Flört ediyoruz bazen yazıyor bazen 2 hafta yazmiyor neden olabilir bu?
Çok mu cirknim diye düşünüyorum.

Flört ediyoruz bazen yazıyor bazen 2 hafta yazmiyor neden olabilir bu?
Çok mu cirknim diye düşünüyorum.

Çirkin değilsin ama onun bu davranışı güzel/çirkin olmandan kaynaklı değil. Flört işte başkalarıyla da görüşüyor muhtemelen, kimseyi bulamadığında şöyle bir bakıyor kimler var diye sana yazıyor muhtemelen. Buna da flörtüm demen garip aslında. Canı isteyince yazıp istemeyince yazmayandan ne flört olur ne sevgili ne de başka bişi...
Dış görünüşle ne alakası var acaba?:) şu an dünya toplumunda dış görünüşe bağlı kalan toplum hala biziz kaçıncı yüzyılda olmamıza rağmen bunun sebebide aileler maalesef bu çirkin bu güzel falan diyerek böyle yetiştiriyorlar dış görünüşe önem veren eski kafalara asla aldanmayın zaten bir insan sizi sevecekse siz olarak sever dış görünüşünüzde nasıl olursa olsun ona dünyanın en güzel kızı olarak gözükürsünüz size yazmıyorsa size ilgisi yoktur artık sizde yazmayın gayet güzelsiniz ancak dış görünüşe bağlı kalmayın dediğim gibi bağlı kaldıkca sürekli olarak kendinizde kusur ararsınız buda sizin için iyi bir şey olmaz dış görünüşe kim önem veriyorsa maalesef eskide kalmış birisidir.
Hemen açıklıyorum. Yüzde yüz bizzat yaptığım bir şey olduğu için karşı tarafı anlayabiliyorum. Onun yokluk döneminde bulduğu idareten bir kızsın. Hiç yoktan iyidir gözüyle bakıyor, sap sap takılacağıma en azından konuşayım diyor. Çirkinlikle bir ilgisi yok (güzelsin) ona hitap etmiyorsundur. Bu arada aradığı kriterde birini bulursa da sohbeti muhabbeti anında keser hiç düşünmez.
Kendinizi vazgeçilmez sanmayın diye yazar ara ara bi taraflarınız kalkmasın diye mesela. Çünkü size çok yazınca uff bunalttı oluyor. Az yazınca da niye yazmıyorsun oluyor. Yeminle değişik varlıklarsınız
Cevap
57Cevap
Boş zamanlarında seninle oyalanıyor..
Engelle geç.
başkasını bulamamıştır
Seni cepte görüyor olabilir, seninle düzgün bir şey düşünüyor olabilir, kafası karışık olabilir, her şey olabilir, unutamadığı birisi olabilir, çirkin miyim kısmına gelirsek ortalama bir güzelliğin var ama güzellik görecelidir sen kendini ne kadar güzel hissediyorsan o kadar guzelsindir
Düzgün bir şey kısmını anlamadım. Aslında triplerimi çekti en başta sonra ilgisi azaldı gibi geldi. Fakat ben yazınca hemen dönüyor ilgileniyor soğukluk sezmiyorum nerde nasıl dersen ben gelirim buluşalım da diyor ciddi olsa bu kadar yazmamazlik yapar mı acaba diye düşündüm
Düzgün bir şey den kastım düzgün bir iliski yazmamasini anlamlandiramadim ama kaçan kovalanir gibi bir şey de deniyor olabilir ya benim düşüncem şu biz erkekler psikolojik şeylerle uğraşmayı sevmiyoruz yani kadınlar da kendi sorunlarini çözebilir belki de bundan soğuk yapiyordur trip kısmı için söylüyorum
Trip kısmını atalttik ben ciddiye almayı bırakınca ama. kacan kovalanır kısmı bence bir kadın olarak bende başkası mı var etkisini bıraktı ve kafam ona karşı aşırı karışık bir hal aldı. Ne olursa olsun gelmek isteyen bir erkek var karşımda ama amacı ne diye sorgulamaya başladım. Belki 1 ay yazmasam yazmiycak bir adam ama yazınca da bişey yokmuş gibi davranması rahatsz edici fazla muhabbet tez ayrılık mi getirir diye düşünüyor bilemedim. Ama ne zaman arasam ilk calisinda açıyor telefonu 😂
Yani bi art niyet arıyorsun gibi geldi hep bi adım geride olmak zorundaymışsınız gibi mi hissediyorsunuz ne var boş bırakma mesaj at dönmedi ara dönmedi görüntülü ara baktım olmuyor şutla neden mi elinden geleni yapıp içimi rahatlatmış olursun bırak sonrasını o düşünsün
size 2 gün yazmadan duran, konuşamayan insanları hayatınızdan çıkarın gitsin. çirkinlik ya da güzellik değil. ilgi ve verilen değer burada önde gelir.
