2 aylık evliyiz, eşim benimle ilgilenmiyor. Durumun farkına varması için nasıl bir yol izleyebilirim?

Evleneli 2 ay oldu öncesinde 3 senelik beraberliğimiz var cok zorluklarla ve birbirimizi severek evlendik ama ilk haftadan itibaren evliliğimiz hayal ettiğim gibi ilerlemiyor. İkimizde çalışıyoruz bazen akşam 11de eve gidip yorgun argın sevdigi yemekleri yapıyorum yemeğini yiyip telefonla oyun oynamaya başlıyor. Tek aktivitemiz beraber televizyon izlemek sonra bi bakıyorum koltukta uyuyakalmıs bazı geceler sen git ben birazdan gelicem diyip salonda uyuyakalıyor sabah uyandıgımda yanımda yok. Dogru düzgün oturup sohbet etmiyoruz.. Defalarca konustum özür diledi haklısın dedi ama sonrasında yine aynı seyleri yasıyoruz. 10 senedir evli gibiyiz evlilik heyecanımı yasayamadım bile. Tek yaptıgım ise git eve gel yemek yap sonra uyu. Bu durum cok canımı sıkıyor. Esimin durumun farkına varması için nasıl bir yol izleyebilirim?

2 aylık evliyiz, eşim benimle ilgilenmiyor. Durumun farkına varması için nasıl bir yol izleyebilirim?