• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aldatan kişiyi affeder misiniz? Bir erkeğin güzel bir kadına karşı koyması çok mu zordur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Aldatan kişiyi affeder misiniz? Bir erkeğin güzel bir kadına karşı koyması çok mu zordur?
Aldatma Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Mineekarakuss
    Mineekarakuss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır, değildir. Bu durum irade meselisidir. Affettim ve keşke affetmeseydim diyorum şu anda. İhanet eden kişiyi affetmemek gerekli ne kadar pişman olursa olsun. Çünkü sizin içinizde o yaşanan kırgınlık asla gitmiyor ve devamlı aklınıza geliyor. Bir kere af ettiğiniz ve bu durumu kabul ettiğiniz için konuyu tekrar açmak gibi bir şansınız kalmıyor. Hata yapan bir kişiyi ne olursa olsun 2. şansı vermemek gerekli benim fikrim bu.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın çok zor bir durum.
      Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Sence kim kimi terketti?

Yorumla
    • Mineekarakuss
      Mineekarakuss
      +1 yıl

O seni bırakmış yazdığın kadarıyla. Neden kafası karışık olsun bir insan duygularını bilmez mi? Sen onun bir kaçamak ve seçenekmişsin kısacası. olgun ve efendi bir kişiyede benzemiyor bana kalırsa uzak dur önğne bak ve kendine odaklan. Seni seven ve saygı duyan bir kişi ile ol. Şu an bu yazdıklarım senin için duygusal yönden zor gelecektir daha taze bir olay ama zaman ilerledikçe geçeçecek ve unutacaksın ve anı olarak kalacak. O yüzden kendine haksizlık yapma ve kendini sev.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklıdan canım zaten yaş sürecindeyim ve onu tamamen unutmak için elimden geleni her şeyi yapıyorum.

En son görüştüğümüzde beni tekrar elde etmek için elimden geleni yaptı bende onu sevdiğimi söyledim ama bu yaptıklarının çok ağır ve yanlış olduğunu söyledim o da kabul etti özür diledi. Kafam çok karışık lütfen zaman ver dedi. Sonra şu gün görüşelim dedi duygularım çok karışıktı bende evet dedim ama eve döndüğümde artık ondan soğudumu farkettim ve bir daha aramadım ama o da yazmadı ve 1,5 ay geçti.

Yorumla
    • Mineekarakuss
      Mineekarakuss
      +1 yıl

doğru olanı yapmışssın onu unutacağım diye kendini zorlama zaman ver kendine işine gücüne bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol canım ama artık hayatımdan tamamen çıkarmayalım, nefsime yeni düşüp yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Peki yine onun mu beni bıraktığını düşünüyorsun?

Yorumla
    • Mineekarakuss
      Mineekarakuss
      +1 yıl

evet o seni bırakmış açık ve net konu. Sen hala onu düşünüyorsun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Canım ben 1,5 aydır hiç bir adım atmadım niye o terk etmiş oluyor anlamıyorum?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.

Aldatıldım. Affettim 2. Kez aldatıldım. Bir insan asla değişmez o insan fabrika ayarlarında çalışmaya devam eder. Bir insan aldatacak kadar alçak ve vicdansızsa ona vicdan merhamet vermeyen Allah'a ben ne diye yalvarayım beni sevsin diye? Onda olmayan merhamet sevgi için ne diye dualar edeyim ben? Asla bidaha affetmem aşkımdan deliye dönsem de 1 yalanını görsem bile bundan sonra herkese eyvallahım olmaz direk engeli çakıyorum. Yalan söylemekte bir aldatmaktır kandırmaktır.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok haklısın ama nasıl bu kadar kararlı olabiliyorsun? Ve benim hikayemde sence kim kimi terketti?

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Bence o seni cepte tutuyordu bide dini nikahlı karısı varmış bu ne iğrençlik böyle. Sen şükret ki şuanda öyle iğrenç birisi hayatında değil. Gizli saklı hayatları var Allah birşekilde onun pisliğini senin karşına çıkarmış göstermiş. Büyük ihtimal dini nikahlı olan karısıyla da kavga edip ayrılmışlardır bu abazanda arada kaldı tabi boşta kaldı. Aman uzak dur böylelerinden boş ver daha karşına ne temiz insanlar çıkar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle ne kötü insanlar var, çok şükür ne nişan be evlilik oldu. Evet o kozda bildiğim kadarıyla bunu bıraktı. Biz 1,5 aydır hiç konuşmadık. Sadece kim terk etmiş oluyor onu merak ettim?

