4 yıllık ilişkim bitti, eski sevgilim 2 ayda nişanlandı, geri dönme ihtimali var mı?

Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım kız arkadaşım 24 yaşında 4 yıla yakındır sevgiliyiz. Bundan iki ay önce ara ara tartışıp ayrıldığımız gibi yine ayrılmıştık ben de hem o kafa dinlesin hem ben diye rahat bıraktım geçen hafta artık dayanamadım yanına gidip barışmak ve ilişkiyi ileriye taşıyalım demeye karar verdim ve iki gün sonra sözlendigini öğrendim. Beynimden vurulmuşa döndüm o günden beri ölüden farkım yok gibi. Bu kızın bende emeği çok askere gittim her an yanımda hissettim onu derdim oldu sıkıntım oldu yanımda oldu. Üniversiteden sonra biraz uzak mesafe olduk ama her zaman birbirimizi seviyorduk. Son iki yıl benim atanma sorunları ailevi sıkıntılarım derken biraz ihmal ettim fakat sevgimden hiç şüphe duydurmadim aklım onda hayalim hep onunla idi. Kız da artık iki ay önce tak etti kavga ettik ayrıldık daha önce de olmuştu ama barışıyorduk hemen. Bu sefer de ben kafamızı dinleyelim onu da çok yordum diye düşünerek kendi hayatımı da düzene koyum diye yazmadım. O da öğretmen o da ben gibi atanmak için çalışıyor dedim oraya odaklansın. Ama iki ay olmadan nişanlandı aradım sordum ama benimle olmayacağını söyledi 4 yıllık aşkımızı nasıl böyle sildi aklım almıyor tamam son zamanlarda sorunlarımız vardı ama biz çok şey atlattık bunu da atlatırız dedim. O kafasında bitirmiş benim hala onu sevdiğimi de biliyor. Hemen nasıl birine güvenip yüzük taktı aklım almıyor. Bana bir yol gösterin? Onu çok seviyorum klişe olacak ama o benim kendim olduğum tek yerdi. İçimde umut beslemek beni çıldırtıyor bana geri gelir mi düşüncesi geliyor ona hala yazmalı mıyım geri düzeltmek için uğraşmali mıyım böyle yaparsam da ahlaklı bir durum olmaz. Ne yapmalıyım?

4 yıllık ilişkim bitti, eski sevgilim 2 ayda nişanlandı, geri dönme ihtimali var mı?