+1 yılHayır, değildir. Bu durum irade meselisidir. Affettim ve keşke affetmeseydim diyorum şu anda. İhanet eden kişiyi affetmemek gerekli ne kadar pişman olursa olsun. Çünkü sizin içinizde o yaşanan kırgınlık asla gitmiyor ve devamlı aklınıza geliyor. Bir kere af ettiğiniz ve bu durumu kabul ettiğiniz için konuyu tekrar açmak gibi bir şansınız kalmıyor. Hata yapan bir kişiyi ne olursa olsun 2. şansı vermemek gerekli benim fikrim bu.
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok zor bir durum.
Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Sence kim kimi terketti?- +1 yıl
O seni bırakmış yazdığın kadarıyla. Neden kafası karışık olsun bir insan duygularını bilmez mi? Sen onun bir kaçamak ve seçenekmişsin kısacası. olgun ve efendi bir kişiyede benzemiyor bana kalırsa uzak dur önğne bak ve kendine odaklan. Seni seven ve saygı duyan bir kişi ile ol. Şu an bu yazdıklarım senin için duygusal yönden zor gelecektir daha taze bir olay ama zaman ilerledikçe geçeçecek ve unutacaksın ve anı olarak kalacak. O yüzden kendine haksizlık yapma ve kendini sev.
Soran+1 yılHaklıdan canım zaten yaş sürecindeyim ve onu tamamen unutmak için elimden geleni her şeyi yapıyorum.
En son görüştüğümüzde beni tekrar elde etmek için elimden geleni yaptı bende onu sevdiğimi söyledim ama bu yaptıklarının çok ağır ve yanlış olduğunu söyledim o da kabul etti özür diledi. Kafam çok karışık lütfen zaman ver dedi. Sonra şu gün görüşelim dedi duygularım çok karışıktı bende evet dedim ama eve döndüğümde artık ondan soğudumu farkettim ve bir daha aramadım ama o da yazmadı ve 1,5 ay geçti.
- +1 yıl
doğru olanı yapmışssın onu unutacağım diye kendini zorlama zaman ver kendine işine gücüne bak
Soran+1 yılSağol canım ama artık hayatımdan tamamen çıkarmayalım, nefsime yeni düşüp yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Peki yine onun mu beni bıraktığını düşünüyorsun?
- +1 yıl
evet o seni bırakmış açık ve net konu. Sen hala onu düşünüyorsun...
Soran+1 yılCanım ben 1,5 aydır hiç bir adım atmadım niye o terk etmiş oluyor anlamıyorum?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Aldatıldım. Affettim 2. Kez aldatıldım. Bir insan asla değişmez o insan fabrika ayarlarında çalışmaya devam eder. Bir insan aldatacak kadar alçak ve vicdansızsa ona vicdan merhamet vermeyen Allah'a ben ne diye yalvarayım beni sevsin diye? Onda olmayan merhamet sevgi için ne diye dualar edeyim ben? Asla bidaha affetmem aşkımdan deliye dönsem de 1 yalanını görsem bile bundan sonra herkese eyvallahım olmaz direk engeli çakıyorum. Yalan söylemekte bir aldatmaktır kandırmaktır.
06 Yorumla
Soran+1 yılBir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu.
Soran+1 yılÇok haklısın ama nasıl bu kadar kararlı olabiliyorsun? Ve benim hikayemde sence kim kimi terketti?
- +1 yıl
Bence o seni cepte tutuyordu bide dini nikahlı karısı varmış bu ne iğrençlik böyle. Sen şükret ki şuanda öyle iğrenç birisi hayatında değil. Gizli saklı hayatları var Allah birşekilde onun pisliğini senin karşına çıkarmış göstermiş. Büyük ihtimal dini nikahlı olan karısıyla da kavga edip ayrılmışlardır bu abazanda arada kaldı tabi boşta kaldı. Aman uzak dur böylelerinden boş ver daha karşına ne temiz insanlar çıkar.
Soran+1 yılAynen öyle ne kötü insanlar var, çok şükür ne nişan be evlilik oldu. Evet o kozda bildiğim kadarıyla bunu bıraktı. Biz 1,5 aydır hiç konuşmadık. Sadece kim terk etmiş oluyor onu merak ettim?
Soran+1 yılHaklısın. Gerçekten anlamıyorum biz bu insanla 1 sene birlikte vakit geçirdik ne kadar kolay silebildi böyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmem.. affı yok, bu durumdan sonra yaşanılan hiçbir şeyin geridönüşü de yok.. Ve gözü sadece fiziksel güzellik arayan biri için zordur, çünkü başka değer özellik yok gözünde böyle insanların..
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef…
Allah kotsun canım, söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. Bu çocuğun babasında böyleymiş hep kadın değiştiyormuş. Çok şükür ben ne nişanlı ne de evliydim. Sadece çok merak ediyorum bu hikayede kim terketmiş oluyor?
Soran+1 yılBir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılHiçte zor değil aşkom , affedilmez cünkü qffedilirse devamı geliyor , 10 sene affeden kdın tanıyorum , adam 10 senedir yapmıyorum diyip hala aynı kadınla aldatıyor. Bu kadar leşler.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü insanlar var :/
Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Sence kim kimi terketti?- +1 yıl
Aşkım niye imam nikahlı adamla hala zorluyorsun , imam nikahlı olmasa bile sevgilisi varmış. Sal gitsin , bu seninle olsa bile evlense bile senide aldatır , kanı bozuk. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Benim bahsettiğim kişi bekarkende böyleymiş , evlenincede birkaç sene sonra baslamış aldatmaya , eşide safmış hep affetmiş , adam bir kere bile pişman olmadı , gidip baskalarının cocuklarına babalık etti , kendi evlatlarını görmedi , eşine bir gül almamış. Böyle srefsiz erkekler. O daha sevgiliyken böyleyse zaten ilerisindaha vahim , boş ver yoksa sonun kötü biter cok üzülürüm.
Soran+1 yılAllah kotsun canım, söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. Bu çocuğun babasında böyleymiş hep kadın değiştiyormuş. Çok şükür ben ne nişanlı ne de evliydim. Sadece çok merak ediyorum bu hikayede kim terketmiş oluyor?
- +1 yıl
Sen terk etmiş ol canım , böyle bir adam terk edilmekle kalmaz dayakta atılmalı , aldattıgı icin sen terk etmiş oluyorsun
Soran+1 yılAma bazıları o terk etmiş yazmışlar. En son görüştüğümüzde beni yumuşattı bende onu sevdiğimi söyledim ama bu yaptıklarının çok ağır ve yanlış olduğunu söyledim o da kabul etti özür diledi. Kafam çok karışık lütfen zaman ver dedi. Sonra şu gün görüşelim dedi duygularım çok karışıktı bende evet dedim ama eve döndüğümde artık ondan soğudumu farkettim ve bir daha aramadım ama o da yazmadı ve 1,5 ay geçti.
- +1 yıl
Canım sen cok safsın ya , oda saf oldugunu fark etmiş , tasma takmış sana. Gözünü aç gözünü , niye bu kadar safsın , biraz onurlu ol , baskasıyla birlikte ve sana yazıyor. Aklını basına al canım , ne affetmesi ne sevmesi , bu adamdan anında soguman lazımdı. Bu kadar saf olursan ilişkilerinde hep bu tarz sorunlar yaşarsın , bu dünyada saf olan insanlar hep ezilir. Kendine gel lütfen , böyle biriyle barısmayı bırak pestilini cıkarman lazım
Soran+1 yılAynen canım bu saflık değil iyi niyetli olmak ver herkesi kendin gibi görmek diyelim. Ben ona çok inanmıştım, zor bir çocukluk geçirmiş, problemli bir ailede büyümüş, ben ona yardım etmek istedim. Zaten o olaydan sonra ne o yazdı ne ben ve 1,5 ay geçti.
+1 yılAffetmem. Arada sadece cinsellik varsa görmezden gelir erkek
013 Yorumla
Soran+1 yılBir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Sence kim kimi terketti?
- +1 yıl
Kimsenin kimseyi terkettigi yok. Bugün yazsa cevap verip konuşmaya devam edeceksin
Soran+1 yılHayır neden böyle düşünüyorsun?
- +1 yıl
Konuşmaların bunu düşündürüyor çünkü. Sen her türlü ona aitsin ve o da bunu biliyor bu yüzden senin yanında değil
Soran+1 yılBen her türlü ona ait olsam, 1,5 aydır onu aramadan sormadan durabilir miydim?
- +1 yıl
Durursun. Siz 6 ay da durursunuz 1 sene de... madem ona ait değilsin niye bu kadar önemseyip soru sordun ,
Soran+1 yılÇünkü arada aklıma geliyor ve özlüyorum ne olursa olsun ben bu kişiyi sevdim ama şu an yas sürecindeyim ve tamamen unutmak için elimden geleni her şeyi yapıyorum.
Soran+1 yılHayır sadece sarıldık öpüştük
- +1 yıl
İlkin mıydı senin?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Unutman mümkün değil. Allah tan cinsellik olmamış o zaman daha ağır olurdu
Soran+1 yılHerkes ve her şey unutulur yeter ki o zor süreci atlatmak için kendimize zaman verelim ve başka işlerle meşgul olalım. Evet Allah’ıma çok şükür öyle bir şey yaşanmadı.
- +1 yıl
🍫🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak şerefsizliktir, namussuzluktur. Asla affedilmez. Bi kere yapan Bi daha yapar.
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki o kişiyi nasıl hemen siliyorsun?
Hemen silemiyosun. Biraz zaman alıyor. Ama yalan söylemişler sana. Artık imamlar resmi nikah olmadan dini nikah kıymıyorlar, yasaklandı.
Ayrıca sen terk etmişsin.
