Birçok erkek kadınları cahillikle suçluyor ancak günümüzde birçok erkeğin de hiçbir konuda fikri olmadığını akıllarının sadece başka yerlerde olduğunu görüyoruz. Erkekler kendilerine hayatı anlamak, derin düşünmek amacıyla zaman ayırmıyorlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatı anlamak ne ola ki?
Bize felsefe mi yaptıracaksın? Biz Plato muyuz? Aristotales miyiz yeğen?
Su neden akıyor? Eğer akıyorsa neden adı su yerine akıcı değil? Kafam çok karıştı...
Halbuki ben bütün bunları sitttiredip direkt işime gücüme odaklandım. Eşime ve iki çocuğuma daha iyi bir gelecek sunmak için it gibi uğraşıyorum.
Bir kilogram kaşarın fiyatı 165YeDaLe olmuş sen burada donanımdan behsediyorsun!
Yani kusura bakma ama sykmişim ben sizin kadın erkek ilişkilerinizi!
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de fiyatın artışının sebebi de bu yaklaşımdır. İşte şimdi düşünün bence. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Sana da iyi akşamlar...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılLER demek kadınlar peki donanımlıysa neden sürekli ilgi peşinde neden bütün muhabbetleri boş ve dedikodudan ibaret kızım sen mağrada felan yaşıyorsun heralde halen nobel ödüllerini çoğunlukla erkekler alıyor Hala bir çok başarı dünyada erkeklerin elinden çıkıyor. Elon musk gibi kullandığın telefonun şirketinin sahibi gibi her yerde erkek imzası var resmen Ben bu kadar dar ve sığ bakış açısı görmedim 🤣
018 Yorumla
Soran+1 yılDedi bir erkek :) Halbuki o sizin bildikleriniz. Her yerde erkek imzası olmasının sebebi de onu yazan erkekler. Kadınlar iş hayatına katılabilme imkanlarını bile ancak 2000 yıllarıyla arttırmıştır ki bu eşit şartlarda imkan verilmediğinin göstergesidir. Erkeklerin %90ı ise o şu anda beğenmediğiniz düşük zekalı kadınları tercih edip zeki kadınlardan korkuyor ve onlara yaklaşmıyor.
Cevap sahibi+1 yılEşit imkan sağlanmasına rağmen yine aynı şekilde devam ediyor.🤣çünkü erkek ve kadın eşit değil. Zihin yapısında ki olaylara bakış açısı ve eğilimin sonucu olarak İlkincisi kadınların ortama uyum sağlama eylimleri yüksek ken erkeklerin çıkıntılık yapma ayrıkırı davranma eyilimleri daha yüksektir Öte yandan pazarlık yapma becerileri üzerine de iş hayatında erkekler daha eyilimlidir. Buda tarihsel süreçte bu durumun bu şekilde sonuçlanmasına sebep oldu. burada suçu erkeklere atmayın zannettiğin kadar zeki olsalar kadınlar bu zeka çok daha öncesinden Kadınları iş hayatında bilimde sanatta aradan sıyrılıp kendini göstermesine olanak tanırdı. Öte yandan bu gün zengin karı arıyan biz değil Zengin koca arayan sizlerken Temel sorumluluklarını bile erkeğe yıkma arayışındayken Bu kafayla bir başarı üretmenin olanaksız olduğu ortadadır. Erkekler aptal kadın sevmezler aksine zeki isterler Fakat sizin zeki kadından kastınız fitnelik peşinde entrikacı manupilasyoncu olunca kusura bakmasın ancak bi sa, lak bunu ister. Ve bu gün anlaşıldı ki kadın her anlamda güçlü ve saygı duyulası erkeğe arzu duyuyor. Zayıf güçsüz erkekler sevilmiyor arzulanmıyor İşin bide bu yanıda var. Buda yine erkeği gelişmeye güçlenmeye ve üretmeye zorluyor. Günün sonunda yine erkek Daha üstün taraf oluyor Kadın onu buna ittiği için Çoğu sorumluluğu onun üstlenmesini beklediği için bu böyle Ataerkil sistemde kendi kendini doğurmuśtur Erkeklerin kadınlara olan isyanı ile değil. Feminist beyin yıkaması Kadın olarak kendi doğan ve dinamiklerine olan cahilliğin ancak güldürüyor
Soran+1 yılKusura bakmayın ama daha Türkçeyi düzgün kullanamayıp, doğru düzgün cümle yazamayan birinin dediklerini dikkate alamayacağım. Aslında sorumun kanıtı siz oldunuz. Teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma Resmi bir kuruluşa Dilekçe yazmıyorum. Verecek cevabı olmayanın bahanelerini kusması umrumda değil Teşekkürler. Dear Mirabeni :D
Soran+1 yılSon sözü söylediğinde haklı olsaydı herkes, şimdi burada herkes tartışıyordu. Kadınların tarihte ne kadar çok şeyi değiştirdiği hakkında bir bilgin olmadığı için, her şeyi erkeklerin yaptığını sanıyorsun. Sana ne anlatsam da anlamak istemeyeceğin için, boş ver.
