Onların her koşulda yanında olan, tüm güçsüzlüklerini gören kadını unutabilirler mi
3 ay
Cevap
9Cevap
Biraz zor unutur ama unutur, gerçi zor unutması her kadın için geçerli değildir.
ya belki beni tercih etmedi ama hayatı boyunca alamayacağı sevgiyi verdim. hatta arkamdan demiş ki “babam bile bu kız kadar sevmedi beni.”
Bu işler öyle, "hayatı boyunca alamayacağı sevgiyi" vermekle olmuyor, tek taraflı bir şey değil bu.
Erkeğin şefkate ihtiyacı yok ki unutma sıkıntısı olsun
emin misin? siz de insansınız elbette üzülüyorsunuz
Unutmam da ben görmedim hiç genelde küfür yiyorum beyefendi şekilde davrandım diye
umarım görürsün..
İnşallah nasip
Unutmuyoruz bacım unutmuyoruz. Eğer huzurlu hissettiriyorsa ölene kadar unutmuyoruz
cidden adam benim yanımda o kadar huzurlu o kadar şeffaftı ki.. ben seni hak etmiyorum, sen çok güçlü kadınsın zaten atlatırsın dedi. bıraktı beni. umarım unutmuyordur..
Ben unutamıyorum. O huzur alındıysa bi kadından bitmiştşr
ay hadi umarım ya. umut serptin
Başka erkekler bul yoksa aklından çıkmaz
kimseyi kırmak istemiyorum. toparlanayım sonra başlarım ilişkiye
Gerek yok cinsellik yaşarsın en kötü
Swvkatten ziyade agrasif sert kadin seviyorum
Gerektiğinde herkes herkesi unutabilmeli
ya orası öyle ama en zor anında ben vardım, çok üzüyor bi anda gitmesi.
İyi olmuş işler daha ileri gitseydi ve ozamaan bunu yapsaydı daha kötü olurdy kurtulmuşsun
sekiz senem gitti.
Yuh ya 8 sebe evlenmeden ne halt ettiniz
çocukken sevmiştim. ara ara geldi denedi sonra ben sevince yine gitti. garip bi adam.
Oe desene
bu arada evlenmeden ne halt ettiniz diyorsun da herhangi bir cinsellik yaşanmadı. hayatının zor anlarında bana geldi, kollarımda teselli buldu. sonra kaçtı. bi daha gelse affetmeyeceğim artık kendime saygım var ama çok özlüyorum..
O anlamda demedim 8 yıl sevgili kalınmaz demek istedim 1 yıl kal sonra evlenirsin yani
ya evet haklısın her şeyin bir usulü var
Neyse geçmiiş olsun
Unutamaz
neden peki
Zor gibi unutmaları
Unuturlar
unutabilir
unutur
:(
Ne yazıkki evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru biraz kalp kırıklığı kokuyor, hissini anlıyorum 🌸 Eğer bir erkek gerçekten yanında şefkat görmüşse, en savunmasız halini biriyle paylaşmışsa bunu tamamen silip atması zor. Çünkü erkekler de o görülme ve anlaşılma duygusunu kolay kolay bulamıyor. Ama bazen unutmak değil, bastırmak ya da kaçmak oluyor mesele 💭 Sen onun hayatında nasıl bir iz bıraktığını hissediyorsun?