Hamileyim son günlerim olduğu için kayınvalidem bizde kalıyor. Eşim üzerini değiştiriyordu bende öyle birden kayınvalidem içeri girdi sonra özür dilemedi hiç tövbe tövbe dedi çıktı. Eşimle bir şok olduk. Tam da eşim beni yanağımdan öpüyordu o sırada öyle yakalandık. Çok sinirlendim ama bir şey de diyemedim. Kötü kötü bakıyor gün içinde suratı da asık. Ne oldu bu kadına? Kızması gereken biz değil miyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anlattığına göre kaynanan anlayışsız birine benziyor. Allah sabır versin...
Ama doğumdan sonra mutlaka evine gider ve sen de normal hayatına devam eder ve bu günleri gülerek yad edersin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi üstsüz ve o esnada öperken gördüyse ondan gördüm diye kızmıştır eski insanlar pek takılma ayrıca sen haklısın kapıyı çalmadan girmiş çalsaydı o vaziyette görseydi o zaman eyvallah derdim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
53Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Sizsiniz. Sanki ahlak masası polisi de uygunsuz ortama baskın yapmış.
Adı üstünde yatak odası.131 Yorumla- +1 yıl
Ve evliler
Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. Kotu kotu bakmasini anlayamadim?
Abi kari kocadir nihayetinde, ne yapsalar mubah o odada. Oglunu nasil yapmis acaba cok merak ettim.
Bir tane gazeteci vardi. "Hamile kadin gorunce insanin aklina sevistigi geliyor" demisti, kizin biri de cevap vermisti anan seni nasil yapti saniyorsun diye 😂 adamin tepkisi cok iyiydi "iftira atma" 😂😂
Tam da bu kafa sanirim sizinkinin yasadigi.
Annecigim kizmayin bu kadar, ya gece girseydiniz odaya? deyin. Belki sinirden cikar gider de kurtulursunuz.
Hadsiz kadin..112 Yorumla
Soran+1 yılBende anlayamıyorum torunu olacak hala kıskanıyor oğlunu
Soran+1 yılEşin annesi başımın üstünde yeri var ama böyle yapması iki tarafa da zarar veriyor. Eşimle çocuğumuzun heyecanını bile paylaşamıyoruz
Soran+1 yılDoğuma kadar bakalım sabredicem sonra gider evine
Soran+1 yılSağolun
Soran+1 yılAslında benim oğlumda down sendromu var. Öğrendiğinden beri kayınvalidem böyle. Bu konuda da onu dinlemedik çünkü aldırma taraftarıydı. Bundan böyle olabilir mi?
- +1 yıl
Ya bu konularda buyuk konusmayi istemiyorum ama kiyamaz ya insan cocuguna. Oyle takdir edilmis. Vahset gibi gelihor bana..
Ama olabilir tabi. O da bir ihtimal. Belki onun ofkesini yasiyordur hala. Esiniz bir konussa aslinda alip karsisina, sorsa bir derdin nedir anne dese, bir cok soru cevaplanir.
Soran+1 yılEğer sebep buysa ben kayınvalidemi eskisi gibi göremem
Soran+1 yılEvet eşim konuşsa daha iyi olur
+1 yılYani evlilikten öte ne var ki?
Sevgiliyken karşı çıkılır anlarım da evlilik yani.
Üstelik kapıyı direkt açmakla hatalı kendisiyken...
Siz de artık kapıyı kilitlersiniz.
Hoş, bu sefer de: " Evlerine geldim kapıyı kilitliyorlar..." vs. düşünceleri eksik olmaz.
Eee... yapacak bir şey yok gibi Allah sabır versin.13 Yorumla
Soran+1 yılAcaba kıskanıyor mu hala oğlunu?
- +1 yıl
@merkürkedisi0 yorumu daha ağır basıyor gibi geldi.
Soran+1 yılEvet öyle de olabilir
- Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bi gözümde canlandı da gerçekten delirmelik bir durum. Hem geliyorsun evimde kalıyorsun, hemde ağız eyiyorsun yetmedi odama bat diye dalıyorsun. Senin böyle davranman bile saçmalık! Bi sinir oldum şu an, açıkla ona; anne odamıza neden kapıyı çalmadan giriyorsun? Bi başbaşa kaldığımız yer burası lütfen •bir daha böyle bir şey yapacakken ki yapmazsın,• kapıyı çalar mısın "de o anlar ama vurgula ki anlasın hoş bir şey olmadığını.
20 Yorumla Kapınızı kitleyin derim ki başından yapmanız gereken oydu. Böylece haddini bilir
Bir de bu yaşa gelmiş ama kapı çalmayı öğrenememişse o insandan her şey beklenir. Kızması gereken sizsiniz tavrınız koyun15 Yorumla
Soran+1 yılAslında benim oğlumda down sendromu var. Öğrendiğinden beri kayınvalidem böyle. Bu konuda da onu dinlemedik çünkü aldırma taraftarıydı. Bundan böyle olabilir mi?
Soran+1 yılBen hep tatsızlık çıkmasın diye sustum ama olmuyormuş böyle
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılOha yani o kadının yaptığı büyük saygısızlık ahlaksızlık terbiyesizliktir. Çünkü evli eşlerin odasına pat diye girilmez haram zaten. Bu insanlar modern çağdaş olucaz diye iyice saçmalamışlar nefret ettim şu an senin kaynanandan
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılE yani öyle de kaynanan karnındaki çocuğu leyleklerin getirdiğine mi inanıyor?
60 Yorumla
+1 yılOturup oyuncak oynamanizi bekliyodu heralde yatak odasinda napicaktiniz baska😅 kilitleyin kapiyi nispet yaparcasina 🙄
23 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı şaşırdım. Ne yapsak yanlış anlıyor
- +1 yıl
Allah sabir versin
Soran+1 yılSağolun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilerek yaptığı ortada. Psikolojik bı durum bu. Yani anne oğluyla olan duygusal bağını koparmamış.
Gerikafalılık olduğunu düşünmüyorum. Çünkü seneler önceki insanlar bile bilir ki evli çiftlerin odasına pat diye girilmez.25 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı bilemiyorum mutsuz bir şekilde oturuyor
Cevap sahibi+1 yılNeden sizde kalıyor ki?
Soran+1 yılHamileyim de son günlerim ondan
Cevap sahibi+1 yılHamile olduğunuz halde böyle yapıyor ise ooo kesin kıskançlık yapıyor. Küçük gibi gözüken ama derinden olan bi psikolojik durum söz konusu. Umarım düzelir.
+1 yılBırak assın suratını. Hem suçlu hem güçlü. Takılma ya. Terbiyesiz kadın.
32 Yorumla
Soran+1 yılGerginlik çıkmayacağını bilsem gidip konuşacağım ama işte
- +1 yıl
Umursamaman daha iyi. Boşver kendi saçma şekilde kudursun yaşasın içinde.
+1 yılAllah iyi Kaynanalara denk getirsin diyesim var. Haklısın, öyle yapması yanlış. Bence tekrarlanmaması için söylemen gerekir.
11 Yorumla
Soran+1 yılSöylersem büyütür tam doğum zamanı ben de gerilme istemiyorum
+1 yılKendisi sevgi görmeyince, başkasının mutluluğunu da kıskanır onu da ahlak kisvesi altına sokar o şekilde yansıtır.
17 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bu da. Kıskandığını düşündüm ben ilk oğlunu benden. Ama çok saçma değil mi o annesi ben eşiyim
- +1 yıl
Oğlunun sana olan tavrını, hayatında bir kez bile eşinden görmemiştir o. Onun hazımsızlığıdır. Bu hayatta tüm pislikleri sevgi görmeyenler yapıyor zaten
Soran+1 yılKayınbabam çok iyidir. Beni hep kızı gibi sevmiştir. Eşine kötü davrandığını sanmam ama sevgisini göstermede sorun yaşamış olabilirler
- +1 yıl
O zaman kaynanan saf bir kötü
- +1 yıl
Sizin çocuğunuz sizin kararınız ona ne acaba? O bebekten daha beter durumlara düştüğünde anlar canın kıymetini
Soran+1 yılBilmiyorum ama ya çok geri kafalı düşünüyor ya da gerçekten çok kötü. Ama eğer böyle bir şey yüzündense hareketleri bende onunla öyle konuşurum
Kayinvalidenin haklı olma olasılığı %-0000008800 falan
40 Yorumla
+1 yılKapıyı tıklayıp girmesi lazımdı hadi istemeden girdi o an özür dilemese de oğlum kızım kusura bakmayın demesi lazım
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasınin evinde bile yatak odasına izinle giriler bi kapiya vuramadı bu kadar mı cahil
23 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı bilemedim eşim gitti diye mi düşündü diyorum ama bilir o saatte işe gitmediğini
- +1 yıl
Bence sen boşver umursama kendi düşünsün yaptığı düşüncesizliği
Soran+1 yılGerginlik olmayacağını bilsem konuşacağım ama şimdi tatsızlık çıksın istemiyorum
+1 yılAyıp olmuş tabi yani ne işi var odanızda? Bence gece kapıyı kitleyip uyuyun.
29 Yorumla
Soran+1 yılSabah kahvaltı için gelmiş yapalım mı diye de keşke tıklaksaydı sabahtan beri iki kelime etmedi
- +1 yıl
lütfen kitle tatlım belli olmaz öyle kaynanaya bundan sonra önlemi alın başka şekilde de yakalanabilirdiniz dua et dedikodu yapmasın öyle pis kaynanalar da var çünkü
Soran+1 yılKilitleriz artık kapımızı. Aslında keşke evinde kalsa ama söyleyemem
- +1 yıl
Eşin evdeyse bence gerek yok kaynanana o da sana yardımcı olur bir şey istersen. Bence eşin konuşsun anne sağ ol artık yardıma ihtiyacımız yok evinde daha rahat edersin vs. bahane uydursun.
Soran+1 yılEşim evde değil doğuma kadar çalışacak ondan kalması iyi oluyor ama bilemedim artık iyi mi yapıyoruz kötü mğ
- +1 yıl
haa keşke izin alabilse o zaman eşin annesiyle konussun anne öyle girilmez lütfen tıklat biraz anlayışlı ol falan desin kenara çeksin konuşsun gerçekten ayıp yani
Soran+1 yılEşime söyleyeceğim artık
- +1 yıl
aynen söyle annesi çocuk değilse anlar
Soran+1 yılUmarım..
Tövbe tövbe neymiş ya, karnındaki çocuk nasıl oldu sanıyor 😂
30 YorumlaCahil insanlarla uğraşmak zor... Hem milletin yatak odasına gir hem de kötü kötü bak çok enteresan insanlar var gerçekten.
10 YorumlaYatak odası adı üstünde mahreminiz, ne işi var orada? Rahatsız olduysa evine gitsin🙄
15 Yorumla
Soran+1 yılNe desem bilmiyorum eşim konuşur artık. Kıskandığını düşünüyorum ben
Soran+1 yılEşim halledecek artık ben ne desem hep karşı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalla kız hatta kadının önünde kocanla cilveleş çileden çıksın 😂😂ahah bayılıyorum bunları gıcık etmeye 😁
43 Yorumla- +1 yıl
Bokunu çıkarmak yersiz bir hareket olur bence yapılmamalı
Cevap sahibi+1 yıl@OmenTonrim yatak odama izinsiz giriyorsa bunu hakeder
- +1 yıl
Saygısızlığa karşı saygısızlık yapılmaz. Edebini koruyup bokunu çıkarmamak gerek bazı şeylerin.
+1 yılKanser sebebi...
Aldırış etmeyin. Haksız ve tepkisi de çok garip.20 Yorumla
+1 yılSiz karı kocasınız istediginizi yaparsınız kayınvalidenizin sizin evinizde yasaması bile bence sacma bi durum ama kocanız sizi istediğiniz yerden oper rahatsız oluyosa kendi evine gitsin sen rahat ol canım benim kızması gereken sizsiniz
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğum yakın diye bana yardıma geldi ama burnumdan getirdi 4 günde
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne yapıyorsunuz diye direk dalmıştır içeri. Sizden büyüktür boşverin. Elbette onun kapıyı tıklayıpp içeri girmesi gerekirdi
00 Yorumla
+1 yılButür edepsiz hadsiz dengesiz kişiler insana hayatı cehennem eder. Kaynananı ne yap et ailenden yuvandan çocuğundan uzak tut.
00 YorumlaO kaynanayı veya başka birini evden kovarim. Hayırdır öyle izinsiz giriyor.
10 YorumlaKaynanan ne düşünüyordu acaba yatak odasında göreceği manzara için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok geri kafalı insanlar var bunlara inat kapı açık seviş zaten belli süre sonra dayanamaz kendisi evi terkeder..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılahahah aptal mı kayınvaliden? yatak odanızda sizi tavla oynuyorsunuz falan mı sanıyormuş 😂 gönder gitsin
20 Yorumla
+1 yılAma siz tüm sırrı bozmuşsunuz... O sizi içeride evcilik oynuyorsunuz zannediyordu
00 Yorumla
+1 yılKayınvaliden biraz dar kafalı anladığım kadarıyla. Sizin mahremiyetinize izinsiz giremez
00 Yorumlaen iyisi bir aksam odaya kapanıp kapıyı kitleyeceksiniz ve sonra soft olsada inle deli gibi inle
00 YorumlaSenin bu kaynana menopoza daha girmemiş heralde , fazla merak akla zarar ona söyle bunu 😂
00 YorumlaSonuna kadar haklısınız. Yani yatak odası ora ve izinsiz girmiş zaten kendisi onun ayıbı o
00 Yorumla
+1 yılOnun hatası kapı çalmadan dan diye odaya dalınırmı.