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

O terk etmiş ilk başta. Sonra geri dönmüş sen istememişsin aldattığı için haklı olarak. Sonra da bidaha hiç konuşmamışsınız zaten seni sevseydi hem aldatmazdı hemde gönlünü almak için uğraşır çabalardı aldatma dışı sudan sebep olsaydı. Aldatmanın affı olmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın. Gerçekten anlamıyorum biz bu insanla 1 sene birlikte vakit geçirdik ne kadar kolay silebildi böyle.

Yorumla
  • Just_Peace_of_Mind
    Just_Peace_of_Mind Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Affetmem.. affı yok, bu durumdan sonra yaşanılan hiçbir şeyin geridönüşü de yok.. Ve gözü sadece fiziksel güzellik arayan biri için zordur, çünkü başka değer özellik yok gözünde böyle insanların..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maalesef…
      Allah kotsun canım, söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. Bu çocuğun babasında böyleymiş hep kadın değiştiyormuş. Çok şükür ben ne nişanlı ne de evliydim. Sadece çok merak ediyorum bu hikayede kim terketmiş oluyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

10

Cevap

• soruyorumk
    soruyorumk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı.

Hiçte zor değil aşkom , affedilmez cünkü qffedilirse devamı geliyor , 10 sene affeden kdın tanıyorum , adam 10 senedir yapmıyorum diyip hala aynı kadınla aldatıyor. Bu kadar leşler.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok kötü insanlar var :/
      Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Sence kim kimi terketti?

Yorumla
    • soruyorumk
      soruyorumk
      +1 yıl

Aşkım niye imam nikahlı adamla hala zorluyorsun , imam nikahlı olmasa bile sevgilisi varmış. Sal gitsin , bu seninle olsa bile evlense bile senide aldatır , kanı bozuk. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Benim bahsettiğim kişi bekarkende böyleymiş , evlenincede birkaç sene sonra baslamış aldatmaya , eşide safmış hep affetmiş , adam bir kere bile pişman olmadı , gidip baskalarının cocuklarına babalık etti , kendi evlatlarını görmedi , eşine bir gül almamış. Böyle srefsiz erkekler. O daha sevgiliyken böyleyse zaten ilerisindaha vahim , boş ver yoksa sonun kötü biter cok üzülürüm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah kotsun canım, söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. Bu çocuğun babasında böyleymiş hep kadın değiştiyormuş. Çok şükür ben ne nişanlı ne de evliydim. Sadece çok merak ediyorum bu hikayede kim terketmiş oluyor?

Yorumla
    • soruyorumk
      soruyorumk
      +1 yıl

Sen terk etmiş ol canım , böyle bir adam terk edilmekle kalmaz dayakta atılmalı , aldattıgı icin sen terk etmiş oluyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bazıları o terk etmiş yazmışlar. En son görüştüğümüzde beni yumuşattı bende onu sevdiğimi söyledim ama bu yaptıklarının çok ağır ve yanlış olduğunu söyledim o da kabul etti özür diledi. Kafam çok karışık lütfen zaman ver dedi. Sonra şu gün görüşelim dedi duygularım çok karışıktı bende evet dedim ama eve döndüğümde artık ondan soğudumu farkettim ve bir daha aramadım ama o da yazmadı ve 1,5 ay geçti.

Yorumla
    • soruyorumk
      soruyorumk
      +1 yıl

Canım sen cok safsın ya , oda saf oldugunu fark etmiş , tasma takmış sana. Gözünü aç gözünü , niye bu kadar safsın , biraz onurlu ol , baskasıyla birlikte ve sana yazıyor. Aklını basına al canım , ne affetmesi ne sevmesi , bu adamdan anında soguman lazımdı. Bu kadar saf olursan ilişkilerinde hep bu tarz sorunlar yaşarsın , bu dünyada saf olan insanlar hep ezilir. Kendine gel lütfen , böyle biriyle barısmayı bırak pestilini cıkarman lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen canım bu saflık değil iyi niyetli olmak ver herkesi kendin gibi görmek diyelim. Ben ona çok inanmıştım, zor bir çocukluk geçirmiş, problemli bir ailede büyümüş, ben ona yardım etmek istedim. Zaten o olaydan sonra ne o yazdı ne ben ve 1,5 ay geçti.

Yorumla
  • oyunadamı3
    oyunadamı3 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Affetmem. Arada sadece cinsellik varsa görmezden gelir erkek

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • oyunadamı3
      oyunadamı3
      +1 yıl

Kimsenin kimseyi terkettigi yok. Bugün yazsa cevap verip konuşmaya devam edeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır neden böyle düşünüyorsun?

Yorumla
    • oyunadamı3
      oyunadamı3
      +1 yıl

Konuşmaların bunu düşündürüyor çünkü. Sen her türlü ona aitsin ve o da bunu biliyor bu yüzden senin yanında değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben her türlü ona ait olsam, 1,5 aydır onu aramadan sormadan durabilir miydim?

Yorumla
    • oyunadamı3
      oyunadamı3
      +1 yıl

Durursun. Siz 6 ay da durursunuz 1 sene de... madem ona ait değilsin niye bu kadar önemseyip soru sordun ,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çünkü arada aklıma geliyor ve özlüyorum ne olursa olsun ben bu kişiyi sevdim ama şu an yas sürecindeyim ve tamamen unutmak için elimden geleni her şeyi yapıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır sadece sarıldık öpüştük

Yorumla
    • oyunadamı3
      oyunadamı3
      +1 yıl

İlkin mıydı senin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • oyunadamı3
      oyunadamı3
      +1 yıl

Unutman mümkün değil. Allah tan cinsellik olmamış o zaman daha ağır olurdu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herkes ve her şey unutulur yeter ki o zor süreci atlatmak için kendimize zaman verelim ve başka işlerle meşgul olalım. Evet Allah’ıma çok şükür öyle bir şey yaşanmadı.

Yorumla
    • oyunadamı3
      oyunadamı3
      +1 yıl

🍫🌹

Yorumla
  • huseyinozen92
    huseyinozen92 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Aldatmak şerefsizliktir, namussuzluktur. Asla affedilmez. Bi kere yapan Bi daha yapar.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki o kişiyi nasıl hemen siliyorsun?

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Hemen silemiyosun. Biraz zaman alıyor. Ama yalan söylemişler sana. Artık imamlar resmi nikah olmadan dini nikah kıymıyorlar, yasaklandı.
      Ayrıca sen terk etmişsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onlar kıymış… Bazıları örterlermiş yazmış. En son görüştüğümüzde beni yumuşattı bende onu sevdiğimi söyledim ama bu yaptıklarının çok ağır ve yanlış olduğunu söyledim o da kabul etti özür diledi. Kafam çok karışık lütfen zaman ver dedi. Sonra şu gün görüşelim dedi duygularım çok karışıktı bende evet dedim ama eve döndüğümde artık ondan soğudumu farkettim ve bir daha aramadım ama o da yazmadı ve 1,5 ay geçti.

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Kapat sana ulaşabileceği tüm yolları. Hayatının bundan sonrasında adı bile olmasın. Yoksa daha çok üzüleceksin maalesef..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet biliyorum çok haklısın bende bunun için her şeyi yapıyorum. Zaten ulaşmaya çalışmıyor yani öyle bir durum yok.

Yorumla
    • huseyinozen92
      huseyinozen92
      +1 yıl

Olmasın da zaten. Dediğim gibi kapat bütün yolları, olduğu yerde kalsın. Seni daha fazla üzmesine, kırmasına izin verme.

Yorumla
  • malimüşavir35
    malimüşavir35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 77%
    +1 yıl

Affederim tabiki o an ihtiyacı vardır diye düşünürüm

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şaka mı? 😅

Yorumla
  • ISürprizI
    ISürprizI Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.

Kesinlikle affetmem, aldatma olayı kırmızı çizgim.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın…

Yorumla
    • ISürprizI
      ISürprizI
      +1 yıl

Kimin kimi terk ettiğinin önemi var mı ki? Sana 1 yıl boyunca yalanlar söyleyen birinden kurtulmuşsun, ya bir de bu adamla ciddi bir yolculuğa çıksaydın, daha kim bilir ne kadar süre yalanlar söyleyecekti sana. Bu şekilde kurtulduğuna şükredip önüne bak bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadar şükredip ağladım ki, Rabbim beni böyle acımasız merhametsiz bir insandan kurtarmış. İnsan inanamıyor böyle kötülerin varlığına. Ama sadec şunu merak ediyorum kim terk etmiş oluyor?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence bir erkeğin güzel bir kadına karşı koyması çok zor evet. Bir kadın istediğini elde edebilir yeter ki istesin

