Kıskançlık sebebiyle kocama fena tokat attım, kıskanmakta haklı mıyım?

Arkadaşıyla mesajlasmasini gördüm arkadaşı Büşra pekin tiyatrocusunun öncesi sonraki halinin karşılaştırılmış resmini atmış kocam da yazmış ki bu ne ya kendini mahvetmiş benim zevkim değil yazmış sonra arkadaşı da ilk defa estetik ise yaramış demiş sonra benim kocam cevap vermemiş benim takıldığım nokta benim zevkim değil ne demek ya sen evlisin zaten senin zevkin sadece ben olabilirim başka zevklerin mi var yani kocamın bana yaptığı açıklamada şu ben ona dedim ki niye benim zevkim değil ki yazdın dedim oda dedi ki estetikle kadınlardan igrendigim için öyle yazdım yani önce ki hali daha iyiydi demek istedim dedi ya arkadaşlar benim çok kötü güvenim sarsıldı ya psikolojim bozuldu eşimden aniden soğudum mesajı görmeden 5 dakka önce deli gibi kendisiyle aşk yaşarken mesajdan sonra dünyam yıkıldı ben mi abartıyorum kızlar siz nasıl tepki verirdiniz? İnşallah abartiyorumdur inşallah kocam da hata yoktur çünkü onu çok seviyorum çok aşığım
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra bana dedi ki o kadını bekarken beğeniyordum dedi sonra dakikalar sonra tipini değil oyunculuğu beğeniyordum dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar al işte 2. darbe bu konuda çok üstüne gittim herhalde mesajlasiyorduk çok mesaj yolladım sus be nerden çıktın karşıma sen ya yazdı bana ne demek oluyor bu şimdi beni boşamak mi istiyor yani o kelimeyi söylediğine göre bende özür dile dedim benim dememle özür diledi ama sende az konuş dedi
Kıskançlık sebebiyle kocama fena tokat attım, kıskanmakta haklı mıyım?