Kadınlar odun erkekleri daha çok sever. Onlara bakınca gözleri parlar ama ne zaman bir erkek merhametli olursa o kadın o adamdan o anda soğur.
Veya konuşarak anlaşmaya çalıştığı zaman kadına itici geliyor, erkek vurup kırdığı zaman kadına daha maskulen eril geliyor.
Bunun nedeni nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Vurup kırmak değil maskülen yapan daha çok seçilen kelimeler ve tavırlar ama karşımdaki erkek yumuşak yumuşak konuşsa onu bende ciddiye almam
İlyas Yalçıntaş gibi konuşan bir adamı sever misin?
Okan Bayülgen gibi konuşan
Bana hiç öyle gelmiyor düşüncesiz insanlarla yapamam boş ver çeker çıkar giderim
Parası varsa?
sever parasını banane paradab
Para benim için sırada bile değil
vurup kıran erkeklerden hoşlanan kadınların vardır bi geçmişinde rahatsızlığı
Hoşlanmayan kadın gormedim. Bu adamlar kadınlara önce cinsel yönden çekici geliyor, kadının bilinçaltındaki kolelik gudusunu uyandırıyorlar galiba
ekonomik iyi mi yanlış anlama soruyorum cevabı vermek için
O da var evet. Kadın parayı sever adamı asla
benimde kriterlerim var normali bu ben mesela kirada oturan erkek istemem evlilikte arabası bile olmasa bir evi olacak bir maaşı işi olacak kumarı olmayacak içkisi olmayacak zaten her şey müşterek kadında çalışacak ama şimdi bir doğru daha var çocuk olursa para gerekecek ben mesela ekonomik şartıma göre çocuk düşünürüm kıt kaaanat geçinen bir çiftsek çocuk doğurmam
artık ekonomik iyi olması lazım
Düşüncen yanlış. Adam iflas etti diyelim, parasını caldirdi. Sen o adamdan soguyacaksin. Sen bir insanı değil o insanın sana sagladiklarini seviyorsun. Çünkü sevmek cesur insanların işidir sen sevmekten korkuyorsun, kompleksin var.
ben kendi patronu mu olsun işin dedim iyi oku maaşlı işi olsun dedim adamın ifas etmesi için kendi işi olması lazım kendin işi olanıda ben kabul etmem maaşlı iş grantidir. bana ne sıfatla kompleksin var dediniz beni tanıyor musunuz ben kendi fikrimi söyledim sizin nerede kaldı merhametiniz
merhametli insan mesaja yok kompleksli yok şey yok bu demez
Ben dobra biriyim. Maaşlı iş garantidir diyorsun. Adam kovulunca yine soguyacaksin. Sabaha kadar maddiyat de ben sana kompleksli derim. Çünkü oylesin. Reddedilmekten, yalnız kalmaktan, terkedilmekten korkuyorsun, yalnızlığın seni öldüreceğini düşünüyorsun, çocukken veya gecmiste sevgiyi ve terkedilisi yaşayıp o acıyla olgunlasamamissin.
yanlız insanım ama hayattayım beni tanımıyorsun dobra biri değilsin biri senin damarına bastığı anda çirkeflecek birisin
yanlız kalmaktan korksam evlenirdim yaşım 30 reddedilmekten korksam eski sevgilimi şutlamazdım
senide inandırmak zorunda da değilim bence kadınlar bana neden gelmiyor sorusunu bir kez daha düşün merhamet sadece sende adda kalmış
kötü yorum yapmadım ben sadece fikrimi yazdım yok kompleksli yok şoyle yok böyle sen doğrusun kadınlar yanlış bu kafadan çık kardeşim ben sana kompleksli demedim sadece kadının aradıklarını ben erkekte aradıklarımı söyledim adım kopmpelksli oldu ama bende hata açıklama yapıyorum artık yok açıklama istediğnii yazmaktan serbestsin
Bak arkadasim. Bilincaltimiz bizden farklı çalışır. Sen zihninin bir yerinde bana hak veriyorsun ama kadınlık gururun var ki engel oluyor buna.
Şunu deseydin anlardım: evi gecindirmesi gerekiyor tembel olmasın vs. Erkek adam çalışır evine ekmek getirir.
Ama sen kirada olmasın, maaşı olsun falan deyince senin sevgi ilişkisi aramadigini direkt anladım. Kompleks illa trip falan demek değil. Bazı insan yalnız kalmaktan terkedilmekten çok korkar. Çünkü çocukken anne baba düzensiz sevgi vermiştir çocuğa.
Yetişkin insanda da terkedilmek insanı çocukluğuna, o anne babaya götürür. Bilinçaltımiz bizden habersiz çalışır. Terkedilmek zannedildiği gibi kötü bir şey değildir ama beyin onu öğrendiği için adeta bedenin uyusur, terkedilmeyi asla deneyimlemek istemezsin.
Sen sevgiyi parayla takas ederek zihnini, kendini güvence altına almaya çalışıyorsun. İçinde onaylanmamis bir çocuk var. Çocukken kendi kararlarini almana izin vermemiş anne baba da sende travma yaratmış olabilir. O yüzden sevgiyi üstü kapalı yaşamaya çalışıyorsun.
Ve egonun savunma mekanizmalari vardır. Sen bunu o kadar icsellestirmissin ki "hayır parası olanı da severim" diyebilirsin. Ama bilincaltinda aslında o adamı sevmediğini sen de iyi bilirsin.
dediğimin arkasındayım istediğini söyleyebilirsin beni tanımıyorsun sonuçta iftiralarına devam edebilirsin
biliç altında erkek istiyormuşum da iftira
istersen bilinç altı de piskolgum de istediğini yazmakta serbestsiniz sizinle laf dalaşına girende kabahat siz doğrusunuz ben yanlışım ben bir yazı yazayim dedim erkek istiyorsun dedin biliç altı dediniz günahımı aldınız zaten ben mantıksal konuşayim dedim bilinç altı olayına bağladınız aslında haklısınız ben o ilk yorumu yazdığınızda sizinle hiç polemiğe girmemem gerekiyordu kendimi kendim düşürdüm artık istediğini yaz bu yazıdan sonra da artık cevap gelemyecek size
Yoo benim ki merhametliydi hâla çok özlerim onu ahhh be geldi aklıma yine
Vardır başka nedeni. Kadın erkeği sevmez
Aşıktım
Kadın aşık olmaz. Saygı duyar sadece. Aksini görmedim ben
Üzüldüm adına seni seven olmamis
Olmadı evet. Kadınlardan nefret ediyorum.
Düşün bakalım
Çünkü kadın şiddeti ve parayı sever