boş olduğu zamanlar size yazıyor
yedek parçasınız siz hayatındaki ikinci kişi yani:)
Ciddi ilgisi yok sana, olsa isi dahi olsa, gün boyu firsat yaratir yazar.. Cirkinlikle güzellikle alakali degil, sana ilgisi yok.
2 hafta yazmayan biri zaten seninle ilgilenmiyordur
Fazla muhabbet tez ayrılıktır derler ondan olabilir
Çirkin değilsin sizi korkutup elinden kaçırmamak için , ya da kendini ağırdan satmak için, ya da sizi umursamadigi için belkide utangaç olduğu için
O kadar uzun sürede yaziyorsa o flirt degildir bilesiniz.
31 yaşındaki birine göre baya genç ve hoş görünüyorsun
Resim sana ait ise aslinda iyiymissinde ben yazardim yerinde olsam
Yok güzellikle alakası yok yazmamanın Bence ona sor açıkça
Nzdjdj neden miii yokluyo gidiyo işte derdi sen değilsin
Bu kız çok çirkin 2 hafta beklemeyi hak etti diyeceğini sanmıyorum ya
Alakası yok gayet zarifsin ama erkek arkadaşın garip ne istediğini bilmiyor
Bana göre güzellik ortalamasının altındasın ama bunun güzellikle alakası yok
profıl resmını begenmedım ama burada makyajsız gayet guzel gorunuyorsun. sanırım ılgıye ıhtıyacın var ve o bunu karsılamıyor. eğer senı uzuyorsa cevır sayfayıvbuvtur seyler ıcten gelır
Seninle takılıyor sadece canı istediği zaman... Yol ver gitsin
Prova yapıyordur genellikle ama uyanıksa bir yazar bir yazmaz.
Diğer kızlardan ya da sevgilisinden sana vakti kalmadığı için. Belki evli bile olabilir
İlgisi yok demek ki sana karşı.
İşi düşüncemi sadece aklına geliyorsun aradgnda buluşma oluyormu
baskın birine benziyorsun korkmuştur senin hareketlerinden
Hayır deyilsin gayet doğal ve güzel biri gibi duruyorsun bence
Boş vakitlerinde yazıyor sana ilgilenme bile
Felsefe sevmediginden
Onun sorunu kendiyle, umursama.
Umursamaz birisi dmeek ki... Gayet hoşsun
Gayet guzelsin o cocuk saalak demekki
Doğru düşünüyorsun yavrum
Evet cirkinsin maalesef
bu ağır olmuş ama doğru demiş :D
Hemcinslerimden tiksiniyorum arkadasim yok bu yuzden jdjdjdjd Erkekler daha zeki
Seni bulmuş bunamış Allah'ın salaaa
tek degilsin demmki ya da evli
Ne konustugunuze kadar. Soleyebilirim su an
hayır ama bence çok sevmiyor
Umrunda olmadıgın için
Çirkinlikten değil de belki işleri vardır.
Profil resminde bir gariplik var
Sevmiyordur
Çünkü ara ara yazabiliyoruz
makyajsız daha güzelsin
Güzel bir kızsın arar heralde
Değlsin rahat ol
Saat kaç olmuş bakışı
canı sıkılınca yazıyor işte
Sal gitsin
Pp'me bak çirkin gorr
Ona skt
Soğuk mu yapıyorsun ona