00 Yorumla
+1 yılSenin yerinde olsam eve almam ömür boyu kapıyı çalmadan iş yapamaz
00 Yorumla
+1 yılAyıp yanlış bi hareket kayınvalidenin yaptığı hareket kapıyı tıklatması lazımdı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe değişik insanlar var yaa. Eşim çok şanslı. Harik abi kaynanası var :)
00 Yorumla
+1 yılBence söyle bir problem mi var anne neden böyle davranıyorsun yaşananlar gayet doğal o da benim kocam de
33 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum biraz çünkü tepkileri genelde yüksek oluyor
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun bacım gebe halinle duana beni kat ben de sana dua edeceğim
Soran+1 yılSağolun
Gizli Üye(25-29)+1 yıloglunu kıskanmış
evli olduğu nu unutmuş belli ki10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızgınlığını ifade et bence yoksa kadından nefret edersin bi süre sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski kafalı insan. Evde kaldığı süreç boyunca kapınızı kitleyip sevişin.
00 YorumlaAhah aynı şeyleri önünde yapardım deli ederdim sen kimsin ya neye kime karışıyon kızıyon.
00 Yorumlaİcerde gayet masum bi şekilde oturuyoda olabilirdiniz burdaki sıkintı pat diye odaya dalması ve trip atmasi gereken taraf senken ona noluyo
10 Yorumla
+1 yılTatlim git kendi anneni getir töbe ya almayn kaynanayi eve
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim annem vefat etti
- +1 yıl
Hm teyzen ablan falan yok mu
Soran+1 yılBabamın başka eşinden bir ablam var ama o da pek görüşmez
Suçlu bağırmış suçsuzun ödünü koparmış
60 YorumlaKayınvalide gitsin kendi evine ben almadım eve nasi girmiş ve öyle pat diye girilmez kaynanan haksizin haksızı
00 YorumlaNe görmüşse iyi olmuş hamilesin diye böyle davranamaz evinde kalıyor diye hamileliğin olmasa seni becerirkende gorebilirdi bırak yanağından öpmeyi
00 Yorumla
+1 yılÖnceden de böyle iyi yoksa sizden kaldığından beri mi boyle
015 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden de biraz vardı
- +1 yıl
Hamilesiniz çok özür dilerim ama sizi vermiyor olabilir mi bazı kötü kalpli kaynanalar var ben bu gelini istemiyordum zaten vs diyen
Soran+1 yılAslında benim oğlumda down sendromu var. Öğrendiğinden beri kayınvalidem böyle. Bu konuda da onu dinlemedik çünkü aldırma taraftarıydı. Bundan böyle olabilir mi? Bununla beraber siniri çok arttı
- +1 yıl
Aaa olabilir ama o daha bir melek belki de öyle doğmayacak kesinlikle ondandır size şunu söyleyeyim bu bebeği size o vermedi ona muhtaç değilsiniz siz biz hepimiz sadece Allaha muhtacız bir süre bebeğinize bakar gider siz yine 3 kişilik yuvanizda mutlu mesut yaşarsınız ama bu süreç içinde siz surat yapmayın ona eşinizle aranız açılmasın allahın izni ile bebeğinize hiç bir sorun da çıkmazsa sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ♥️🧿bir de neden sizin annenin gelmedi ya da ablanız
Soran+1 yılBenim annem vefat etti babamın da başka evliliğinden bir ablam var o da pek görüşmez
- +1 yıl
Ah kıyamam Rabbım size yardım etsin işinizi kolaylaştırsin 💔e e teyzeniz falan yanlış anlamayın böyle bir kadının minnetini çekmenizi istemem o açıdan ha yoksa kimse mecbur idare edin Allah bir kapı açacak lohusasiniz allahın izni ile dualarınız kabul olur canınızı sıkmayın,💙🙏🏻
Soran+1 yılSağolun. Maalesef başka yardım edebilecek bizim tarafımızdan yok
- +1 yıl
burnumu sokmuş gibi hissettim ama eğer bu yüzden aldırmak istediyse normal insan olmasını beklemek anormal böyle insanlardan nefret ediyorum :(
- +1 yıl
Ne demek canınızı sıkmayın lütfen bu günlerin tadını çıkarın evde o yokmuş gibi davranın bakışlarını görmezden gelin açın TV izleyin yemek yapin yiyin pasta yapın uyuyun bol bol
Soran+1 yılEşimle konuşacağım eğer onu da dinlemezse bende kafama göre hareket edeceğim. Çok fazla tahammül ettim ben kayınvalideme
- +1 yıl
rahatsız etmedim dimi birden daldım ama
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ama eşine cemkirerek konuşmayın sakın bir dille bak sende gördün diye konuşun umarım sorununuz hallolur ♥️
Soran+1 yıl@hyunjininhairbandı yok estağfurullah
Soran+1 yılUmarım hallolur bakalım
- +1 yıl
rahatladım
+1 yılBu konuda yazacak çok şeyim var ama burada yeniyim ve kuralları bilmiyorum o yüzden ban yemej istemem 😅
04 Yorumla- +1 yıl
Küfür mü yok değil 😁
- +1 yıl
Bazı platformlarda konuşma arasında kullandığımız ( küfür maksatlı değil ) vay ya bile ban sebebi o yüzden
+1 yılBana biri bu hareketi yapacak varya onu dogduguna pisman ederim.
