Her şeye karışıyor şu an bile gizlice telefonumu kullaniyorum çünkü gitti bıktım ben evlenmeden önce hiç böyle değildi bu adam aklımı edeyim cidden ya of yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılErken yaşta evlenmek ve evlilik içinde özgürce hareket edememek zor bir durumdur. Boşanmak istediğinizi söylüyorsunuz. Bu durumda, yapabileceğiniz bazı şeyler var:
Bir avukatla görüşün: Boşanma sürecini anlamanıza ve haklarınızdan emin olmanıza yardımcı olacak bir avukatla görüşün.
Eşinize boşanmak istediğinizi söyleyin: Eşinize boşanmak istediğinizi açıkça söyleyin. Bu konuşmayı sakin ve yapıcı bir şekilde yapmak önemlidir.
Boşanma davası açın: Eşinizin boşanmak istemediği durumlarda, boşanma davası açmanız gerekir. Boşanma davası açmak için yetkili aile mahkemesine başvurmanız gerekir.
İşte, erken yaşta evlilik ve evlilik içinde özgürce hareket edememe gibi durumlarda boşanma sürecini kolaylaştıracak bazı ipuçları:Kendinize zaman verin: Boşanma kararı vermek önemli bir karardır. Bu kararı vermek için kendinize zaman verin ve tüm seçeneklerinizi göz önünde bulundurun.
Destek alın: Boşanma sürecinde aileniz, arkadaşlarınız veya bir terapistten destek alın.
Kendinizle ilgilenin: Boşanma süreci zor olabilir. Bu süreçte kendinize iyi bakın ve kendinizi mutlu edecek şeyler yapın.
Umarım bu bilgiler yardımcı olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli ayrılmak. Bende bugün beş buçuk aylık ilişkimi sonlandırdım ve inanılmaz düzeyde mutluyum. Bu hayatta en güzel ve en değerli varlığın biz olduğumuza inanıyorum. İlişkisizkende nekadar mutlu olabildiğimin farkına vardım. Özgürlük bambaşka.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada olmak gerçekten iyi bir şey üzerinde çalıştığım bir çok konuyu değerlendirme olanağı buluyorum. Neden telefonun kullandığını gördüğünde ne oluyor biraz tanımla yardımcı olabilicekmiyim bilmiyorum tepkileri sebebi nedir?
00 Yorumla
+1 yılAynı yaştayız bak birimiz okuyor birimiz evlenmiş ben hep söylüyorum evlilik boş iş adam gibi okuyup paranızı yiceksiniz ve bu durumu annene anlat ailenin arkanda olduğunu bilsin annen ona güzel ayar verir
025 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Nurvan aynen
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
**çevremden gördüklerim fazlasıyla yetti evlilikten soğumaya** keske bu gorduklerine annenize soyleyin ayar versin deme sansin olsaydi. ah su haberi verebilseydin keske. soyleme sansin olsaydi hepsi mutlu evliligine devam edeceklerdi. tuh yaaa. ben hakaret etmedim kimseye suana kadar ama egitimli oldugun ettigin hakaretten belli.
- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
103Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Al karşına açık açık konuş. Bu durumdan rahatsız olduğunu dile getir.
31 Yorumla
+1 yılAile büyüklerin ile konuşup boşanma davası aç. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok, senin karar verip harekete geçmen gerekiyor
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadarı fazla deniliyor ya... bende o noktadayim gedn çantamı karıştırmış bişey bulamayinca telefonumu kurcalamis... bir sürü anlamsız soru... bu durumun önüne geçmek için sadece sus, telefonu bırak ortaya, konuşma sorduklarina kısa ve net cevaplar ver, 2 gün yap sonrasinda soru bile soramaz
10 Yorumla
+1 yılKadinligini kullan dicemde daha çocuksun sen yaa dişiliğin bile gelişmemiş niye evleniyorsunuzki erkeklere güven olunurmuya ne sanıyorsunuz bunları az gözlerinizi açın artık sevmek başka evlenmek başkadır siz karıştırıyorsunuz sonu bu ayrılsam bile yaşatmaz sana evde engel koyan ayrilirmi zannediyon Allah yardımcın olsun ne diyim
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, bence eşinle oturup bu konuyu sakince konusmalisin sana karsi saygili olmasi gerektigini anlatmalisin , ayrica eşler arasinda gizli sakli olmamalidir diye dusunuyorum o seni kaybetme korkusu yasiyordur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsoruyu beğenmek istedim, durumunuzu beğenmiş gibi olur diye beğenemedim ama söylenecek tek cümle erken yaşta evliliklerin sonu maalesef bu oluyor, Kadınlar veya Erkekler lütfen 30 yaş öncesi ve ekonomik özgürlüğünü olmadan evlenmeyin lütfen
10 Yorumla Gerçekten boşanmak isteyen bize bu site de bu soruyu sorarak ona göre karar almaz. Hemen boşanır. İstemeyen de biz boşan desek da zaten boşanmaz. Tabii gerçekten evliyse. Tabii gerçekten boşanmak istiyorsa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evliliğin özgürlük olduğunu zannedenlerdensin. Kocanla bir hayat arkadaşlığınız var ve birlikte konuşarak kim ne kadar özgür bilinmeli. Telefonun yasak olduğunu sanmıyorum, senin yasak sitelerde gezmen yasaklanmıştır.