Soran+1 yılOnlar kıymış… Bazıları örterlermiş yazmış. En son görüştüğümüzde beni yumuşattı bende onu sevdiğimi söyledim ama bu yaptıklarının çok ağır ve yanlış olduğunu söyledim o da kabul etti özür diledi. Kafam çok karışık lütfen zaman ver dedi. Sonra şu gün görüşelim dedi duygularım çok karışıktı bende evet dedim ama eve döndüğümde artık ondan soğudumu farkettim ve bir daha aramadım ama o da yazmadı ve 1,5 ay geçti.
- +1 yıl
Kapat sana ulaşabileceği tüm yolları. Hayatının bundan sonrasında adı bile olmasın. Yoksa daha çok üzüleceksin maalesef..
Soran+1 yılEvet biliyorum çok haklısın bende bunun için her şeyi yapıyorum. Zaten ulaşmaya çalışmıyor yani öyle bir durum yok.
- +1 yıl
Olmasın da zaten. Dediğim gibi kapat bütün yolları, olduğu yerde kalsın. Seni daha fazla üzmesine, kırmasına izin verme.
+1 yılAffederim tabiki o an ihtiyacı vardır diye düşünürüm
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mı? 😅
Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Sence kim kimi terketti?
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Kesinlikle affetmem, aldatma olayı kırmızı çizgim.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın…
Bir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Sence kim kimi terketti?
Soran+1 yılO kadar şükredip ağladım ki, Rabbim beni böyle acımasız merhametsiz bir insandan kurtarmış. İnsan inanamıyor böyle kötülerin varlığına. Ama sadec şunu merak ediyorum kim terk etmiş oluyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir erkeğin güzel bir kadına karşı koyması çok zor evet. Bir kadın istediğini elde edebilir yeter ki istesin
05 Yorumla
Soran+1 yılİrade nerede?
Cevap sahibi+1 yılBence o seni terk etmiş. Ama dediğim gibi bir erkek güzel bir kadına karşı koyması zor bir durum. İrade illa ki var ama kadın kafaya koyarsa herşeyi yapar
Soran+1 yılAma o günden sonra ben hiç bir şey yapmadım, nasıl o terketmiş oluyor?
Cevap sahibi+1 yılSen ona bir adım atmışsın. Şu gün görüşelim tamam demişsin. Sen terketmiş olsan buluşmayı beklemezdin ki. İstemiyorum derdin
Soran+1 yılBuluşmayı beklemiyorum yanlış anlaşıldı galiba. O beni aradı sordu ama ben 1 hafta cevap vermedim ve iş yerine 1 hafta sonra hediyeleri ayrılmak için götürdüm. O gün beni yumuşattı ve başka bir gün görüşmemiz için beni ikna etti o gün duygularım çok karışıktı kabul ettim ama evi gittiğimde onda soğudumu ve yapamıyacağımı anladım ve bir daha hiç yazmadım o da bana yazmadı ve 1,5 ay geçti. Anlamıyorum niye o bırakmış oluyor?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmanın affedilir bir yanı olduğunu düşünmüyorum. İradesine sahip çıkamıyorsa bulaşmasın bu ilişki muhabbetlerine.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir akşam aradım ulaşamadım sonra bir kız beni aradı imam nikahlı sevgilisiyim dedi. 1 yıldır ilişkimiz vardı, sevgilisi varken beni hayatına almış. Beni bir daha arama dedi ertesi gün erkenden mesaj attı özür diledi, aradı cevap vermedim ve 1 hafta sonra iş yerine gittim hediyeleri götürmek için. Seni seviyorum niye böyle yaptın dedim. Sonra beni yumuşattı, kafam karışık zaman ver dedi. Şu gün görüşelim dedi tamam dedim ama ben bir daha yazmadım o da yazmadı, 1,5 ay oldu. Sence kim kimi terketti?
zor ama imkansız değil
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok zor bir durum…
+1 yılcidden soruyor bide, beyin nerde senin
01 Yorumla
+1 yılAffetsen aynısını yine yapacak
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede öyle olur…
Sen niye gittin ya sen gurursuz yüzsüz müsün
Soran+1 yılO beni aradı sordu ben geri dönüş yapmadım ve artık ondan hiç bir şey kalmasın istedim, hediyeleri ve son ayrılmak konuşması yapmak için gittim.
- +1 yıl
Atsaydın çöpe
Soran+1 yılEvet atabilirdim ama son kez hesaplaşmak için onu görmek istedim
- +1 yıl
Senin kararın
Soran+1 yılEvet… ama sorun şu kim kimi terketti?
- +1 yıl
O senii
Soran+1 yılNeden?
+1 yılAffetmem
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum…
Sen onu terkettin. O ise aldattı
Soran+1 yılAma baskıları o terketmiş yazmışlar…
En son görüştüğümüzde beni yumuşattı bende onu sevdiğimi söyledim ama bu yaptıklarının çok ağır ve yanlış olduğunu söyledim o da kabul etti özür diledi. Kafam çok karışık lütfen zaman ver dedi. Sonra şu gün görüşelim dedi duygularım çok karışıktı bende evet dedim ama eve döndüğümde artık ondan soğudumu farkettim ve bir daha aramadım ama o da yazmadı ve 1,5 ay geçti.- +1 yıl
Her ne olursa olsun yalan söylemiş
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat