AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Eşin ve sen gençsiniz. Eşin yaşıtlarının yaşam tarzını gördüğü için seni kaybetmekten korkuyor.
Eşin nasıl bir adam bilmiyorum ama tek tavsiyem onunla bu durumu konuşman olacaktır.
Güven vermezsin ki telefon kullanırken adamlarla mı yazışıyon diye düşünür yaş da ufak senin
Allah kimsenin başına vermesin ama kendi isteğinle erken yaşta evlendiysen bunlara katlanacan biraz akıllı davranın canım
Tek celsede boşayacan bir abukat en önemlisi ya da fake bir hesap acık onu tuzaga düşür boşanman kolaya olur
Nasıl ya nasıl olabilir? Neden karışıyor ki ne saçmalık 🤬 şaka gibi geliyor hayatımda ilk defa böyle şeyler duyuyorum
Yok varda sen bilmiyorsun
Allah kurtarsın ya boşayın demek kolay olmuyor tabiki ama umarim kurtulur böyle kadınlar özgürlüğüne kavuşur inşallah
Seni çok sevdiğinden diye düşünüyorum çünkü sen onun kendisine göre çok daha iyi biri olduğundan ve kendini sana layık göremediği için ve ya seni başkası kapar, aklını çeler diye böyle yapıyor olabilir. Sana daha çok güvenmesini sağlayabilirsin.
Yasin daha 19 mu neden bir aptalca ask mask icin kendinizi maf ediyorsunuz wger yurumeyecekse ayril cocukta yoksa
Yanlış bir şey yapmıyorsan yüzleş. Benim telefonumun şifresi budur ancak her istediğin zaman bakamazsın de.
Bu durum normal değil karşına al konuş veya ailene söyle hemen boşanmayı düşünme bence tek sorun buysa
şey hevesiyle evleniyorsunuz sonra da böyle değildi diye ağlıyorsunuz tıpkı diğer 1 milyon ergen kızlar gibi pardon kadınlar gibi
Şimdi telefonda yaptığın bişey mi var... o konuda mi güveni yok onu bilmek lazım eğer gerçekten bir şey yapmiyorsan bence boşan...
Bu işte bir gariplik var neden böyle baskı yapıyor aranızda yaş farkı ne kadar, evlenince mi karışmaya başladı.
Güven için açık açık sürekli konuşun size mutlaka güvenmeli. Olmuyorsa hayat çok zor olur. Son kararı siz vereceksiniz
özgüven eksikliğinden dolayı sürekli onu aldatmandan korkuyor olabilir ya buna ikna et ya da boşan
Sen ona çok yüz vermişsin ilişkideki kontrolü ona vermişsin
Ona bu durumun yanlis oldugunu anlat sende daha baskin bir sekilde onun telefonunu dinle kurcala
E kledim kabul eder mi sin
Git evlen hiçbir şey yapmana izin vermez ise git kadın sığınma evine. Ama öncelikle ayrıl dava aç.
Ayrıl gitsin bu kadarda sıkboğaz olmaz insan zorba kaba bir herifsin derim yerinde olsam
Karda yürü izini belli etme. Ondan boşanmaya bak. Hayat sana bir ders vermiş. Allah yardımcın olsun.
Şüphe tek gerçektir kocanın kalbine bi şüphe düşmüş Allah yardımcın olsun
O şekilde hayat geçiremezsin ki cezaevinde gibi yaşantı 🙄
Olayın detayı ne ama neden gizli kullanıyosunuz detay yazsaydınız keske.
Kaç yaşında evlendin ve şu an kaç yaşındasın çocuk var mı? Adam belli ki aşırı kıskanç biri.
Kafana silah dayamadılar sonuçta, hadi boşanmaya şükret şimdi. Tabi başarabilirsen.
Allah yardımcın olsun ayrılmayı düşünüyor isen çocuk yapmasaydın var mı çocuk peki?
Polise git şikayet et uzaklaştırma al ordan direkt dava aç kurtul
Ay igrenc bi durum hic sevmiyorum kısıtlanma konusunu
Troll sorudur inşallah.
Ailene git bir daha dönme
Zaten onlardan kaçmak için evlendim geri dönemem
Onlardan kaçmak için evlilik mi olur ya
İnan ailemle hiç rahat değildim
hiçbir erkek sebepsiz yere bu davranışı sergilemez
Öf aynen bi siz her şeyi sebepli yaparsınız zaten bizde problem olur siz sütten çıkma ak kaşık olursunuz zaten. Adamın hiç öz güven problemleri olamaz değil mi aynen kusursuzsunuz çünkü siz..
Nasıl yardım etcez
Merak ediyordur
Şeffaf ol dürüst ol en guzeli
Evlenince erkekler neden değişiyor ya
Bu karsiliklidir genelde
Düzelecek bir insan izlenimi var mı peki onda?
Kişi kendinden bilir işi Seni aldatıyor muhtemelen
Kaç yaşında evlendin?
Oturup önce karşılıklı konuşun bence.
Herkes kendi gibi biriyle evlenir...
Aşırı kıskançlık usandırır
ne kadarlık evlisinde
Offff of otuzda evlenseydin ya
Mutlu değilsen boşan tabi
Ya onu kelepcele yatağa ne o oyle
ulaşbaana bii konusalim
Şiddetli geçimsizlik öne sürerek boşanabilirsiniz.
Boşanmak istiyorsan ailene de söyle boşan
hemen bosan. hiiic durma..
Kaç yaşında eşin çocukmu?
Aranızda kaç yaş var eşinle
Neye mesela …. Burayı kullanman gibi mi
güvenmiyorsa neden evlenmiş o zaman..
Bu ne saçmalık
Kaç yıllık evlisiniz
2 aydır sadece
Daha yeni bence biraz daha sabret kiskaniyordur ve güvenmeye çalışıyordur bu sürek sancılı olabilir bence hemen boşanmayı düşünme
Üstüme bile kapıyı kilitliyor ama ben bu adama nasıl güveneyim ki artık bana onca söz vermisti şimdi hiçbir önemi yokmuş gibi davranıyor
Onun içinde sancılı oluyordur naçizane fikrim biraz daha zaman verin birbirinize ve konuşun
Boşanmak çare değil helede Türkiye'de bir bayan için kabul etmesekte boşanmış bir bayana bakış açısından tutta yaklaşımına kadar birinin sizinle konusmasina kadar
Bütün bayanlardan özür dileyerek boşanmış bir bayana ET mis gibi bakiliyor
Boşanma davası aç? Hukuki destek veririm sana
Nasıl yapılır hiç bilmiyorum yanımda olmadigi sürece disari bile çıkarmıyor beni
İşe gittiğinde yaz bana yardımcı olayım. Ama ciddi misin boşanma komusunda
Evet yüzünü görmek istemiyorum hatta
Nerde yaşıyorsun
Ankwr
Ankara ya
Ne zamandır evlisin
2 aydır
Şahit bulabilir misin
Nasıl bir şahit ki benim onun dışında gördüğüm biri yok neredeyse şu son aydır
Ankara 'da arkadaş edilmelisin sonra dava da şahit olmalarını sağla
E zorla mı evlendin
Hayır ama şu an zorla duruyorum kapıyı üstüme kilitledi hatta
Yuh neden
Başta böyle değildi hiç şimdi baya değişti o yanimda olmadığı sürece dışarı çıkarmıyor asla karşı gelemiyorum bende
Çıkarmama sebebi ne?
Yardımcı olabilirim istersen
Nasıl
Yazamadım
Ne kadardır sevgiliydiniz evlenmeden önce
Allah yardımcın olsun
boşan