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İrade nerede?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence o seni terk etmiş. Ama dediğim gibi bir erkek güzel bir kadına karşı koyması zor bir durum. İrade illa ki var ama kadın kafaya koyarsa herşeyi yapar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama o günden sonra ben hiç bir şey yapmadım, nasıl o terketmiş oluyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen ona bir adım atmışsın. Şu gün görüşelim tamam demişsin. Sen terketmiş olsan buluşmayı beklemezdin ki. İstemiyorum derdin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Buluşmayı beklemiyorum yanlış anlaşıldı galiba. O beni aradı sordu ama ben 1 hafta cevap vermedim ve iş yerine 1 hafta sonra hediyeleri ayrılmak için götürdüm. O gün beni yumuşattı ve başka bir gün görüşmemiz için beni ikna etti o gün duygularım çok karışıktı kabul ettim ama evi gittiğimde onda soğudumu ve yapamıyacağımı anladım ve bir daha hiç yazmadım o da bana yazmadı ve 1,5 ay geçti. Anlamıyorum niye o bırakmış oluyor?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aldatmanın affedilir bir yanı olduğunu düşünmüyorum. İradesine sahip çıkamıyorsa bulaşmasın bu ilişki muhabbetlerine.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • 25xburqk
    25xburqk Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

zor ama imkansız değil

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet çok zor bir durum…

Yorumla
  • MichealJack
    MichealJack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

cidden soruyor bide, beyin nerde senin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • REALFORMEN
    REALFORMEN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Affetsen aynısını yine yapacak

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen bencede öyle olur…

Yorumla
    • REALFORMEN
      REALFORMEN
      +1 yıl

Sen niye gittin ya sen gurursuz yüzsüz müsün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O beni aradı sordu ben geri dönüş yapmadım ve artık ondan hiç bir şey kalmasın istedim, hediyeleri ve son ayrılmak konuşması yapmak için gittim.

Yorumla
    • REALFORMEN
      REALFORMEN
      +1 yıl

Atsaydın çöpe

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet atabilirdim ama son kez hesaplaşmak için onu görmek istedim

Yorumla
    • REALFORMEN
      REALFORMEN
      +1 yıl

Senin kararın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet… ama sorun şu kim kimi terketti?

Yorumla
    • REALFORMEN
      REALFORMEN
      +1 yıl

O senii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
  • umeyirarsln
    umeyirarsln Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Affetmem

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlıyorum…

Yorumla
    • umeyirarsln
      umeyirarsln
      +1 yıl

Sen onu terkettin. O ise aldattı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama baskıları o terketmiş yazmışlar…
      En son görüştüğümüzde beni yumuşattı bende onu sevdiğimi söyledim ama bu yaptıklarının çok ağır ve yanlış olduğunu söyledim o da kabul etti özür diledi. Kafam çok karışık lütfen zaman ver dedi. Sonra şu gün görüşelim dedi duygularım çok karışıktı bende evet dedim ama eve döndüğümde artık ondan soğudumu farkettim ve bir daha aramadım ama o da yazmadı ve 1,5 ay geçti.

Yorumla
    • umeyirarsln
      umeyirarsln
      +1 yıl

Her ne olursa olsun yalan söylemiş

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatan kişiyi affeder misiniz? Bir erkeğin güzel bir kadına karşı koyması çok mu zordur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekliğin şanında bir kadından af dilemek var mı? 5 cevap verildi
Olgun ve güzelliğini korumuş kadını beğenmeyen erkeğe ne dersiniz? 8 cevap verildi
Kadınlar kendini reddeden yakışıklı erkeğe iftira atar mı atmaz mı? 10 cevap verildi
Kadın karşısında diz çöken erkek asla "alfa erkek" olamaz mı? 10 cevap verildi
Merhametli erkek kadına neden itici gelir? 6 cevap verildi
Kadının doğasında erkeğin merhametli olması neden itici gözükür? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Saçlarınızın doğal rengini seviyor musunuz?
  • Renklerin cinsiyeti var mı, pembe kız rengi mavi erkek rengi mi gerçekten?
  • İnstagramda tatile çıkıp belgesel çeker gibi her yeri çekip anlatan storyler atan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz😅?
  • Yasadıgınız yerde deniz var mı?
  • İnsanlarda ilk dikkat ettiğiniz özellik nedir?
  • Sağlıklı içecekler içince kendinizi sağlıklı hissediyor musunuz?
  • En kolay ev işi nedir?
  • Bir insanın size neler kattığına mı neler götürdüğüne mi bakarsınız?
  • Aşk için savaşmak mı, vazgeçmek mi?
  • Ne sıklıkla karpuz yiyorsunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