Cevap sahibi+1 yılKadınları kadınlardan iyi öğrendik sen rahat ol, Solipsizm mekanizmaları gibi yani Gerçeklik algısını bükme ve Kendini kandırma mekanizması gibi, Sorumluluk almaktan kaçan Güçlü olmayı çifkeflik entrikacı olmakla bağdaştırırken Güçlünün peşinde iç güdüleriyle koşan Sürekli herşeyi karşısında kinden bekleyen, sahip olduğu Çoğu şeyide yine Erkeklere borçlu olan bir canlı En ufak sevgisizlik ilgisizlikte kendini değersiz ve zavallı hisseden Kendisini önceleyen ayrımcı hak ve kanunlara ihtiyaç duyan bel bağlayan Varoluşu gereği manüpilatif olup buna ihtiyaç güden Mi Başarılı ve Değişime değiştirmeye vakıf Kadın bişi başardıysa bile Yine bunu Erkek üzerinden yapmıştır Çoğu zaman Kendi başına kendi başarısı tarhide oldukça azdır Erkeğe nazaran Şİmdi yine bunun için erkekleri hedef gösterir Şikayet edersin Şikayette ezik insanların yöntemidir bunu unutma
Soran+1 yılBence sen biraz narsistsin. Kadınlara nefret kusarak haklı hale gelmiyorsun. Bu kadar uzun açıklamalarla her türlü kötü şeyi söyleyerek sadece kendini daha fazla negatif hale getiriyorsun. Umarım bir gün kadınları daha iyi anlaman dileğiyle.
Ayrıca şikayet ettiğim bir durum yok. Sadece neden bu değişim olduğunu anlamak için insanlarla konuşmak istedim.
Cevap sahibi+1 yılNarşiştlikle ne alakaysa artık :D Kimseye nefret kustuğumda yok Ben sadece gerçekleri gördümlerimi olanları söylüyorum O kadar. Emin ol baya iyi anlıyorum şimdi yaptığın şeyide iyi anlıyorum Olayı duygusallığa çekiyorsun mantıklı argümanlar sunmuyorsun bariz şekilde çoğu kadın tartışmalarda bunu yapar. Etmemiş olsan bu kadar dem vurmamış olurdun. Değişimin olduğu yok bir kaç erkeğe bakarak Diğer tüm kadınlar gibi Tümevarıma gittin Bu sitede Erkek"LER" genellemesi hiç eksik olmaz. Birisi bişi yapmıştır şu şekilde başlık açılır ErkekLER neden böyle genellemeye o kadar yatkınsınızki şaşırtmıyor. Gelişriende var geliştirmeyende var geliştirmemiş olanlara bakıp ErkekLER neden böyle deyip Tümevarıyorsun olay bu
Soran+1 yılİyi de kardeşim sitenin adı Kızlar Soruyor zaten, madem öyle ne işin var burada? Normalde burada sana cevap yetiştirmeye devam etmezdim ama gerçekten eğlenceli bir hale geldi. :D Şimdi sana soruyorum. Anadolu liselerinde ve fen liselerinde kadın-erkek sayılarından haberin var mı? Sınıflarda kız sayısının erkek sayısından fazla olduğunu biliyor musun? Kendini sürekli olarak geliştirmek için psikoloji, sosyoloji gibi alanlarda araştırma yapan kişilerin çoğunun kız olduğunun farkında mısın? Kadın-erkek ilişkilerinde sorunlar yaşandığında, durumu çözmek için hep kadınların erkekleri anlaya çalıştığının, durumu nasıl düzeltebileceğini araştırdığının farkında mısın? Tarihte ilk yazılımcının kadın olduğunu biliyor muydun? Bana sürekli olarak argüman sunmadığımı söylüyorsun ama bana erkekleri övmekten başka bir şey söylemiyorsun. Bu narsistlik değil de nedir?
Cevap sahibi+1 yılPuhahahahaha :D Ksde olmamin sebebini söyleyeyim ilk Önce Bireysel analiz bu benim misyonumda diğer rezillilere gelirsek. Anadolu ve Fen liserinde ki kadın Erkek sayıları değil mi Bak bakalım nasıl oluyormuş O iş 🤣🤣🤣 youtube.com/shorts/HbhspVhpaLs?si=5lB3sxhMl9lN3TVs diğer alanlara gelirsek Piskoloji sosyoloji zaten kadının yatkın olduğu yerler mühendislik mimarlık fen bilim alanlarında yine Erkekler var Tabi 150 puanla sırf kadında olsun diye atananlardan bahsetmiyorum 🤣🤣🤣 Ciddimisin sen gerçekten kadınlar erkekleri anlamaya mı çalışıyor. Ulan kadınları anlamamaktan en çok dert yanan Ve kadın doğasına kadar inceliyip ortaya seren Rollo Thomassi ve Redpill nerden geldi Kadınların böyle bir çalışması var mı Günün sonunda seçimlerinden hatalarından en çok dert yanan baltayı taşa vuran kim acaba? Erkekleri çok iyi anlıyorsunuz ona kesin eminiz Daha kendi doğanızdan haberiniz yok Evet oda yine bir erkeğin vesilesiyle oldu. Yazılımın yapıldığı cihazıda erkek yaptı Kadın onun içinde bir şey üretti ama bak hak yemiyelim Oda sizin olsun hadi Bizim tarihimiz İLKLERLE DOLU ve son olarak yine olayı duygusallaştırdın. Benim övdüğüm felan yok sadece olanı söylüyorum.
Soran+1 yılSen çok yanlış anlamışsın. Erkekler digital beyin yapısında olan varlıklar ama kadınlar analog ve bir kadının bir erkeği anlaması imkansız olmasına rağmen kadın bunun için vakit ayırıyor. Erkek beyni bir integral hesabı gibi kadın beynini anlamaya çalışsa da hiçbir zaman anlayamayacak. Sırf doğal yapısı sebebiyle farklı şekilde düşünüyor diye kadın erkekten daha az zeki filan değil. Attığın videodaki istisnai durumla liselerdeki durumun uzaktan yakından alakası yok. Sırf haklı olduğunu göstermek için manüplasyon yapmaya çalışıyosun. Konudan etkilenerek duygusallaştıysan bu benim değil senin duygusal olduğunu gösterir. Kadınlar tarih boyunca erkeklerin sahip oldukları imkanlara sahip olmadılar. Geçen zamanla beraber güçleniyorlar haklarını korumak için. Attığın videodaki duruma ben de karşıyım böyle bir şey kabul edilemez. Ama bu konuyu kadınlar üzerine çekmek mantıksız tamamen adaletle ilgili bir konu. Bu kadar detayda bir haberi kadınlar üzerinden olay yapıyosan, erkeklerin yaptıklarını yazsak roman olurdu.
Cevap sahibi+1 yılHiçde birşeyi yanlış anlamadım bu ve daha fazla Pozitif kayıran ayrımcılıklar kanunlar başta olmak üzere hayatın pek çok alanında Yapılıyor. Erkekler Rasyonel matematiksel Mantıksal zihne sahiptir. Anlaşılması imkansız değil Kadında duygusal ve sosyolojik odaklı Solipsis çok yönlü düşünce yapısına sahiptir. Bu fark bir taraf zeki bir taraf ap, tal demek değil bende bunu idda etmedim zaten bi önceki yorumda Bu zihin yapısına atıfda bulunarak piskoloji ve sosyoloji alanına vurgu yaptım zaten Ve attığım video yapılan kayırmalara bir örnekti başta dediğim gibi pek çok alanda bunlar yapılıyor. Siyasette bile böyle sırf kadın olsun diye alınıyor Başarı gözeterek yapılsa durum çok farklı olurdu. Dışarda bile iş ilanlarına bak çoğu bayan eleman aranıyor yazıyor Gerekmediği halde Ben neden duygusallaşayım sen olayı duygusallığa çekiyorsun Nefret gibi narşizm gibi ifadeleri sen ortaya attın ben değil O yüzden konuşma Benim tarafımdan mantıksal argümanlar öne sürülerek yapılırken aynı şekilde Duygusal zihinle yaklaşan sen olduğun için bu ifadeler üzerinden karşı çıkıyorsun. Bak imkan meselesine geldik yine 4. cü defa söylemek zorunda kaldım O ZAMAN O İMKANI KENDİ GÜCÜYLE BAŞARISIYLA ZEKASIYLA ELDE EDECEK tarih boyunca sanki erkeklere gökten zembille yağdı her şey Kimler kimler bir zamanlar bir hiçken sayısız engel ve zorlukla mücadele ederken Nerelere yükseldiler Erkeklerden. Kimsenin beraber güçlendiği yok bir taraf sürekli ayrımcılık tanıyor Öbür tarafda bunlarla yaranma peşinde olan bu Evet aynı şekilde bende diyorum ki Bu konunun geldiği yerde daha çok var merak etme
Soran+1 yılİmkandan kastım psikolojik olarak değil. Erkekler fiziksel olarak her halükarda kadınlardan güçlü varlıklar. Bunu herkes kabul etmek zorunda. Fiziksel olarak güçlü ne demek? Doğada bile fiziksel olarak güçlü olanlar her zaman daha çok alan sahibi oluyor. Ormanda aslanı düşün. Aslan varken diğer hayvanlar orada at koşturamaz. Peki bu aslanın diğerlerinden daha zeki olduğunu mu gösterir hayır.
Diğer konuya gelecek olursak, kesinlikle adalet konusu keskin çizgimdir. Sana bu konuda hatalısın, haksızsın demiyorum hatta çok haklısın. Bu konu kadın da olsa erkek de olsa çizgi dışına çıkılamayacak bir konu ama fırsat eşitliğinin sebebi kadınların düşünce şekli farklı olduğundan dolayı onların bakış açısını iş hayatına sokmak için. Örneğin ofiste mi çalışıyorsun bilmiyorum ama ofiste kadın ve erkek masalarını incele. Masasında en çok eşya olan kim? Kadınlar. Neden? Çünkü ortamı sahipleniyor. İşe bir ev gibi davranıyor. Dolayısıyla iş verenler de kadına karşı daha büyük güven duyuyor. Ayrıca kadınlar daha ayrıntılı düşündükleri ve düzenli oldukları için erkeklere göre daha farklı bir sonuç çıkarıyorlar ve bu yüzden de işverenler tarafından tercih sebebi oluyorlar.
Kıssadan hisse, burada kadın veya erkek üstünlüğü konuşmuyoruz.
Soran+1 yılKonudan çok saptık. Belki kendi adına kendini geliştiren bir erkek olduğunu düşünebilirsin ama günümüzde pek çok erkek çok fazla şey bildiğini sanıyor, kadınları küçümsemekle uğraşıyor ama bu konuda o küçümsedikleri kadınlardan farkları yok.
Cevap sahibi+1 yılBen yine aynı şekilde Fiziksel gücü öne sürerek erkek daha zekidir demedim ki zaten ama bu yine engel değil Fiziksel güç aşılamaz bir şey değil zeka karşısında Erkeklerinde kendi aralarında fiziksel güçle karşılaştıkları engeller hep olmuş. Ama bir diğeri kafasını kullanarak alan sahibi olmuş. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Kadına tanınan iş hakkıyla ilgili söylediklerin çok saçma alakasız ve absürt Bir şirketin amacı gelişmektir büyümektir para kazanmaktır. Bu yüzden herkes HIrslı mücadeleci tuttuğunu koparan İster Masasını zerzavatla doldurması evi gibi bakmasınında ayrıca güvenle ne alakası var. Bu senin yine kadınsal solipsiz bakış açınla üretmiş olduğun bir şey Bayan eleman aramasının temelde 2 sebebi var.1. ci art niyet bahsetmek istemiyorum.2. ci bu özellikle giyim mağzalarında olur. Bayan müşteriler için muhatapda ve anlayışta kolaylık olsun diye Fakat maalesef çoğu 1 sebepten ötürü bunu yapıyor. Pek çok alanda da yine yaranma mentalitesiyle bu yapılıyor ayrımcılıklar dahil Bunun farkında ol Bende bundan bahsetmedim yine
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılan sen bu tartışmayı böyle algılayıp bunun üzerine savunma geliştiriyorsun anladığım Kadarıyla ben olanı söylüyorum sadece Onca anlattığım husus üzerine burada üstünlükten bahsedecek olursak Kim daha çok sorumluluk alır kim daha çok elini taşın altına koyar Kim daha çok zorluklarla mücadele eder Kim daha çok üretir uğraşır çaba gösterir Beklenti karşılama peşinde koşarsa Zaten doğal olarak üstün tarafa geçmiş olur. Veren el alan elden üstündür diye boşuna demiyorlar Bizim ülkenin durumu gibi donunun lastiğini bile gidip kendin üretmez dışardan alırsan ve meydan okursan adama oda Sana ambargoyu kitler. Mantığı anladın mı şimdi. Kadınlar şu an Erkeklere göre hep alan tarafda kolaycı hazırcı tarafda Ne zaman pozitif ayrımcılıklardan vazgeçmeyle başlar ilk adımı illa o atsınlardan vazgeçer sorumluluklarını erkeğe yıkmayı bırakır. Zengin koca arayacağına gider kendi zengin olur Örnekler çoğaltılabilir. Alan değil Veren el konumuna geçer PEK ÇOK KONUDA o zaman Doğal olarak öne geçer
Cevap sahibi+1 yılGeç oldu ben yatıyorum yarın cevaplarım
Soran+1 yılBence tartışmayı daha fazla uzatmayalım. Sonuçta anlattıkların karşıdakinin anladığı kadar. Ben senden farklı bir şey söylemesem bile karşıt bir görüş söylemişim gibi ifade ediyorsun, o yüzden bir anlamı kalmadı tartışmamızın. Yine de zaman ayırdığın için teşekkürler ama bu konuda birinin haklı çıkmaya çalışması zaten mantıksız. Ben de tartışmayı haklı bir taraf bulmak amacıyla açmadım. Ne değişti de bu kadar değişti her şey bunu anlamaya çalıştım. Ancak yapıcı bir yol izlemek istemedin. İyi akşamlar.
+1 yılSosyal medyada fink atarsan beyni uçkurunda erkekler denk gelir. Ne kendisini geliştirmiş erkekler var anlatamam. Örneğin kütüphaneye git bir erkekle tanış sen bile şoke olursun bilgilerine
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana aklına gelmeyen yerlerde çalışıyorum ve toplumda saygı duyarak baktığınız birçok insanın ne kadar altı boş olduğunu gördüm.
- +1 yıl
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü topluma modernleşme adı altında yeni fikirler empoze ediliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Popülerizm gibi Çalışmadan emek harcamadan para kazan Artist ol mafyacılık oyna Son model araba çek altına ve toplumsal değerlerden uzaklaş
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılÖeh bunu diyen bir kadın mı. Genelde kadınlar donanımsız. İşim icabı hep kafede çalışıyorum. 2 kız yanyana gelsin hep aşk ex burç falan konuşuyorlar. Dinlrrken 3 5 iq kaybetmişimdir sanırım. Arada 1 erkek oluyo masada da kültürleniyo fakirler.
014 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu iyi anlayamamışsınız, o nedenle tekrar okumanızı rica ederim.
- +1 yıl
Yoo anladım. Dediğin doğru değil. Ama donanımlı olduğunu iddia ediyorsan muhtemelen istisnasın. Cv ni gönder beğenirsem babandan isterim seni 😅
Soran+1 yılAhahahah gönderdiğimde ben beğenmezsem ne olacak😉
- +1 yıl
Babana geri iade ederim. Ne hakla beni beğenmez diye.
Soran+1 yılAslında anlamadığım şu bazı erkekler ciddi anlamda kadınları bu konuda küçümsüyor ama belki de zaten yanlış kadınlarla konuşuyorlar.
- +1 yıl
Ciddi olmak gerekirse doğru tabi ama beynin çalışma biçimi biyolojik yapısı da kadınları bu konuda sayıca az olmaya teşvik ediyor. Daha sosyal bi zekaları var dolayısıyla bu tarz meseleler daha çok ilgilerini çekiyor demek ki. Ayrıca kadınlarda hikaye bitmiyor, hiç bir şey yapmadan bile onlarca erkek onlara yazdığı için son 1 haftada epey hikaye birikiyor. Erkeklerse garibim ne yapsınlar.
Soran+1 yılAslında o durum da tersine dönmeye başladı. Şimdi kadınlar erkeklerin peşinden koşuyor. Kendini değersizleştiriyor. Sonra da burada konuştuğumuz gibi zekası düşük konumuna düşüyorlar. Halbuki hepsi duygu yüklü olmasından.
- +1 yıl
Daha neler göreceğiz. Olması gereken bu aslında, bence kadınlar teklif etmeli, başlık parası vermeli.
Soran+1 yılAhahahah yakında olursa şaşırmam :D
- +1 yıl
ne kadar yakinda. genelde 30dan sonra kizlar yuruyo ama. var mi senin 30 a daha cok
Soran+1 yılAhahahaha bu konuşmanın sonunda nereye gidiyoruz :D Burdan çıkan sonuç cahilsek de birlikte cahiliz, akıllıysak da birlikte akıllıyız ;)
- +1 yıl
Aman ya akıllı olsan ne. Aşık demek mecnun demek. Cehalet veya bilgelik iki kişinin konusu değil. Ya bireyin ya toplumun gündemindedir. Ama aşk sadece 2 kişi arasındadır.
Soran+1 yılBiz de zaten erkekler ve kadınlardan yani toplumdan konuşmuyor muyduk? Ne ara aşka geldik :P
- +1 yıl
Saat 12 olunca malumunuz ister istemez bazı şeyler olabiliyor. Ama tabi hipotetik bir konu bu.
+1 yılBir öğretmeni kendini geliştirmesini sağlayan başarılı ogrencielrdir. Öğrenci tembel olursa öğretmen kendini geliştirme ihtiyacı duymuyor. Oda bunun gibi bayanlar kendilerini gelistieyince erkeklerde ona göre davraniyor
09 Yorumla
Soran+1 yılAslında şöyle bir sorun var öğretmen kendini geliştirmeye istekli olmayınca öğrenci ne kadar çabalarsa çabalasın öğretmenden bir şey öğrenemeyeceğini anlayınca okulu bırakıp gidiyor. Aslında bir sorun da isteksizlik. Herkes kolaya kaçıyor.
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz
Soran+1 yılGünümüzde birçok insan öğretmeni yüzünden hayata küsüyor. Artık istisnalar kaidenin kendisi oldu.
- +1 yıl
İlk öğretmen anne olunca ne yapacaksın iste.
Soran+1 yılİlk öğretmen anne değildir. Ailenin kendisidir. Baba ne iş yapıyor o zaman?
- +1 yıl
Her başarılı bireyin arkasında bir kadın vardır bunu asla unutma
- +1 yıl
Ben burada cinsiyet ayrımı yapmiyorum gerçekleri soyledim cinsiyetcilik yok bende. Ve kadınları çokta severim. Ama bu gerçeği degistiremez
Soran+1 yılBen zaten cinsiyetçilik yapıyorsunuz demedim ama tüm sorumluluğun kadına yüklenmesi de çok ağır. Erkekler bu konuda destekçi olabilirler.
- +1 yıl
Evet kesinlikle. Erkek kenara çekilirse olmaz. İkisi de ilgilenecek. Annenin ilgisi ayrı babanın ki ayridir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendimi adıma konuşayım ben ayırıyorum. Erkeklerden ziyade kadınlar ayırmaz çünkü beyinleri o yönde gelişmemiştir.
09 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de bunu soruyorum. Erkekler kadınların ayırmadığını düşündüğü için kadınların çoğunu küçümsüyor ama kaç tane erkek kitap okuyor?
Cevap sahibi+1 yılİyi de konu kitap okumak değil ki önemli olan araştırma yapmaktır. Yeni şeyler öğrenmektir. Örnek olarak söylediyseniz evet haklısınız kitap okumuyor, düşünmüyor ve eyleme geçmiyor ama cinsiyet olarak bakmak bilemiyorum sizin çevreniz belki böyledir çünkü benim çevremde erkekler hep yazılım, yapay zeka tarzı şeylerle uğraşıyor ha kadınlar uğraşıyor mu hayır onlar genellikle duygusal olduğu için bilirsiniz işte boş şeyler yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası ben kadınları bilgisiz, düşüncesiz ve cahil olduğu için zavallı gözüyle bakıyorum çünkü böyleler.
Soran+1 yılKitap okumayı örnek olarak verdim ama aslında tam olarak sorun buydu. Ben de sizinle benzer alanlarda çalışıyorum ama kültürlü olmak bu değil. Atıyorum bir sanat konusunda bir müzik konusunda belki gündem hakkında konuşacak bilgileri yok. Ben de kendi alanımla ilgili güzel sohbetler edebilirim ama ana nokta bu değil. 1900-1950 yılları arasında dünyaya bakın pek çok bilim adamı, sanatçı var ve hepsi birbirlerini tanıyor. İnsanlar bilgileriyle sanatlarıyla konuşuyorlarmış. Ama şimdi burada tartışıyoruz düşünün.
Cevap sahibi+1 yılAslında tartışmamızın önemi yok. Dünyada asıl önemli olan şeyleri kaçırıyoruz sadece. Gelişimini bile savaş yoluyla edinen bir tür için fazla anlam yüklüyorsunuz. Oralara gelmeden önce ilk önce kendi benliğini düzeltmesi gerekiyor insanın.
Cevap sahibi+1 yılMerak ettiğim şey şu siz neden insanları bu kadar önemsiyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılHepimiz hala dürtüleriyle karar veriyorken ne yapabiliriz ki.
Soran+1 yılSanırım tam bu noktada da kadın ve erkek birbirinden ayrılıyor. Çünkü kadınlar duygu yüklü bir mekanizmayken erkekler tamamen mantık üzerine kurulu. Birbirimizi anlamamız zor ama anlamak için çaba sarf edebiliriz. Anlam yüklememin sebebiyse herhangi bir sebebe bağlayamadığım şeyler bir zaman sonra hayatımda varlığını yitiriyor.
Soran+1 yılAma teşekkür ederim, en azından düşünmemi sağladınız.
+1 yılBu dahil bütün genellemeler yanlıştır...
05 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum, genelleme yapmak istemeden sormaya çalıştım ancak ciddi anlamda böyle bir sorun var ve nedenini anlamak istiyorum.
- +1 yıl
Problem bu devir ile alakalı cahil insanlar söz sahibi olabileceğini düşündü. Kendini geliştiren herkes geri plana çekildi.
Soran+1 yılBelki de doğru cevap buydu, teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Gecen güzel olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim, sizin de.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu erkeğin tek derdi. A m oldu o yüzden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Ben donanımlıyım. E segmenti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu öyle haklısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Günümüzde erkekler neden kendilerini geliştirmiyorlar? Neden donanımlı değiller?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler