Merhaba 5 aydır evliyiz ikimizde calisiyoruz bı hafta sonumuz var eşim hafta içi onların ailesine gitsek de hafta sonu da gitmek istiyor ben sürekli gitmek istemiyorum onunla vakit geçirmek istiyorum ama bunu anlamıyor daha yeniyiz ona rağmen böyleyiz daha birbirimize yakın olmak gerekirken 1 hafta işten izin aldığımızda da ne bana yaklaşır ne dokunur ilişki anlamında da isteksiz napacagimi bilmiyorum yardım edin lütfen
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
O zaman seni sevmiyor demektir
Cocuk yapma kesinlikle.. ilk aylar daha heyecanlı olmalı bence... belki de artık çekici gelmiyorsun... ya da biraz önce bahsettiğim "belki" yi kaldıralım bence.. isteklerini bile gözardı ediyor ustelik... sence de durum açık degil mi
İlgisiz bir eşiniz var sanırım ve buda evliligi zedeler
Fazla ilgisiz ben yokmuşum gibi hayatında davranıyor sadece onun ailesi önemli ben değil gibi
Öyle olmaması gerekir haliyle sizi boşluğa iter sizi evli biri olarak iyi anlıyorum
Dilerseniz dertlesebiliriz biraz
Geçmiş olsun 👍
Dikkat et hamile kalma sakın çünkü ilerde çok daha kötü olacak.
Ailesiyle sorun yaşadiysaniz sebebi ailesi olabilir. Ama ortada sorun yoksa bunu acikca konusmalisin. Onu ozledigini sevdigini ve bu durumdan memnun olmadigini güzel bir dille anlatabilirsin. iletisim olmadan tek basina bunu cozemezsin.
Öncesinde kaç yıldır birlikteydiniz.. Yaş farkı var mı?
Öncesinde 3 yıldır birlikteydik yaş farkımız 5 ben 22 o 26
Çocuk var mı evlenmeden öncede mi böyleydi.. İlgini kaybetmiş olabilir.
Çocuk yok şu an da düşünmüyoruz evlenmeden önce de boyleydi ama bukadar değildi biz ilk aylar miç miç olmamız gerekirken sürekli kavga sürekli anlasamamazlik genel olarak beni anlamaması oturup sakince konuştuğumda bile anlamaması napcam artık bilmiyorum
ilk bir yıl zor olur derles iki insan aynı evin içinde huyunu ve suyunu öğrenene kadar.. Önemli olan bu hissiyatlarını paylaşınca o ne diyor..
Ben öyle değilim alakası yok abartiyosun başka bişey dediği yok kendini. gormuyor
Ailesine bağımlı bireylerde cidden bu tarz problemler olabiliyor.. Onu onun silahi ile vur :)
Peki nasıl yapicam bunu örnek verirseniz çok sevinirim çünkü ne anneme anlatabiliyorum ne babama ne başkasına çünkü onlari da üzmek istemiyorum ve araya 3. Kişiyi sokmak istemiyorum
Kesinlikle ilişkinin başında ilişkine üçüncü sahısları sokma sonrasında pisman olursun.. Onunla vakit geçirmek istemiyor gibi davran
Çok yaptım bunu vakit geçirmek istemedim ama inan umrunda olmuyor o başka bir plan kuruyor onu uyguluyor
Hayatının odak noktasının onun olmasından çıkarıp kendi gelişimine odaklanman daha mantıklı bu süreçte
Evet kesinlikle çünkü. kendimu çok yordum
Bir kadının hak ettiği ilgiyi almaması cidden kötü
Zaten fazla ilgide gözüm yok olmasi gereken ilgiyi vermiyosa sıkıntı oluyor
Peki radarda başka ilgilendiğin bir şey var mı_-
Allah yardımcın olsun ama nedense siz kadınlar genelde böyle erkekleri tercih ediyorsunuz
Yani evlilikten sonra degisiyorlar tercih etmekten ziyade evlenmeden önce bukadar değildi evlendikten sonra değişiyor
Ama evlenmeden önce de az çok bellidir bir de sana yaklaşmıyormuş bu çok tehlikeli seni yanlış yollara edebilir
İnan heves bırakmadı ki ne ilişki anlaminda ne sevgi anlamında yordu
Anlıyorum seni haklısın ama hayat bir sınav dünyası bunu bilerek yaşamalısın mesela benim maddi durumum çok iyi boy posta yerimde ama benimde kendimce kafamda bazı problemler var
Sınav belkide bilmiyorum çok zorluyor
İstersen mesaj atabilirsin elimden geldiğince sana görüş ve önerilerde bulunabilirim her ne kadar bekar olsam da hayat tercü bem gayet yüksek
Mesaj atabilir miyim sana
Hakikaten yaşam nefesini daraltır yani
Çok daraltıyor hemde yoruldum resmen 5 ayda 10 yıl yaslandim resmen
Biraz kendini geri çek derim farkına varsın
Kaç kere yaptım inan anlamiyor anlasada 2 gün sonra yine aynı delircem artik
Kendine bak o hengamede
Bunu kendisine sormayı demedin mı
Çok sordum söyledim uyardım duzelicem dedi ama yok
Senin bir eksikliğin olabilir mi acaba
Hayır ben oldukça ilgi veriyorum yaklaşıyorum öpüyorum sarılıyorum yemeği önünde yemediği arkasında problem ne bensem söyle diyorum cevap yok
Onu sormak istemedim. Yaklaşımından kuşkum yok ama sade yaklaşım onda bir şey çağrışım yapmayabilir. Örneğin kişisel bakım , baş başa olduğun zamanda onu etkileyecek giyim kuşam , bunlr çok önemli
Neler yaptım daha yeni evli olmamıza rağmen çok dikkat ediyorum. bakimima yine yaranamiyorum
Severek evlenmediniz mi? Başta nasıldı? Sonradan mı oldu?
Ben sevdim seviyorum da ama ondan artık pek emin değilim sevip sevmediginden
İnsan sevdiği insanı hep mutlu etmek ister, sen bunun için çabalıyorsun ama o çabalamıyor. Demek ki bir şeyler zayıf onda.
Ya ağrıma giden biz daha yeni evliyiz birbirimizin gözüne bakıp gülmek varken sarılmak öpmek koklamak biseyler yapmak paylaşmak varken neden böyle oluyor ilk zmaanlarimiz neden böyle ziyan oluyor cozemiyorum
Diyorum ya insan belli duygular olmadı mı öyle yaklaşımda bulunamıyor
Of napicam ben peki
Onun duygularından emin olacaksın. Baktın bir şey Yok , çocukta yokken yolları ayircaksin
Manisa'lımısın acaba?
Tensel konularda peki nasl
Ben gayet haz aliyorum ten uyumumuz o da aynı şekilde alıyor goruyorum ama genel sorunumuz o değil bana ilgisizliği
En çok napman istyo
Sana erkek mi lazım yani