10 Yorumla
+1 yıl19 yaşında derdin neydi evlendin? Kimse mi yapma demedi?
48 Yorumla- +1 yıl
Ailemden kurtulayim diye evlendim tamamen aslında daha kötü bir şeyin içine dusecegimi farkettmedim
- +1 yıl
O zaman bu yaşadığın durumundan şikayet edemezsin
- +1 yıl
Şu an hiç mutlu değilim ama tek istediğim rahatça ailemden uzak okulumu okumakti dolandirilmis hissediyorum bana o kadar guven vermisti ki
- +1 yıl
19 yaşında nasıl güvenirsin anlamıyorumki
- +1 yıl
+1 yılEşin Baskı Yapıyor Sana Üstüne Çok Geliyor Sana Güvenmiyor Onunla Konuşup Durumu İzah Edeceksin Şimdiden Böyle İse İleride Evden Çıkartmama Durumu ya da Şiddet Olabilir Bunun Önlemini Almalısın Allah Yardımcın Olsun İnşallah
00 Yorumla
+1 yılNe desem ki. Kıskanıyor belki seni. Köküne inmek lazım sorunun. Çok gençsin daha ileride farklılıklar olabilir. Biraz bekle bakalım. Konuşarak çözmeye çalış.
10 Yorumla
+1 yılEger kotu niyyetli karisiyorsa uzaklasman iyi. Yok eger kiskanarak karisiyorsa demek ki, aslinda seni seviyor ve deger veriyordu, bunun kiymetini bil. Mesela benim esim beni hic umursamaz, hicbirseyime karsimaz bu uzer beni, amma karisirsada kotu niyyetledir asyalamak icindir.
11 Yorumla- +1 yıl
Kıskanmak farklı kısıtlamak çok farklı bişi seven insan kıskanır ve onun uzulmemesi zarar gelmemesi için sürekli arkasında durur gelecek olan kötü bakislara ne bilim başka olaylara karşı onu korur kısıtlayan insan o kadının gelişmesini istemez çünkü kölelikten çıkar emrime girmez diye herşeyden mahrum yaşatır..
“Boşanmak istiyorum” cümlesi kolay söylenmemeli bir şeylerin düzelmeyeceğine inanıyorsan bu cümleyi gerçekleştir. Lakin düzelebilir ben hallederim diyorsan iletişim önemli faktör
12 YorumlaAq canım erkeklerin hepsi boşan diye akıl veriyor sorsalar hepsi de karısının sevgilisinin telefonunu kurcalar. Canım benim devir çok kötü neler görüyoruz duyuyoruz etrafta bu çağda hem evlenmek zor hem evliliği sürdürmek bence onu anlamaya çalış. Korkularını endişelerini anla ve bunu karşılıklı konuş.
