ayrılırken baya kavgalı ayrıldı bu saatten sonra arkadaşız dedi bende baktım ki barışmıyor kabullendim tamam dedim aramızda arkadaslıktan öte bişey olamaz dedi ve ondan sonraki son konuşmamız bu şekilde. hadi arkadaşça yazıyor desem ben ona seni hemen unutamam seviyorum dememe rağmen böyle yapması umutlanmama neden oluyor gerçekten..
Eski sevgilim neden böyle yapıyor ne yazmalıyım cevap vermedim çünkü?
gerçekten öyle mi diyorsunuz.. ama bana seni istemiyorum dedi 7 martta başka kızların peşinden koşucam dedi, bitirdik. 8 martta kadınlar günümü kutladı bir gün içinde pişman olur mu ki arkadaşça yazıyor olabilir mi arkadas kalabiliriz uzatma yeter seni istemiyorum dedi çünkü...
sizi sıkıyorum özür dilerim ama gercekten o kadar merak ediyorum ki onun yapmaya çalıştığını. dedim ki hakaret etmene rağmen seviyorum başka kız olsa peşinden koşmaz bu kadar. ben pişman olmadım olmam da of sıktın ya yazma işlerim var dedi. işte yavas yavas bende vazgeçmek zorunda kaldım o akşam bitirdik. ama çok garip şeyler yapıyor mesela dogum günümü kutladı ya dedim ki özledi beni ama ortak arkadaşımızdan öğrendim ki eski yazışmalarında 'umrumda değil ya bırak' yazmış.
arkadaşına sevmiyomuş gibi gözümek için yazmıştır. mesela aynı durumda ben olsam ben kadınlar gününü kutlamazdım kandilide kutlamazdım. konuşmak için bahane arıyosam eğer kutlardım
o ortak arkadas ikisi de yakın erkek yani arkadas da ben cocuga dedim ki kanka gercekten çok seviyorum nolur söyleme sadece ne dedigini merak ediyorum dedim çocuk kırmadı sağolsun baya ağır şeyler yazmış o. ama şimdi ben ne yapmalıyım geçen ayda baktım ki sessiz herhalde pişman olmuş dedim mesaj attım ve işte o lafları etti seni sevmiyorum artık diye
hala onun aklındasın pişman olur ama bu süreç ne kadar uzar bilmiyorum. belki bugün belki okullar kapanınca. ama aklında bulunsun bu lafları demesi sevmediğini göstermez.
çok ama çok teşekkür ederim sıktım sizi de. insallah pişman olur çünkü ne biliyim Kandil'de mesaj atması bir garibe gitmedi değil bir şeyler bekliyor gibi ya da beni kontrol ediyor olabilir elinin altında mıyım acaba diye
ben sessiz kalmaya devam ediyim. ya ben pişman olur diye saç tarzımı değiştim kahkül bıraktım baya da yakıştırdı herkes. internette okudugumda pişman etmek icin umursamıyormuş gibi yapın diyordu. ama çocuga demiş ki baksana benden daha Mutlu çocuk demiş ki üzülüyordur belki ben ondan ayrıldığım icin mutluyum demiş. şimdi yine gülerek falan her şey yolunda gibi mesajlar atsam ne düşünür ki
bide bişey daha sorabilir miyim ben farklı okuldayız diye hiçbir erkekle iletişime girmedim erkek arkadasım olmadı yani. kızlarla iyi aram. şimdi ben onunla ayrılınca yanımdan kovduğum erkeklere bişey demedim tersliyordum ayrılınca dedimki beni suçladı bide değmemiş dedim. şimdi çok olmasa da muhabbet kuruyorum. geziye gideceğiz nisanın sonunda böyle toplu şekilde resimler çekiniriz ya da 3-4 kişilik falan erkekler falan olsa soğur mu benden ne düşünür? ama bir erkekle tek basıma foto değil grupça
yani aslında eğer soğucaksa hiç sıkıntı olmaz çekinmem hiçbir erkekle ama hani şey der mi bana yalan söylemiş erkeklerle konusmuyorum diye der mi diye dusunuyorum
kesinlikle bende öyle düşünüyorum. yani beni yokluyor sanırım o mesajlarıyla. ama bende öyle gözükmemek icin güzel resimler atıyorum instagrama arkadaşımıza demiş ki benden daha Mutlu
Öyle devam et aferim sana yoksa inan acı çekersin bak benim annem babam ayrı bende bir kız sevdim askerde beni tErk etti askerden kaçtım onun için bir başkası ile el elle gördum
Sana yemin ediyorum bak bir sene çıktık birde bir sene kolay mı ya askerden kaçtım bir başkasıyla el elle gördum annem de beni affetmedi 5 ay dışarda yattım kalktim ben camide kaldım hastane koselerinde yattım kalktim sana yemin ediyorum
Ya sana bir dicem ama sakın beni yanlış anlama sana numara mi versem beni özelden ararmısın dertleselim konuşalım sana yemin ediyorum kötü bir düşüncem yok erkek şeref sözü veriyorum
kesinlikle ama yazmasını anlayamıyorum. onu hala sevdigimi biliyor yani tamam çıkarken dogum gününde çok güzel sürpriz yapmıştım. herkes beğenmişti o bile duygulanmıştı eski günlerin hatrına doğum günümü kutlar da diğerlerine pek anlam veremedim
abi ayrılan kişi engelliyor ediyor ben ona unutamıyorum seni dedim naparsan yap dedi mesaj atarak kendisini hatırlatıyo smacımı anlamadım diyorum nesini fırsata çevircem
evet haklısın. bana resmen kal kenarda diyor kendini hatırlatıp duruyor bu mesajlarla. BIRAKIP giden de o halbuki gitme diye ağladığım halde sevgime yazık etti
En İyi Cevaplar