Yalanlarını tek tek yüzüne vurdum biptim bıraktım.
Haklısın diye yalvarıyor şimdi 🤣🤣
Öncelikle, flörtünüzle olan ilişkinizin aniden değişmesinden dolayı üzüldüğünüzü anlıyorum. Böyle bir durumda kafa karışıklığı ve endişe duymanız normaldir. Flörtünüzün neden görüldü attığını ve neden yazmadığını anlamak için birkaç olası neden var: Olumsuz bir şey yaşadı. Ölüm, hastalık veya iş kaybı gibi olumsuz bir şey yaşamış olabilir ve bu nedenle sizinle iletişim kurmaya hazır olmayabilir.
İlişkiyi bitirmek istiyor. Sizinle flört etmekten hoşlanmadığını veya sizinle ilişki yaşamak istemediğini fark etmiş olabilir. İşleri yavaşlatmak istiyor. Çok hızlı ilerlediğinizi düşünmüş ve biraz geri adım atmak istemiş olabilir. Flörtünüzün nedenini anlamak için onunla konuşmanız en iyisidir. Ona nasıl hissettiğini ve ondan ne istediğini açıkça ifade etmelisiniz. İşte onunla konuşabilmeniz için bazı ipuçları: Konuşmayı uygun bir zamanda ve yerde yapın. Konuşmadan önce sakinleşmeye çalışın. Onu dinleyin ve onu anlamaya çalışın. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça ifade edin.
Onunla konuşurken, onu suçlamayın veya yargılamayın. Sadece ondan ne istediğinizi ve ondan ne beklediğinizi açıklayın. Onunla konuştuktan sonra, onun davranışlarının nedenini daha iyi anlayabilirsiniz. Bu, ilişkinizi kurtarmanıza veya onunla yolunuza devam etmenize yardımcı olabilir. İşte onunla konuşabilmeniz için bazı örnek sorular: Son zamanlarda bir şey oldu mu? İlişkimizi nasıl ilerletmek istiyorsun?
Başka biriyle ilgileniyor musun? Onunla konuşurken, onun yanıtlarına saygılı olun. Onun da duyguları olduğunu ve bu zor dönemde ona destek olmanız gerektiğini unutmayın. Peşine düşmeyip bırakmak Eğer flörtünüzle konuşmak istemiyorsanız, onu peşine bırakmamak da bir seçenektir. Bu, ona ilginizi kaybetmediğinizi ve onu beklemeye hazır olduğunuzu gösterecektir. İşte peşine düşmeyip bırakmak için yapabileceğiniz bazı şeyler: Ona mesaj atmayı veya aramayı bırakın. Sosyal medyadan onu takip etmeyi bırakın. Kendiniz için iyi şeyler yapın ve onu düşünmekten uzaklaşmaya çalışın.
Sonuç Flörtünüzün nedenini anlamadan onu peşine bırakmak, kendinizi daha fazla üzebilir. Ancak, onunla konuşmak da riskli olabilir. Eğer o da sizinle iletişim kurmak istemiyorsa, konuşmak ilişkinizi daha da kötüleştirebilir. En iyisi, kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak bir karar vermektir. Eğer onu kaybetmekten korkmuyorsanız, onu peşine bırakmayı deneyebilirsiniz. Eğer onu kaybetmeyi göze alamıyorsanız, onu bırakmayı düşünebilirsiniz. umarım bu bilgiler yardımcı olur. İyi şanslar!
Ben birisi yüzünden hasta oldum. Depresyon ilaçlarına başladım 3 gündür. Silmiş beni durup dururken iş arkadaşım. Aramızda bisey yoktu ama hep yazardı durumlarıma sohbet ederdik. Yalnız kendine aşık etmek için çok akıl oyunları yaptı bana. Sonra bağladı kendine. Ama hicbirsey olmamış gibi arkadaşça devam ettik ısyerinde. Hiçbir zaman duygumu açmadım ona çünkü başka kızlarla da samimiyet kuruyordu. Şimdi neden sildi beni diye bir aydır ağlıyorum.
belki de amacı kendince yedekte tutmaktı ondan başta güzel şeyler söyledi sonra kesti konuşmayı ya da başından beri göründüğü kadar ciddiye almadı seni, ama sana yazmıyorsa sen sakın yazma ona sonra kalkıyor bi tarafları
Cevap
18Cevap
Ona karşı düşünce ve duygularını bilemeyiz ki yani yoğun veya yoğunlaşanilecek hislerin varsa kaybetme
En son o yazdı canım bebeğim diyordu on gün oldu yazmiyo görüldü attı.
Bunu bende anlamıyorum insanları anlamak yetişmek zor.. altı dolu değilse canım bile demeseler keşke… yorucu buluyorum sözde.. bir varmış bir yokmuş oluyorlar…
Evet kesinlikle...
Birden pat diye gitmek nedir?
Hiç bir sorunumuz yokken.
En son ki konusmalarımızda bile canım bebeğim diyordu
Sen nasıl bir şey yaşadın ki jsksks
En son ilişkimde 3 yıla kadar önce… evlenmekten bahsetti bi gün önce.. babana artık söyle sen mi söylersin ben mi söylerim birlikte mi söyleriz gibi bi konuşmaydı.. ciddi 😅 sonra ertesi gün değişti her şey bulutlardan yere çakıldım… hala da toparlanıp güvenemiyorum insanlara.. sözleri o kadar sözde ki.. bi neden bile söylemedi bana anlaşamıyoruz dedi sorunca da.. deliriyorum ben sanki kafamda yaşadım gibi bi his oldu… zor günlerdi cidden kardeşimin nişan arifesi bitirme projem vardı dünyayı başıma yıktı…
Ağır olmuş gerçekten seninki de.. Bu biraz korkaklık ya cesareti olan adam bu karaktersizliği yapmaz..
Geçmiş olsun aşkım, ben de gidip sormam artık sormak bile bu kız benle ilgileniyor diye algılar bu öküz erkekler. Umursamamak daha iyi gibi..
Dusunmeniz bile hata. 10 gun olmus masallah Peygamber sabri var.😊Hala cevap mi bekliyorsunuz, giden, kopan seyleri gozunuzde buyutmeyin. Dogru eslesme olsalardi bir arada olurdunuz.
Hayır derdin ne diye sorayım mı diyorum
Hayir kesinlikle boyle bir hata yapmayin. Dize 10 gun cevap yazmamis birine bu soru seni hala onemsiyorum demektir hediyedir bi nevi. Dize saygi duymayan birini onemsemek kendinize haksizlik degil mi?
Doğru söylüyorsun bebem hiç bişi olmamış gibi devam etmek daha iyi olsa gerek. Ortak sosyal platformlardayız illa ki denk gelicez o zaman nasıl davranmalıyım peki?
Muhtemelen diger flörtüyle bir tık ileriye gitti ve artık onun ilgisini cekmiyorsun o yüzden önündeki maçlara bak
Diğer yorumları da gözden geçirdim, önceliği değilsin. Onun için peşinden koşturup da totosunu kaldırma derim.
Adamına göre değişir sor. Belki cenazesi var aga sor bi
Yok, aynı sanal grubundayız gayet girip insanlarla muhabbet ediyor.
Neden etmesin ki aranızda noter de belge mi çıkardıniź?
Aynısını herkes yaşamıştır. Bir kaç defa güzellikle söylüyorsun değişmeyince ve hareketleri değişince soğuyor insan. Aga normal olun normal.
Hayır etmesin demiyorum cenazesi vardır falan dediniz ya.
Öyle bir durumu yok adam bana görüldü atıp benim gördüğümü bildiği yerde muhabbet ediyor takmıyor yani..
Eee neye uğraşıyorsun öylryse kadin? Dediğin gibiyse s. k et gitsin. senden bi tane var unutma bunu
Doğru söylüyorsun, dikkat ettim ama benimle de denk gelmemeye çalışıyor 🤣🤣 biraz utanma duygusu var herhalde
Insan da utanma duygusu olsa böyle bişey yapmaz. O işi geç o yüzden kadın
Peki..
İnsan çok değersiz hissediyor böyle bir şey yaşayınca
Karşına alıp konuşacaksın. Neden kendine dert ediyorsun kadın?
Senle de iyiden iyiye bedavan terapi yapıyoruz burada kadın ne uyanıksın
🤣🤣 ee hazır bulmuşken değerlendireyim dedim fena mı ettim
Kullanıldım. Bak herkes birini kullanıyor. şakası bir yana takma kafana kadın. NF demiş ki"Her nasip vaktine esirdir."
Yani tanış insanlarla ama olsun diye bağlanma körü körüne doğru insan seni bulacaktir. belki de bulamamasınin nedeni herif şaşıdir. Sabret :)
✌️🌺
Henüz pesine düsme görüldü attiysa bile bile geri adam atmak lazim
Senin le ilgili olumsuz bir şey ler duymuş olablir sana bağlı peşine düşüp düşmemek
Neden yazmadığını sor makul bir cevap alamazsan ayrıl çünkü ortada bir saygısızlık var.
Ayni soruyu bende düşünüyorum. Yorumları okumaya geldim jdjdjddj
🤣
Son kararın nedir? Soracak misin niye böyle oldu diye? 😅
Ya çok kararsız kaldım.
Sorsam g. tu kalkar takmıyorum hâlâ gelip soruyo diye falan bilemedim sence
Ay bilmiyorum. Böyle açıklama yapmadan pat diye gitmek aşırı sinir bozucu nedenini bilmemek daha da kötü.
Şeytan diyor git sor
Sorma aşko sorma seni kaybetmesine izin ver. Kimseyle de onunla ilgili konuşma. Bırak gitsin.
Bencede de ya salla gitsin
Biri gider biri gelir
Yeni rota oluşturuldu.
sor ama usteleme yol yakinken geri don dengesiz insandan olmaz
Hicbir sey yazma. birl hafta bekle. yazarsa mesafeli davran ve gec cevap ver. yazmazsa sil. muhtemelen baskasiyla konusuyor
sallama boş ver kendi gelsin
Ya gelmezse🤔 on gün oldu görüldü atalı çünkü, aramızda hiç bir gerginlik de yoktu hatta o yazdi benden onca napıyosun bebeğim diye
demekki o snei artık sallamıyo send eçok kasma üstüne düştükçe g.. kalkar :)
Peşimde koşan sürekli yazan yazmayınca tribe giren adama noldu birden yani
başkasını bulmuştur
😒🤣 nankör erkek milleti
çü.. keri kopsun :))))))))))))
+11111
tamam herkesinde kopmasın abartma:)
Umrumda değiller artık gerçekten
he tamam tamam birinden hoşlanınca yine görürüm seni :)
Baska kizda olabilir sonucda flortsun yani
Bazen böyle tuhaf şeyler yapıyorlar
Geçici hevesler ve heves bitince sonuç.
Ghosting yaptığında salla.
Başkası vardır, peşine düşmeye değmez.
Bırak baskais vardır yoksa yazardi
😭😭 srfz
Üzülme ya sanki başkası mı yok.
Kandırıldım insanlar nankördür diyordu bir de kendisi nankör çıktı 😒😒
maalesef öyle verilen değer karşılık görmüyor
Sormadan daha iyi
ünversiteler başladı ondan olabilir
Sor bi tabi ne kaybedersin derdi neymiş öğren
Böyle durumlarda ben hiç tepki vermem sormam gelir kendisi özür diler hep.
Bu sefer uzun oldu değer veriyorsa gelsin yine..
Csnım benim değer veriyorsa gelir gelsin değil mevzu sen olaya kendi tarafından bakmayı denesene ya birinden hoşlanıyosun flört ediyosun birden muhabbeti kesiyo hayırdır aw ne oldu derdi ne bunun demez mi insan kim la bu insanlar ne sanıyo kendini herkes kendini ilah bellemiş hayırdır ne ayaksın der insan
Nerede görsem tanırım yedeklenmişsin
😭😭😭
Kuzu valla allah flörtken kurtarmış... şanslısın🌸
Aşkım sürekli peşimde koştu, takmıyorum diye triplere falan girdi adam ya
İşi vardır belki
On gündür mü
O zaman kes iletişimi haklısın
Nedenini sorma diyorsun yani
Ölmediyse sorma😊
Sorsam totosu kalkar dimi haklısın..
Başkasını bulmuştur
Bence bırak başka flört bulmuş olabilir sjsjdjx
🤣🤣 erkek milleti işte
Öyle😂 sen de bulmak ister misin ajjsjdf
Hayır
İşi vardır belki
Sakın sorma
ghostinglemiş
Ne yaptın kim bilir
İnsan yerine koydum ondan olabilir
Senin hiçbir yaptığın bir şey olmadan neden öyle davransın deli olması lazim
Gerçekten yok..
Bir sorun olsa direkt gelip sorar konuşuruz.
Yüksek ihtimal yeni biri olabilir
Erkekler ölsün o zaman 🤣🤣
Her erkek bir değil genellemek doğru değildir sizin tercihiniz yanlış olmuş diyelim gerçekten öyle ise yaptigi zaten karaktersizliktir kendine saygısı olan biri bunu yapmaz
Gerçekten ya buna deli oluyorum ben de.
Mesela ben gordgum insanı hemen çözerim genelde çünkü davranış hareket konuşmasına yansıyor nasıl biri olduğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?