19 yaşındayım hamileyim boşanmak istiyorum?

eşimle sevgiliyken hamile kaldım ve aldırmak istemedim çocuğu eşimin ailesi de istemedi sonra zorunda kaldıkları için evlerine aldılar eşimin askerlik durumu da vardı biz nikahımızı kıydık her şeyimizi yaptık ama barınacak bir evimiz yok ve bu durum bana ve eşime çok fazla yansıyor onun aile içindeki olaylardan tiksinmeye başladım eşimin babası üvey ve kavga ettikleri zaman ağıza alınmayacak sözler etti bu durumdan aşırı rahatsız olduğum için eşimle benim ailemin yanına geldik belli bi süre sonra benim ailem de tatsızlık çıkardılar haklı olarak nikahıma bile çağırmadım onları eşim de ailem böyle yapınca kendi ailesiyle arasını düzeltti ve iyi oldular. eşimin ailesi bizi defalarca istemediğini söylemelerine rağmen gene onlar iyi oldu. ben de ayrı eve çıkmak istiyorum eşimin askerliğini uzatmasını istiyorum ama herkes karşı çıkıyor. kasımda o askere gidecek ve ben de o ayda doğum yapacağım çocukla ordan buraya sürünmek istemiyorum ama eşim de ailesinin dediğini yapıyor askere gideceğini söylüyor. bu durumlar da bize çok fazla yansıyor boşanma derecesine geliyoruz eşimi seviyorum ama artık çok bunaldım herkes benden bir şey bekliyor ilk hamileliğim ve kimse kendi ailemden de dahil bunu düşünmüyor eşimle en azından eve çıksak çocuk belli bir yaşa geldiğinde ben çalışır çocuğu anneme bırakırım geçinirim veya o gitmeden ufak ufak birikim yapardı ama şimdi askerliğe gitmesi için herkes zorluyor gitmeli mi sizce?
19 yaşındayım hamileyim boşanmak istiyorum?