10 YorumlaAranızda çok yaş varsa kendisini yetersiz hissediyordur bu yüzden başkasına gidersin diye kullandırtmıyor olabilir. Bu konuyu açık açık onunla konuşman gerekiyor eğer daha önce konuştuysan ve hâla devam ediyorsa asla bir ömür geçmez o adamla boşa direkt.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Dik dur karşısında sürekli her dediğini yapma senin köle yerinde olamadigini anlasın ne olursa olsun asla eğilme daha çok tepene çıkar cunki
20 YorumlaÖnce sakin ol ve kocan kaç yasında buda önemli sonra seni anlayabilecek birimi iletişim kurabiliyor musun eger kırabiliyosan al karsına konus neden böylr yaptıgını sor seninde önce onu anlaman lazım ve bircok detay daha varda kabaca söyliyim eger konusmak fayda etmiyosa durum gercekten zor hemen en kolay yola kosma hayat kolay kurulmuyor
00 YorumlaAbla boşan seninle aynı durumda bizim komşu vardı kıslandığından değil başkası ile konuşup aldatcak diye öyle yapıyor seni kısıtlıyor neden erken yaşta ewlendin ki ya bide cocuk yapmışsındır zor senin işin ailenle aran iyise boşanmak istediğini söyle hem devlet hem ailen arkanda olur ama kocam keko biri ise boşanmak istiyorum dedinde vurabilir sana boşanma süresinde öldürülen kadınların son halini görüyorsun ah keşke bu yaşta ewlenmeseydin
00 Yorumla
+1 yılErken yaşta evlenmişin ben gibi eğer susup oturuyosan bu kötü bir şey seni ezer o yüzden boşan derim ben benimde başıma geldi şu an çok mutluyum ayrıldığım için hep sustum hep iyi davrandım ben kötü oldum iyisimi böyle erkeklere yaranamassım ne yaparsan da yap ister sen eğer iyi bi hayat karışılmayan bı hayat istiyosan boşan bitti
00 YorumlaYuh herkes boşan demiş hayret bişey eş dediğin karışır ne var bunda güvensizlik mi var acaba bilmiyorum ama benim telfonumu karıştırdısin hiç sorun yapmam ufak şeylerden sorun yapiyon hemen boşanmak istiyon ne saçmalık bu sevgililer bile karışıyor sen eşinden bahs ediyon karışıp ne diyor mesela senin eşinden gizliyecek neyin var karıştırınca rahatsız oluyon sakın sakın konuş işte kavga etmeden sende karıştır karşılıklı olsun bence gereksiz şeyler bunlar.
00 YorumlaTelefonu gizli kullaniyorsan sıkıntı buyuk. Yasin daha genc omrunu onun icin heba etmene degmez. Konusup duzeltilecek bi konu da degil. Ayrilman en dogrusu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılyuh gizlice telefonumu kullanıyon o ne ya esirkampı falan mı o nasıl bi kafa ya karısınada güvenmiyosa artık seçimini yapmışın hayatından vazgeçmişssin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İyi bir insan olsa zaten kıymetini bilmezsiniz.
Bir heves ile alınan kararlar ve seçimler sonucu böyle oluyor ne yazık ki...10 YorumlaMerak ediyorum bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye
Neden Telefonu gizli kullanıyorsun. Telefon kullanmanı mı istemiyor. Yoksa telefonunu mu karıştırıyor.
00 YorumlaEşinin içine şüphe düşmüş şu an boşanma yarından iyidir şimdi bunu yapıyor yarın bir gün sokakta gülsen kime güldün der vs vs çocuk yoksa şanslısın
00 YorumlaKocandan telefonunu saklıyorsan siz zaten boşanmışsınız.. İnsan karısından kocasından telefonunu niye saklar?
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi açık açık söyle. Eğer dinlemezsede ayrılacağını söyle. Olur da ters bişi uapacak olursa evden kaç.
00 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra değişmez sanmıyorum. Senin kendi alanına saygı duymalı. Arafta kalmışsın bildiğin. Bu iş boşanmaya gider hazır çocuk yokken.
00 YorumlaBunun bi üst modeli balkona bile çıkarmamak olsa gerek. Ailen destek olur mu bilmiyorum ama boşanman tek makul çare gibi gözüküyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kısıtlaması diğer bir anlamda psikolojik şiddettir. Böyle biriyle ömür geçmez. Aç davayı, boşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılBekâr olduğunuzda size nasıl davranıyordu böyle agresif durumlar da bulunuyormuydu
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır asla böyle değildi o kadar iyiydi ki çok güvenmiştim ona 1 ay geçti evliligimizden şimdi bambaşka biri dışarı bile çıkartmıyor beni
- +1 yıl
Neden böyle yapıyor sordunuzmu hiç
- +1 yıl
Benimle düzgün bir şekilde konuşmuyor ki artık başına bir şey gelir tek başına çıkma falan deyip boş yapıyor kendiside kim bilir ise gidiyorum deyip neler yapıyor dışarıda dayanamiyorum artık cidden
- +1 yıl
Eşinin ailesi yokmu onlara konuş bu yaptığın doğru değil de beni kendinden uzaklaştırmaksa amacın başarıyorsun de
istiyorsan boşan. Güzel yaşamak için şansın var.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ama kokuyorum böyle bir adım atmaktan bir şey yapar diye korkuyorum
geç diilse boşan. yazık. önündeki koskoca hayatı mahvetmeye değmez
06 Yorumla- +1 yıl
Beni bir yere göndermiyor kapiyi bile kilitledi üstüme şu an
+1 yılOnun sanz güveni yok çocuğun falan yoksa boşan bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Belki linç yicem hemcinslerimden ama kadın olmak zor. Özellikle bizim gibi ülkelerde daha zor.
10 YorumlaKüçük yaşta tanımadan evlenince böyle şeyler oluyor maalesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen telefonu kullanmıyorum bile işten gelip önüne koyuyorum direk alıyor incik cincik inceliyor her şeyi bir şey bulamayınca ehhh bunda da bir şey yok deyip kaldırıp koltuğa atıyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Büşdeyin beterin beteri var şükredin
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence onunla konuş bu konuyu rahatsız olduğunu söyle
00 Yorumla
+1 yılNerden buluyorsunuz ki böyle tipleri? Gerçi kadınlar sınırlandırılmayı baskılanmaya sever
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Neden boşanmıyorsun? Telefonunu gizlice kullanman normal değil belliki sorunlu bir tip
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Genelde hep değişme oluyor mevsimlerden çok artık insanlar çok değişiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılo nasıl iş ya hangi çağda yaşıyoruz. konuşmaya çalış bence
00 Yorumla Bu süre içerisinde onun güvenini kaybedecek neler yaptın?
00 Yorumla
+1 yılCesaretini topla sen kimsenin kölesi degilsin, istenmedigini anlar o kamile net sekilde hemde
00 YorumlaBen de erken yaşta evlendim bende aynı durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Karsina alip detayli konusacsksin. gec evlenmissin erken evlenmissin farki yok uyum saglayabilmek onemli
+1 yılBoşanmak istiyorum de boşanma davası aç istese de istemese de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak için adliyeye gidip aile mahkemesine dilekçe vermeniz yeterli oluyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGecmis olsun yalnis secim insanin psikolojisini bozar bu zor durumun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnız olmak daha iyi cidden erkekler köle mi ediniyor bir eş mi belli degıl. Ekonomikler özgürlük dicem ama çalışan kadınlarda aynı durumda.
11 YorumlaBende öyleydim. Taki sevgilim uğraşıp beni adam edene kadar. Güven sorunum vardı ve çok yardımcı oldu. Birde eşinize p*rno izlemeyi bıraktırın. Çok pis erkeğin psikolojisini bozuyor. p*rno çok tehlikeli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. geçmiş olsun. bence kendine karşı güvensiz biri. aynalama yapıyor. sen kabahatlisin gibi davranıyor. kendine güvenmesini sağla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekara koca boşamak kolay demişler. Kadın zor durumda herkes kolay yoldan bırak gitsin ya aasdffds demiş.
00 YorumlaÇok saçma kendiside kullanmasın o zaman. Bir insanla evlenmek ona esir olmak anlamına gelmez ikinizin ortak bir hayatı olabilir ama ikizinde ayrı ayrı özel yaşamları var bireysiniz bu birbirinize karşı yanlış yapacağınız anlamına gelmezki
00 YorumlaGüvenini sarstı isen yapacak bir şey yok senin hatan katlanacaksin ama öyle bı durum yoksa akışına bırak bir şey bulamayınca bir zaman sonra bakmaktan vaz geçer zaten sen ona baktıkça zıt gitme olumlu git düzelir
00 Yorumla
+1 yılEşin diye kölesi değilsin o adamın ve bu işin sonu daha da kötüye gidebilir o yüzden al karşına konuş anlat durumunu boşanmak istediğini söyle daha yaşın çok genç ve ömrünü heba etme derim yine de sen bilirsin
00 YorumlaEvlenince burada tanımadığım kisilerle hasbihal yapacağıma karimla yaparim. Karımı ozel kilar herseyi onunla paylaşırım boyle bir karım olsa herseyine karısır bu yaptigini da bilsem ikinci hatasında bosardim sahsi dusuncem sordugun icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kuzenim de öyleydi kocası dizi izlemesine bile karışıyordu gizlice telefondan izliyordu. Sorunlar gittikçe arttı şiddet görmeye başladı huzuru yok hiç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanınca sıkıntı yaşamayacaksan çekilmez bence o dert,
00 Yorumla Evlenmeden evvel bunları düşünseydin, tamam evlenmeden evvel böyle değildi yazıyorsun ama insan birin ile evlenmeden önce soruşturur belli ki kıskanç senin kocan.
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erken yaşta evlendim, telefonumu bile gizlice kullanıyorum. Boşanmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler