Ülkemizde çoğu kadın baskın ve ağır abi seviyor. Yardıma, korunmaya muhtaçmış gibi beni korusun kollasın baskın olsun istiyor. Bu yüzden merhamet, kibarlık ve beyefendilik zayıflık olarak görülüyor. Görüştüğüm bir kız bana "Yanlış anlama ama çok naifsin." demişti mesela. Bunu bir kusur olarak görmüştü. Kitap okumak, güler yüzlü ve sempatik olmak, fotoğraflarda gülmek ne bileyim vs vs özellikler bir kadın gözünde zayıfı gözüküyor. Dizilerdeki erkekler mi olmamız gerekli höt dedin mi oturtan?
Merhamet, bir erkeği kadınların gözünde zayıf mı gösteriyor?
Bakma kızların merhametli erkek seviyoruz dediğine. Gün sonunda yine maço, kültürsüz, ne yaptığını bilmeyen dengesizlerle çıkarlar. Zaten boşanmalar bu yüzden arttı. İstatistikler her 10 kadının 4ü boşanmak istiyor
Senin konuştuğun kız ainntek8ymis birader ergen itin teki. Bırak ne hali varsa görsün. Naiflik hafiflik değildir sıkıyorsa bir yanlış yapsın kna baskın erkeği gösteririm ben durduk yere kadına neyin başkanlığını yapacağız saçmalığa bak
Çünkü biz kadınlar yani çoğu kadın yanında kendini kadın gibi hissettiren bir erkek ister yani az biraz sözünü geçiren bide ağır abi daha çekici geliyor bana şahsen daha sahiplenici oluyorlar