Göbekliler falan bi de duygusallıktan uzaklar yani anca konserve falan açıp perde asarlar
bi iyi yaptıklrı araba sürmek ve para kazanmak falan baska hic estetiklik algıkarı falan da yok
Göbekliler falan bi de duygusallıktan uzaklar yani anca konserve falan açıp perde asarlar
bi iyi yaptıklrı araba sürmek ve para kazanmak falan baska hic estetiklik algıkarı falan da yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Amida mi kalksinlar daha ne yapsın erkek abooo sende
Niye boyle seyler yaziyor ya djdjjdjd re-state//backgroun boyle seyler yaziyor
Bunub kod oldugunu anlamıcak kadar cahildiniz
Kod ne ya
Çünkü kendini kanıtlamaya ihtiyaçları yok hayatı başkası için yaşamıyorlar.
Aynen o yuzden arabayla geçerken bile hız yapıyosunuz hava atmak icin ahah
Her şeyi üstüne alınan kız 🙂
hehe benden bahsetmiş araba sürmek para kazanmak? tamam benim elimden bu kadar geliyor
sen neler yapabiliyorsun ?
Karar almada ve vermede mükemmelm
nekadar para kazanıyorsun ozaman?
Aylık 400k kuzum
yuhh benim okadar net kazancım yok ve okadar kişi ekmek yiyor bende padronum diye geziniyorum :)
Asıl kızlar öyle çoğu ask mesk dışında bir konu konuşamıyor içleri boş dışları güzel
Max kadın zekası işte. İnsanın içindeki inceliği göremedikten sonra sen gorille de çiftleşsen olur
Ne gobekmis arkadas sanki hepinizin fizugi kusursuz gobek falan degil yuz ve para onemli sizin icin
90 60 90
Hehee
Hahaha çok iyi dedin ağzına saglık o tipleriyle bide kadın beğenmiyorlar
Sizin sanki cok iyi tipiniz var 80 kilodan fazla olan cok kadin var boyunuz 150 55 sanki siz mukemmelsiniz
Ben sana mı dedim neden üstüne alndın şimdi
45 kiloyum bu arada
Genel konustun o yuzden olabilir mi? Kizlarda erkekleri begenmiyor yani tipleri kusursuz degil su iki cinsiyet kavgasini birakin artik lutfen
Tamam
Ben senin icin dememistim kilonu soylemisin djxjx
Tamam kilolu sanma diye söyledim
Peki
Kendimi tenzih ediyorum
Geliştirenler de var yani niye genel konuştun 😂
Hahshwhsjskskjs
@RafaSil kesss
Sen ayısına denk gelmişsin
Spor yapmalı düzenli
Erkekler hanzo