Erkek arkadasim bana cok takintiliydi diye ayrılmak zorunda kaldik ama simdi ben kıskanıyorum?

takintiliydi derken normal bir ilişkimiz yoktu, manyakti. tam olarak detay vermek istemiyorum yani fakat bir ara bir arkadasiyla benim hakkimda konuşmuştu. arkadasi iletti bana mesajları ve normal değillerdi yani. gercekten psikopata baglamisti artik sanki tüm yaşam amacinin benim erkek arkadasim olmak olduğu düşüncesine girmişti. ben onu çok seviyordum ama onun bana karsi olan hisleri sevgi degil takintiydi sadece kafasinda beni ilah gibi bir şeye dönüştürmüş tapiyordu sadece. en başlarda böyle degildi fakat böyle olunca ben ona böyle yürümeyeceğini söyledim ve ayrildik. ortak arkadaş falan çok fazla olduğundan ne yapip ettiğinden haber aliyorum ve hani ayrildiktan 1 ay sonra baskasiyla görüşmeye baslamis. 2 yil beraberdik biz ben daha baskasiyla olma fikrini aklimin ucundan bişe gecirmemisken onun baskasiyla görüşmesi, bana olan takintisindan sonra baskasini sevebilmesi beni gerçekten cildirtmaya yetiyor yani. tamam saglikli bir ilişkimiz yoktu fakat sonuc olarak ben de onu seviyordum. bizim ayrilma sebebimiz onun bu asiri takintisiyken 2 ay sonra hemen baskasina gitmesi beni delirtecek yani. sizce tekrar konusmali miyim ben gerçekten seviyorum onu ama onun takintisi hem beni hem onu kötü etkiliyordu, üzüyordu. bilmiyorum. ben ilerlemek de istemiyorum onsuz
Erkek arkadasim bana cok takintiliydi diye ayrılmak zorunda kaldik ama simdi ben kıskanıyorum?