Benim ne olacağım belli degil sen kendini kurtar kendşnce kahramanlık modu gibi bişey de saçmalık yani kendini adam etme yerine karşıdakini koruma cabası gibi düşün
Düşünceli yani bana akıl veriyor bazen ama aramizda ciddi bir ilişki yok Benden yaşca büyük internetten taniştik öyle konuşup eğleniyoruz o kadar 2 yıldır falan tanişiyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence böyle diyen bi erkekten uzak dur bir bildiği vardır hayatında ki problemler sıkıntılar vardır
Knk önceki hesabı sildim buna takip atmak istersen at
Önceki hesabın ne ki
Hm ondan mı diyorsun
Imhhlehmacun
Yani hayatında problemler vardır yolunda gitmiyordur seni de bu köyü olaylara katmak istemiyordur
Aynen ondan diyorum turta
Ay pardon benim yorumum sandım hahahshshshhs
Of cidden inanıyor musun başından savmak istiyor senin iyiliğini düşündüğü felan yok sen git bende rahat rahat her pohi yiyim diyor
Ciddi bir ilişkimiz yok zaten birlikte her pohu yemeği dusunuyoruz
eğleniyoruz takiliyoruz birsey yok yani
aramizda
Hımm teşekkür ederim anlayışlılığın için de üstünde durma boş ver
Hayır kendini kaybeden adam moduna sokmuş bunu anladım ben saçmalıyor kısacası
nasıl yani?
Benim ne olacağım belli degil sen kendini kurtar kendşnce kahramanlık modu gibi bişey de saçmalık yani kendini adam etme yerine karşıdakini koruma cabası gibi düşün
olabilir ya da bahane olarak bu cümleyi kurmuştur
Kendisi ben yazmadiğim zaman yaziyor ama
birde ciddi ilişki değil bizimkisi
Ya oyle ya da seni istemiyor
ama ara sıra yazıyor
Yani ikimiz de birbirimizle eğleniyoruz
ciddi ilişki amacimiz yok
Yani mizaç olarak nasıl birisi peki? Düşünceli biriyse senin için söylüyordur canim
Düşünceli yani bana akıl veriyor bazen ama aramizda ciddi bir ilişki yok Benden yaşca büyük internetten taniştik öyle konuşup eğleniyoruz o kadar 2 yıldır falan tanişiyoruz
Yani bence zamanını harcama ya hakli gibi sanki
Hm bilmiyorum ben ona brişeyler anlatmayı seviyorum bazen yanliz hissediyorum kendimk sevgilimden falan ayrildim konusuyoruz moral oluyor bana
ondan yani
Anladimm yani çok kaptırma kanka sen bilirsin
İki secenkten biri
diğer seçenek ne?
İstemiyor da olabilir usta
aynen öyle üzülürsün sonra ah etme diye
Sonra pişman olma
Ne için?