kendini kötü hissetme
Soran+1 yıldoru nokta atisi. eskiden hic begenilmezdim ve ozguvensizdim. simdi ozguvenliyim ama hep begenilmek istiyorum :/
+1 yılCanım bunu yapmasan keşke aslında iradeni kullanıp buna bir son verebilirsin yani sürekli sevgilinle diyalog kur bak ozaman aşacaksın bu durumu yeminle harika olacaksın hatta yapmıyorum diceksin ve keseceksin
14 Yorumla- +1 yıl
Kürt kızı nerelisin
- +1 yıl
Erzincan
- +1 yıl
Erzincanin kürdü var mı ya 😊
- +1 yıl
Evet kemahh kürt
Gizli Üye(36-45)+1 yılKotu hissetme seni anliyorum. Bu aslinda cogunda var ama kabullrnmek istemiyorlar. Sadece biriyle konusmak bazen sıkıyor insani. Baskalariylada konusmak kafa wagitiyor iyi hissettiriyor. Aslinda bu iliskine bile olumlu yansiyor. Ben esime karismiyorjm bile bazen ona yazanlara cevap verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de sevgilim senin gibi, bir kaç kez yakaladım, ama terk etmedim onu. Sorsan neden diye çok sevdiğim için. Ama her gün ona sevgim azalıyor, çünkü biliyorum ki yalan dolan aldatma onun için çok kolay, böyle biri ile gelecek hayal edemem. Üzgünüm ama sen çok yanlış bir insansın, seni sevecek birini değil, seni yerden yere vuracak birini hak ediyorsun.
06 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde nasıl devam edebiliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılDevam ediyor denemez, ben soğudum, onun da umrunda değilim, başka bir kadına bu ilgiyi göstersem bana sırılsıklam aşık olur, adımı sayıklar. Bu arada tipim de gayet yerindedir
- +1 yıl
Nasıl yani sevgili gibi devam etmiyorsunuz ama ayrılık konuşması da geçmedi aranızda öyle mi
Cevap sahibi+1 yılBurada yazmak istemiyorum. İstersen ayrıca anlatırım
Cevap sahibi+1 yılHiç tanımadığm biriyle konuşmak iyi gelebilir
- +1 yıl
Tabiki yazabilirsin
+1 yılDeğeri düşük kadın rastgele erkeklerle takılır. Değeri yüksek kadın kendini doğru bir erkeğe saklar. Peynirsin iyi erimeler.
12 Yorumla
Soran+1 yılboyle olmak istemiyorum
- +1 yıl
Kendini geliştir o zaman arkadaşım.
+1 yılKendini tanımaya odaklan. Beğenilme arzusu herkeste vardır önemli olan nefsini düzeltmeye çalışman. Sende olan her şey belki daha güzelleri diğer kızlarda da var farklı değilsin. Önce bi tevbe et güzel kardeşim. Sonra kendini ve dinini öğrenmeye çalış. Helalinden de evlenirsin.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevmediğin için. Sevgilinden çok hoşlanıyorsun ama sevmiyorsun. Gerçek seven başkasıyla ilgilenmez. Her yerde onu görür.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu erkek kullanıcı sorsa linçlerlerdi pembe profil sorunca hemcinsleri ve karşı cinsler nasıl da normal karşılamış ya da nasıl düzgün üslup ile yazmışlar 😅 boşuna dememişler 250 gram olsun dünya kadar malın olmasa da olur diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bende öyleyim ama iiy bisey degil valla cok yalnız kalırsın hiç ugrasma
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılZamanla törpülenmesi ve bitirilmesi gereken bir alışkanlık. Karşı taraftan böyle bir şey görseniz sizin de pek hoşunuza gitmezdi sanırım
00 Yorumlaİnsan beğenilmek ya da ilgi istiyor ya bunu düzeltmek filan zor açıkçası
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ya
Bu hatalı bi davranış. O zaman birine sadık olmuş olmuyorsun. Madem öyle sevgili yapma, ona da yazık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapma o zaman
10 Yorumla O zaman sevgili yapmayacaksın. Ben seni kaybetmekten korkuyorum sevgili olmayalım sana değer veriyorum ama böylesi daha iyi de. En azından adı sevgili olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende böyleyim... Hatta bir boyut üstü ve durduramiyorum aslında durdurmak istemiyorum bu şekilde çok mutluyum çünkü hepsi beni farklı konularda tatmin ediyor
11 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
Sevgili yapma o halde, beğendiğin kişilerle takıl kısa süreli
02 Yorumla
Soran+1 yılbazen oyle yapiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılRuhun orsp senin başka açıklaması yok. Allah senin gibileri benden uzak tutsun
224 Yorumla- +1 yıl
ayp bence yargılama yani başına gelir sonra
Cevap sahibi+1 yıl@sosnxjslxnlsmsao benim başıma gelmez
- +1 yıl
büyük konuşma
Cevap sahibi+1 yıl@sosnxjslxnlsmsao yaşım 37 hiçbir kadın benimle ilgilenmez bunun 20 yıldır böyle olduğunu biliyorum
- +1 yıl
@sosnxjslxnlsmsao yargılamammış adam haklı
Cevap sahibi+1 yıl@Alp3461 ben sadece tespit yaptım
Soran+1 yılbenim gibileri sana bakmaz😁
Cevap sahibi+1 yılSen bana baksan ne olur lan sür tük
- +1 yıl
Ya bıraksana bilader yolda görsem dönüp bakmam kendini Bi halt sanıyor senin gibileri cok gördük
- +1 yıl
Allah bilir her gördünüz kıza da böyle diyorsunuz kızı ayplamaya da hakaret etmeye de hakkınız yok istediği şekilde davranır bu sizi hiç alakadar etmez büyük konuşmayın * dediniz kız gibi bir çocunuz olur ve * demeye de hakkınız yok bu arada insanları aşalamayın
- +1 yıl
@sosnxjslxnlsmsao asağılayan olmadı adam görüşünü belirtti sen niye görüş sahibi olmadığın halde bu kadar uzatıyorsun ki
- +1 yıl
Adam gibi takıl işte sevgilinle niye sağda solda kendini beğendirme gereği duyuyorsun
- +1 yıl
siz nie uzatıyorsunuz görüş bildirirkende hakaret eylemi yapıyorsunuz * demenin iltifat oldunu sanmıyorum ziyada her kız gördünüzfe ağzınızızın suyu aktını düşünüyorum nede olsa genelde hep böyle erkekler kızları bu şekilde hakaret eder bence
- +1 yıl
siz sorun diye yapıyordur
- +1 yıl
sizene istedini yapar sizlere öi soruo
- +1 yıl
@sosnxjslxnlsmsao hakareti ben etmedim sadece onayladım ben kendimi biliyorum size hiç birsey ispatlamak zorunda değilim kendisi cok güzelim dediği için boyle bir yorum yaptım
- +1 yıl
@sosnxjslxnlsmsao yolda görsem dönüp bakmam demek hakaret indir?
- +1 yıl
çok güzellim dememiş sadace beğenilmek istiyorum demiş
- +1 yıl
@sosnxjslxnlsmsao güzelmisinki diye sordum güzelim evet demiş
- +1 yıl
@sosnxjslxnlsmsao rica ediyorum birsey yazma işim gücüm var boş muhabbet yapıyorsun su anda iyi akşamlar
Soran+1 yıl@Vosvoscu30 guzelim kendime gore sana ne abi benim sorum size batiyosa sg git kendi isine
Soran+1 yılgijd
+1 yılİçinde var bu duygu seviyorsun ilgi alaka gormeyi simartilmak hoşuna gidiyor guzelim
00 Yorumlabirisi ile evlenip çocuk yapmada ne yaparsan yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. sevhilden yeteri kadar ilgi gördüğünden emin misin peki
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki insanı değilsen neden sevgili yapıyorsun ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın doğasında beğenilmek var zaten. Bu bayanlarda daha çok. O yüzden normal bir şey.
00 Yorumla açık ilşkiler yaşa o zaman sevgililik muhabbetine girme
00 Yorumla
+1 yılSevgilimden ayrılıcaksın hiç değilse o çocuk üzülmesin.
00 Yorumla
+1 yılMaşallah soruyu okumama bile gerek kalmadı soru başlığı çok açık
00 Yorumla
+1 yılMadem böyle biri olduğunu düşünüyorsun hayatına kimseyi alma o zaman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok be salla evli degilsin zaten takil yasa hayatini severim Ben
00 Yorumla :D doyumsuz ruhu o... olan bir birey :D plaka neresi ben ilgilenirim senle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışmışsın sende benim gibisin maalesef bu böyle hep gidiyor diyim sana çünkü bende kurtulamadım daha
04 Yorumla
Soran+1 yıltek degilmisim
Cevap sahibi+1 yılDeğilsin kurtulmanın bi yolu var aslında ben çok araştırdım bu konuyu
Soran+1 yılnasi
Cevap sahibi+1 yılburada söylemem uzun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline söyle bu durumu ve ayrıl. En azındsn çirkin ayrılmamış olursunuz. Sevgili raddesine grlicek ilişkilerdrn kaçın
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mayaxo okey👍🏻
Cevap sahibi+1 yıl@Mayaxo si₺tir git am3ns ko—mun mal pi&i ya
+1 yılYa kendini durdurmalısın ya da onunla olan ilişkini bitireceksin. Eğer böyle yapmaya devam edersen sonunuz büyük ihtimalle ayrılık olur zaten. Sevsen de onunla bir ilişki içinde olman şu an hem sana hem de ona zarar
00 Yorumla
+1 yılBen de böyleyim bence en güzeli açık ilişki aldatma yok hem de partnerin sabit.
10 Yorumla
+1 yılBeğenilecek birimisinki? hemcinslerim suratına bakılmayacak kızlara bile güzel dedikleri için merak ettim şimdi
12 Yorumla
Soran+1 yılguzelim evet..
- +1 yıl
burada kime sorsak güzel zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBak hele empatiyi felan biliyor üstüne kurabiliyor
00 Yorumla
+1 yılsevgili yapmayacaksın..
çünkü ilişki insanı değilsin..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yargilamayalim napalim... itiraf etmissin iste.. sevgilin de aynısını yapiyorsa sorun yok
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun adı biseyde neyse yolcu yolunda gerek
20 Yorumla
+1 yılAaaa ne güzel yapiyorsun sen oyleee senin gibisini erkekler nereden bulucak kaldı mı senin gibileri beee
00 YorumlaSen motor olmussun senle olanlara gecmis olsun insallah iyi temiz kalpli kardeslerden uzak durursun AMIN
00 Yorumla
+1 yılYapman gereken sevgili edinip, onu da yakmaman..
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim var demiş zaten ;)
+1 yılAnlaşılan sevgiline karşı yoğun duygular beslemiyorsun kimsenin zamanını çalma ve ayrıl herkes kendi hayatına baksın
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuz olduğun için bence belli bir süre sonra sıkılınca sadece iliskinle ilgilenirsin
01 Yorumla
Soran+1 yıldoyumsuzum evet
benimle de olsan ya ;)
10 Yorumla
+1 yılFlörtöz nedir arkadaş ya fritöz der gibi 😅
10 Yorumla
+1 yılBiz 1 taneyi bulamıyoruz. Sizde ki Bu bir hastalık vicdan hastalığı bence
01 Yorumla- +1 yıl
Papatya yanlış anlama beni sence çirkin olduğun için mi 1 tane bile bulamıyosun merak ettim
Bende sevgilisi olan kızları çekici buluyorum çok saçma ama böyle ya
00 Yorumlasohbetlerin arkadaşlık düzeyindeyse ve bunu sevgilin biliyorsa sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık ilişki sana göre
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyleyim başkalarına karşı cin... sel çekim filan da hissediyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen çok tehlikelisin
10 Yorumla
+1 yılBurcunun söylermisin
00 Yorumla
+1 yıltiktok kullanmandan belli karakterin
00 Yorumla
+1 yılBende flörtözüm...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNarsist kişilik bozukluğu.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin ilgisiz mi yetemiyor mu yani sana
00 Yorumla
+1 yılsevgilim böyle olsa ne hissederdim de ve vazgeç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Psikolog-psikyatr. klişe ama gercek 🤷♂️
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem