Misal
Birinin arkasından her şey söyleyip dönüp sevgili olan mi?
Yoksa birinin arkasından her şey söyleyip yakınlık göstermeye çalışan mi hangisi daha karaktersizdir jsjsj
Misal
Birinin arkasından her şey söyleyip dönüp sevgili olan mi?
Yoksa birinin arkasından her şey söyleyip yakınlık göstermeye çalışan mi hangisi daha karaktersizdir jsjsj
İkisi de karaktersiz :D :D ben ikisine de denk geldim zaten bu sitede bile denk geliyorum. sürekli iki de bir ayrılıp ayrılıp sonra bir şey olmamış gibi aynı samimiyetsizlik ile sevgili olanlar.. birbirinin arkasından küfür eden hakaret eden dedikodu yapan sonra da yüzüne karşı bir şey olmamış gibi gülen.. yani insan da biraz utanma olur karakter olur ama bunlar da yok işte... :D birde hepsi de iyiyim der...
İkisi de karektersizdir.. Seven adam sevdiğine o sözleri söylerken bile içi acır.. Ben bunu sevdiğim insana nasıl yakıştırdım diye.. Bir zamanlar sevdiğin kadın/erkek ayrılma eşiğine geldiğinde böyle olmamalı kesinlikle.. Medeni bir şekilde ayrılmayı bilmeli.. Arkadaş dediğin de arkasından iş çevirmez.. İyi gününde yanında olurken kötü gününde arkasını dönmez.. Böyleleri benden uzak dursun.. Ne halleri varsa görsünler.. İki karaktersiz insan bence çok yakışırlar.. Kimseye ders vermeye çalışmasınlar..
Teşekkür ederim.. ☺️
Ben hepsine denk geldim valla yüzleri de yok utanmıyorlar. Neler neler deyip sonra kıçından ayrılmayanlar da var. Arkadaşım arkadaşım deyip birbirinin sevgilisiyle fingirdeyen de 😂 ama sorsan kadınlık ve adamlık dersi veriyorlar millete karakter yoksunları. Yani senin ağlayacağın ahlak dersi vermek bunlar gibilere kalmış maalesef. En güzeli bataklıklarında kalmaları sıçratmadan oynasınlar uslu uslu..
ay fena mı gülüyoruz 🤣🤣
İnsan sevdiğine söver, sevdiği için... Anlık sinirle bunu yapabilir ama sonradan pişman da olabilir, çünkü aslında o sözleri söylemek istememiştir... Şahsen ben bunu karaktersizlik olarak görmüyorum...
Cevap
17Cevap
Ben bunu hayatım boyunca bir iki kere yaptım birine gerçekten çok sövdüm sonra dedimki ya haksızlık yapıyorum herhalde dedim iyi geçinelim sonra bir baktimki değişen birsey ozaman inandimki haklı sövmüşüm
Sevgili olan daha karaktersiz. Hele de küfür edip de tekrar sevgili olanların zerre kadar onuru yok.
Bence sevgili olalım ir de bu durumun mesela herkesi anlattıysa iki gün sonra sevgili olduğunda insanlar o insanı y***** diyecektir
İkiside iki yüzlüdür.
Ama sevgili durumu bambaşka belki de eşin olacak kadına arkadan konuşmak şerefsizliktir.
mevcuttaki sevgili ve arkadaşının arkasından sövüp saymak kadar ağır olamaz
İkincisi daha karaktersiz. Çünkü sevgiliye kızıp her haltı söyleyebilir insan.
Ölümüne kapışır 😄 ama arkadaş diyorum. Aşka her şey dahil küfürde 😄
Birinin arkasindan sövüp sayıp geri yüzüne gülendir asıl 😊
İkisi de karaktersiz bence
Her ikisi de birbirinden beter alçak ve karektersizdir.
İkisinde master degree karaktersizliktir net
Al birini vur ötekine.
Birini al sonra da ötekine vur 😂😂
Biten bitmiştir arkana niye bakıyorsun
ikisi de birbirinin laciverti
ikiside aynı kapıya çıkar.
Geçme bırak seller alsın seni
Hepsi karaktersiz ahaha
İkiside
Dedikodu yapan daha karaktersiz bence.
Sevgili olan
Ikiside