2 yıla yakındır hayatımda olan kız arkadaşım evlilik düşünmediği için benden ayrıldı. Ayrılalı 3 ay oldu. Geri dönüş mümkün müdür?

İlişkimiz bitmeden 6 ay önce bu konu gündeme zaten gelmişti. O zaman da ara verelim düşünelim gibi konular geçti. Fakat ara vermeden düşünmeye karar verdik ben 4 ay boyunca düşündüm bunu ve kendi kararımı söyledim. şu an evlilik için belki doğru zaman değil ama ben ilerde evlenmek istiyorum dedim. Kendisi 4 ay boyunca düşünmediğini ve benden biraz daha zaman tanımamı istedi. Bu arada bana gayet yakın ve iyi de davrandı. Hatta ilk olumsuz konuşmasından 1 hafta önce gayet yakın bir konuşmamız da geçti. Daha sonrasında ise önce telefonda konu açıldı. Ve kararının belli olduğuna benzer şeyler söyledi. Yüz yüze gelince de istemediğini, belki de sevgisinin buna yetemediğini söyledi. Karşımda ağladı, sarılmak istedi ve vedalaştı. Ben karşısında duygularımı kontrol altında tutmaya çalıştım hep. Daha sonra bir ay kadar hiçbir iletişim olmadı. Bir ayın sonunda sosyal medyada kendini belli eden bir davranışı sonrası benim iletişime geçmem ile bir mesajlaşma gerçekleşti. Fakat gayet soğuk bir biçimde davranışta bulundu. O günden sonra da tamamen bir sessizlik ve 0 iletişim şeklinde ilerledi. Ayrılık konuşması esnasında rutinden sıkılan bir yapısı olduğunu hatırlatmıştı fakat bu rutin dönemlerimizin onun çalışma şartlarından dolayı olduğunun da farkında değil. Yani ben pek bir şey anlamadım başta ama şu an ki yorumum konunun tek gelecek planı olmadığı yönünde. Sevgi eksikliği de bunun içerisinde yer alıyor. Yoksa neden daha önceden bu ayrılık kararı olmasın. şu an çevremde benim ile ilgilenen insan da var. Hatta beklediğim ve bugüne kadar gördüğüm ilgilerin çok çok üzerinde bir ilgisi var. Fakat ben kendimi bir başkası ile şuanlık hayal edemiyorum. Sosyalleşmekten kaçan bir yapıya büründüm resmen. Aslında şu an tam olarak o kişiyi seviyor muyum ondan bile emin değilim. O beni düşünüyor mu onu da bilmiyorum. Hayatımda zaten zor bir döneme ve bir geçiş sürecine gireceğim bu noktada ne yapmam gerekiyor bunu da bilmiyorum.

2 yıla yakındır hayatımda olan kız arkadaşım evlilik düşünmediği için benden ayrıldı. Ayrılalı 3 ay oldu. Geri dönüş mümkün müdür?