Aşk İlişkileri Hastalıkta sağlıkta dediğim kocam 1 hapşurukta odaları ayırdı, intikam taktik var mı? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir hapşu dedim çok yaşa demek yerine kaçtı gitti 🙄🙄Korona felan mı bulaştırsam ne yapsam 😄 Hastalıkta sağlıkta dediğim kocam 1 hapşurukta odaları ayırdı, intikam taktik var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Şimdi baba kim iğne yapacak başka kocayami gideyim de hemen doer 1 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Döner Yorumla
Hopss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Git bulaştır hastalığı 😬 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Geçti ki Yorumla Hopss +1 yıl Hay da 😬 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zehirle bence 😂 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Sakıncalıdan alın yorumu djfhdYok daha neler beee 😄 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bence bulaştır 😂 1 5 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Hemen bir hasta bulmak lazım fjfjg MuhteşemGüneş +1 yıl Hapşırdım diyince ben sen hastasın sanmıştım yazık adama 😅 FloraBacchus +1 yıl Ben hastayım kız 😄Bıraktı gitti beni hasta ediceksin bizi diye söylene söylene 🤪🤪🤪 MuhteşemGüneş +1 yıl Çay ver çay doğadaki en anlaşılamayan içecek sayılır bir yudum al da ver ama 😂 FloraBacchus +1 yıl İşte bu 😄 sjsjsjs
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. yok artık :D 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😈😈😈 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Akıllı adamın hali başka 👍 0 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Başında bul Yorumla TrueDarkness +1 yıl Fifa atarız gelsin 😂👍 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Pislik 😄 Yorumla TrueDarkness +1 yıl 🤷Bizde böyle 👍😂 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Bence çayına müsil at 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Başkasına ver 0 3 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Talip misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla FloraBacchus +1 yıl Üzgünüm kocam homoseksüel değil sen kendine başka birini bul.Sen ona o sana anlaşır gidersiniz ya da hep san hep sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şimdi baba kim iğne yapacak başka kocayami gideyim de hemen doer
Döner
Git bulaştır hastalığı 😬
😄Geçti ki
Hay da 😬
Zehirle bence 😂
Sakıncalıdan alın yorumu djfhd
Yok daha neler beee 😄
Bence bulaştır 😂
😄 Hemen bir hasta bulmak lazım fjfjg
Hapşırdım diyince ben sen hastasın sanmıştım yazık adama 😅
Ben hastayım kız 😄
Bıraktı gitti beni hasta ediceksin bizi diye söylene söylene 🤪🤪🤪
Çay ver çay doğadaki en anlaşılamayan içecek sayılır bir yudum al da ver ama 😂
İşte bu 😄 sjsjsjs
yok artık :D
😈😈😈
Akıllı adamın hali başka 👍
Başında bul
Fifa atarız gelsin 😂👍
Pislik 😄
🤷
Bizde böyle 👍😂
Bence çayına müsil at
Başkasına ver
Talip misin
Evet
Üzgünüm kocam homoseksüel değil sen kendine başka birini bul.
Sen ona o sana anlaşır gidersiniz ya da hep san hep sana