10 Yorumla
+1 yılAllah allah saçmalığa bak
21 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum mutsuz öutsuz oturuyor
+1 yılTabiki sn haklisin kapiyi calmadan icerye grmek ne haddine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kayınvalidemde öyle pat diye giriyordu 2 yıl sonra alkol içtik o kafayla onu evine bırakmaya gittim sonrası ben utandım o utanmadı aksine peşimde
028 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenlik durum olmadı ben halen utanıyorum kaçıyorum sürekli
Cevap sahibi+1 yılKadın manyak çünkü herşeyi o yaptı cinsi sapık damadınım la ben onun yüzünden kızının yüzüne bakamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece o sıkıntılı gerisinde sorun yok hiç görüşmüyor onunla kaçıyorum resmen
Cevap sahibi+1 yılVallahi ne gördü bilmem ama uzak dursun benden
Cevap sahibi+1 yılUyardım devam ederse başka birşekilde uzak durmasını sağlıyacam koca bulucam ona gitsin ne yaparsa ona yapsın
Cevap sahibi+1 yılUtanma olmazmı bir insanda alkollü birine resmen tecavüz bu yaptığı bilinçli birşey yapıyor
Cevap sahibi+1 yılBen uyuya kalmışım kendıme geldimde gördüğüm görüntüden şok oldum hatırlamıyorum bile hiç birşey
Cevap sahibi+1 yılŞaka olsaydı keşke allah bildiği gibi yapsın hatta eşim aramış oğlum sızdı sabah gönderirim bile demiş
Cevap sahibi+1 yılOğlum dediğin birine bunu yapıyorsun aklım almıyor zaten yakında tımarhaneye kapatırlar beni aklıma geldikçe deliriyorum
Cevap sahibi+1 yılAnnesine o olaydan sonra soğuk davranıyor annemde bu aralar birşey var diyor bana boşver diyorum bende ama o var var diyor geçen kavga ettiler konuşmuyorlar aman konuşmasın hatta annede demesin öyle insana
Cevap sahibi+1 yılSen yaşamadan böyle oldun birde bana sor
Cevap sahibi+1 yılO güne kadar sürekli geliyordu gelmez olaydı
Cevap sahibi+1 yılYa ben arada kaldım zaten düşünmek bile istemiyorum deliricem az kaldı
Cevap sahibi+1 yılAlkole tövbe ettim daha içmem büyük yemin ettim ne olursa olsun
+1 yılyuh yani ne kadar görgüsüzmüş yani girilir mi öyle
31 Yorumla- +1 yıl
Ne görmüş girince😃
+1 yılhayir siz evlisiniz gayet normal nie abartiorki
30 Yorumla
+1 yılAsıl ona tövbe tövbe.
Muşmula suratlı20 Yorumla
+1 yılYatak adanıza izinsiz girmiş. Kendi utanması lazım
20 Yorumla
+1 yılKendisi ateşle haberleserek mi dogurmus oğlunu 😏
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılNezaket kurallarını ögret
20 Yorumla
+1 yılKayınvalide terörü bu sanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ne yapsak yaranamıyoruz.
- +1 yıl
Geçmiş olsun valla
Soran+1 yılSağolun
- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kayınvalidem kapıyı tıklatmadan odamıza girdi, günlerdir kötü kötü bakıyor. Kızması gereken biz değil miyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler