Sevgilim var ama ne yapmalıyım..

1-1,5 aydır dershaneye gıdıyorum. 8 aydırda sevgılım var ama ondan sıkıldım. yüzünü görmek istemiyorum. sıkıldım soğudum bana yaşattığı şeylerden dolayı. beni öyle küçük düşürdü ki vazgeçemediği arkadaşları yuzunden tuvalet temızledım iş yerinde hırsımı ustadan aldıgım için. ve soruya gelelım . bir kız var benden 2 yaş büyük ama belli olmuyo ben kalıplıyım zaten de neyse ben bu kızdan hoslanıyorum sankı. gözümü alamıyorum sesini duymak zevk veriyo bana. akşama kadar konussa dınlerım. iki gündür benımle ılgılenıyo. gecen telefonunda Wİ-Fİ var mı dedı ınternete gırecem dedı daha once hıc konusmadık bile. bugunde dershane de konu oldu evde balık besledıgımı soyledım. tenefuste yanıma oturdu kaç balıgın var felan konustuk baya benımkıler hamile hatta dedim. utandı hemen iyi güzel dedi bende sana getirim kaç tane istersen dedim oda sakıncası yoksa olur dedı bende daha kız alıp verecez akraba olacaz dur sen daha nekı bunlar dedım gülüştük bak sennn dedi gülerek. ben ne yapacagım şimdi. sevgilimi terk edip ona mı yöneliyim yoksa onu aldatıyım mı? ne yapayım söyleyin? gidip yüzüne soylesem mı acaba ne dersiniz?
Sevgilim var ama ne yapmalıyım..