1 sene konustugum biri var benden hoslaniyor gibi begeniyor, arzuluyor, guzel buluyor ama sevgili olmuyor 1 hafta sevgili kalmistik 1 sene once simdi arkadasiz gormek istiyir ama bulusmuyor gizemli havalari var dunde kendisine bir konu uzerine birden dedim lutfen beni uzme kirilmaktan korkuyorum oda dedi yani neden bu tarz seyler soyluyorsun bende dedim uzulmekten korkuyorum nasil desem benimle oynanmasindan korkuyorum dedim oda ne alaka ya sen neden boyle seyler dusunuyorsun dedi halbuki onun dengesiz tavırlarından ve gecmiste ilk hayatima giren kisiden yedigim kaziktan bu kisi 7 sene sonra ikinci kisi oldu hayatimda
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimse kimsenin ne yaşadığını hissettiğini bilemez anlayamaz ve kalplerde ki gizli olanda bilinmez önceliğin kendin olsun ve hayırlısını işte bilinmez belkide yavaş yavaş uzaklaşmak istiyir senden belkide ne yapacağını bilmiyor ama önemli olan kendini düşünmeln
Uzaklasmak istemiyor aksine uzaklasinca benimle ilgileniyor
senden başka birileri daha var..
Peki benimle neden konusuyor sizce yakinlik kurma amaciyla olsa coktan bin kere yapmaz miydi birileri olsa bile
çepinde keklik sın işste
Nasıl çıkarım
Yani ona nasıl bunu gosteririm
2 gun bakamadim hicbir seyine panik yapti
ayrıl gitsin
Issız adam sendromu
Benden kose bucak kaciyor evime yakin yerde calisiyor gormek istiyor bazen ya da karsilasiyoruz uzaktan selam veriyorum ya da veriyor ama gittigim yol uzerini bildigi icin o yolda gitmiyor
Uğraşma fikrim zaman kaybı seni yorar sen zaten çok cabalamissin bu işler karsilikli oda çabası olmalı zaten erkek olarak o ugrasmali kuş bile dişiyi etkilemek için kırk takla atıyor
2 gun once birakmistim birakmadan once uzun uzun yazilar atip engeemistim sonra actim hastaydi aklim kalmisti merak ettim aordum nasil oldugunu derken yine konusmaya basladik ama yine icim mutsuzdu en son ne yazdim ne aramasina baktim 2 gun aradi mesaj atti panik yapmis gibiydi dun kiyamadim cevao verdim sonra bir konu uzerine onh soyledim uzme beni lutfen dedim tamam dedi
Sen iyi kalpli birisin ama yanlış yerdesin yorulduğunu hissetmeye baslamissın ve birgün artık takatin kalmayacak ve vazgeçme evresine geleceksin empati kuruyorum çünkü bende öyle birine denk geldim ve vazgeçtim karşındaki duvar olunca olmuyor yoruluyorsun
Yoruldum zaten ve son zamanlarda cevap vermek icimden gelmiyor
Onunla mutlu olmayi isterdim ama guvenim yok yerimde belli degil gizemli tavirlarida yordu belirsizlik felan sanirim mecburum gitmeye
En doğru karar bu olsaydı olurdu sen tamam dediğinde pişman olucak ama iş işten geçmiş olucak net ne istediğini bilen olmalı zamanın boşa harcama derim oda gizemli hayatını yaşamaya devam etsin
Degilmi bencede yani diyiyorum acaba benmi abartiyorum sadece bende degil sizlerde tuhaf buluyorsunuz durumu, olayi demekki sorun bende degilmis. Artik icimden cevap vermek gelmiyor zaten. Ya net olur ne dusunuyor sakliyor ise soyler ya da ben artik hicbir sekilde ilestisim kurmak istemiyorum. Icimden gelmiyor yazmak. Acaba evlimi diyiyorum acaba beni uzmemek icin kullanmak istemiyor ama belki ilerde evlenirim dusunceiyle tutmayami calisiyor, acaba alevi ben hanifi mezhephindeyim ondan dolayimi yani cok sey geliyor aklima hepside bir ihtimal olarak kaliyor asla netlik yok
Misal dun konusuyoruz aksam gec yaziyordu birde yarin işi vardi dedim senim yarin işin vardi ben boyle yaziyorum ama istersen uyu bende birazdan yatarim zatem yok calisiyorum ama sorun yok dedi bende senlik yoksa benlikte yok dedim yazmadi daha sonra dun drgil evvelsi gunu ariyimmi seni dedi olur dedim goruldu yapti 1 saat sonra aradi evdeydi ve bende bakmadim
Seni karşısına alıp net olmayan biri ile ugrasilmaz başka meselesi var belliki oyuzden yoluna bakman yeni sayfa açman yararına olur
Çok tuhaf biri birşeyler gizliyor olabilir tutarsız davranışlarıda var
Ya seni yedekte tutuyor ya evli bir şey var
26 yasinda benim evime yakin yerde calisiyor muhendis elektrik muhendisi evli olabilir mi diyivem ama sosyal medyasi var ve takip ettigo kizlar var takipcisi az ama takip ettigi kizlar genelde barlarda takilan çok acik kizlar
Ne olabilir sizce
Yedekte tutuyor gibi kendisi biraz capkin gibi gunluk iliski yasayan iliski istiyor gibi ama bana bunu yapmiyor beni evlenmek icin kenarda tutuyor olabilirmi
Yani gece hayatı var belliki yüksek ihtimalde karışık işler yapıyor
Fake hesaptan sormustum demisti evlenilecek ve eglenicek kiz ayriymis ona gore ama birde dedi gecmisimi degistirmel isterdim daha iyi biri olabilirdim dedi dedim cokmu can yaktin evlilik durumu ya da kiz olayo felanmi olabilir dedi
Böyle biri ile evlensen sana faydası olur mu yarın sendende hevesi geçer ve gözü dışarı bakar yine güven olmaz
Eli yuzudr duzgun pel oyle birinede benzemiyor yani takilmalik iliski istiyor ama boyle karisik is derken kotu illegal isler felanmi
Iste kendimce diyiyorum belki mantikli aciklamasi vardir belki diye umutla beklemistim
Valla öyle eli yuzu duzgune bakmaz bu seri katiller var dersin bu adam nasıl öldürdü içini bilemessin
Sana kalmış ama dedgim gibi tekin biri değil evlenecek adam böyle olmaz
O zaman bu kisiye acik acik net sekilde duzgun sekilde kendimi nasil ifade edip bu kafamdaki karsikligi ona nasil söyleyebilirim cevap verir belki
Bu zamana kadar çözemediğini şimdi cozebilirmisin kendi istemiyorsa bir çabası yoksa sen uğraşma egosunu oksuyorsun egolu narsist biri olma ihtimali de yüksek bu adam seni hep üzer bugün olmassa yarın
Yarında sana kendi ayaginla geldin der lafı çakar
Peki simdi ne yapmami onerirsiniz cevap vermek istemiyorum yazmadim bisey o yazdikca soguk ve kisa kessem olur mu
Erkek ugrasmali senin işin onun peşinde koşmak değil sen ilgini gosterirsin erkekte devam ettirir
Sen bilirsin benim fikrim vedalas kapat konuyu gitsin
Cok vedalaştim
Yanlış anlamda sende kararlı olmasın net oda senin böyle olduğunu çözmüş gider gelir diyor yüksek ihtimal bu duruma kendini niye düşürüyorsun
Senin meslek iş nedir
[28/8 15:54] Cem..: Cansu
[28/8 15:54] ✨: Efendim
[28/8 15:54] Cem..: Nerdesin
[28/8 15:54] ✨: Musait degilim ondan bakamiyorum
[28/8 15:55] Cem..: İşten çıktın mı
[28/8 15:55] ✨: İşte
[28/8 15:55] ✨: Neden
[28/8 15:55] Cem..: Ben çıktım da
[28/8 15:55] ✨: Ben 6 da cikiyorum
[28/8 15:55] ✨: Belki daha erken birakabilir mudurum kimse yok
[28/8 15:55] ✨: Neden sordun
[28/8 15:57] ✨: ?
[28/8 15:57] ✨: Buluşuruz diyemi
[28/8 16:00] Cem..: Yani de neyse o zaman başka zaman 😊
[28/8 16:20] ✨: Aslinda cem bende seninle bir sey konusucaktim
[28/8 16:20] Cem..: Tamam
[28/8 16:20] Cem..: Bir gün oturup konuşalım
[28/8 16:21] ✨: Şimdi yaziyim
[28/8 16:21] Cem..: Olur
[28/8 16:23] ✨: Nasil ifade edecegimi bilmiyorum ama anliyacagini ve anlayisla karsiliyacagini dusunuyorum. Biz bence seninle ne sevgili olarak birbirimizin hayatinda eslik edebiliriz ne de arkadaşca. Yani sen çok farklisin ben cok farkli dusunce yapilarimiz vs
[28/8 16:24] ✨: Birbirimizden uzak dursak daha iyi. Cunku konusmaya devam ettikce arkadasliktan cikiyor ve bana yaklasirsan kendime mukayet olamamaktan nefsime yenik dusmekten korkuyorum benim niyetim ciddi senin niyetin farkli sen senin gibilerle takil ben benim gibilerle o yuzden senle ben imkansisiz zorlamiyalim bence arkadascada olmuyor.
[28/8 23:31] Cem..: Ne var mış ben de
[28/8 23:39] ✨: Bana kendimi degersiz hissettiriyorsun. Ve faydalanmak istiyorsun gibi izlenim veriyorsun
[28/8 23:59] Cem..: Saçmalama iyi geceler
Ağustos ayinda boyle konusma gecmisti aramizda sonra patronum baya uzerime geliyordu asiri duygusal boslukta olunca ona yazmistim nasilsin diye tekrar konusmaya baslamistik stilisttim
Yazışma tarzı çok itici net cevap yok aciklama yok ben olsam arayayım konuşalım derdim yani yine bulanık bir görüntü
Senin meslek neydi soylemedin
Stilist
Mesleğinde insan cozebilegin bir meslek bu adamı nasıl çözemedin 🙂
Kadin giyim uzeine cizim meslegim insan cozmekle ne ilgisi var ki :)
Yani sosyal bir meslek anlamında 🙂
Öyle birine kıramayan birisin gibi iyi tarafından bakmaya çalışan biri
Yapi olarakta oyleyim maalesef
Anladım yok aslında güzel bir şey bu 🙂istersen yine muhabbete devam ederiz müsait zamanda eklersen. Gizliden çıkıyorum.
Yazdim