Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar hep der ilk adımı atarsak değersiz oluruz diye, bu doğru mu emin değilim.
Seni şu an okadar iyi anlıyorum ki, benimd e öyle biri vardı yıllardır tanımak istediğim biri. benim varlığımdan bile haberi olmayan birisiydi.
yıllar sonra ilk adımı atacağım dedim ve attımda, pişmanmıyım diye sorarsan değilim aslında ama..
İlk ben ona istek attı, sonra o bana geri attı.. bi süre konuşmaya başladık.. onu gerçekten çok seviyordum haldende kalbimde :(
korktuğum şey, beni görmez diyeydi çünkü yaşça büyük benden..
neyse sonra tesadüfen karşılaştık çarşıda ikimiz öyle bi 5 dakika sohbett ettik sonra yolumuza devam ettik..
sonra yine konuşuyorduk, aylar geçtikten sonra ben bunu iyice araştırmaya kalktım ve bazı şeylerle karşılaştım :( ilk süpelendiğim çocukları var diye.. dedim heralde evlenmiş boşanmış. çünkü sosyal medyada hiç birtane ne çocukların nede eşinin resmi var..
yani bildiğin bekar bi hayat yaşıyor.
bir kaç kez böyle sormuş gibiyidim hani niye evlenmedin felan gibisinden. ama hiç bir şey demedi yani evliyim felan.
sonra işte dedi ben tatile gidiyorum, bende dedim sen gitmeden bi görüşelim ilkkez o günü buluştum onunla özel..
orada baya bi sohbet ettik yinede, bende dedim sen evlımışın, oda dedi nerden çıktı.. resimleri gösterdim çocuklarıyla olan..
oda dedi evet onlar benim çocuklar nerden buldun bunları felan dedi..
sonra işte dedi senin gibisini hiç görmedim gerçekten varmış demek yürekten seven felan filan. normalde herkesi bir yabancı olarak görür bana diyor sen yabanı değilsin..
yanıı kısacası önce araştır hayatında biri var mı yokmu diye sonra ilk adımı at!
eskiden varlığımı bilmezdi, şimdide tam tersi o kalabalık şeyde yine beni bulur gelir yanıma :(
04 Yorumla- +1 yıl
vay be böyle sevenlerde varmış
Soran+1 yıl1 ay önce ablam ile tiyatro oyunu izlemeye gittik, orada başrol gibi bir şeydi, baya yetenekliydi etkilendim. Sonra onun sosyal medya hesaplarını buldum. Blog sayfasını ve twitter hesabını, baktım baya ruh eşim sanki aynıyız. İnstagramdan geçen hafta 10 gün kadar önce mesaj attım fake hesaptan tiyatro oyunu ile alakalı, hemen cevap attı teşekkür etti oyun hakkında bir kaç bir şey yazdı, ama hesap fake olduğu için cinsiyetini bile bilmediği biri ile uzun uzun muhattap olmak istemedi yani konu ilerlemedi. Kendi hesabımdan eklesem nasıl dikkatini çekicem? Birde cupcake satan küçük bir dükkanı var abisi ile açmışlar, arada orada takılıyor ama oraya gitsem bile nasıl iletişim kurucam içe kapanık bir tip zaten çapkın vs degil gizli hesap degil zaten istesem şimdi atarım yani amaç dikkatini çekmek benimle iletişim kurması
Cevap sahibi+1 yıl@battalgazi007 evet onu cok sevdim🥺 Halende seviyorum.. hatta bir omur onu beklemek istiyorum ama.. bakalim.. pekte karisindan bosanacahini sanmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılDikkatini nasil cekersin biliyormusun? Birseyi paylastiginda.. ilk sen onu begenirsen ve mesela ozelden yorum yaparsan dikkatini cekersin.. ve israrli olacaksin pes etmiceksin. Benimkide bana oyle demisti.. okadar cok israrciydinki hic pes etmedin ve buyuzdende seni tanimak istedim dedi ilgimi cektin felan
En İyi Cevaplar
+1 yılBak şimdi erkek peşinden koştugu kadına deger verir. Belki sana iş atıyo olabilir yürüyo olabilir ama kesinlikle bekle. Kendi degerini kendin belirle. Sınırların olsun. O yüzden adm atmak falan yok.
38 Yorumla- +1 yıl
kız adamın varlıgından haberi bile yok mu. Bacım kendine güveniyosan dış görünüş olarak yürü gitsin ne kaybedersin allah aşkına
Soran+1 yılbilmem ki , yani güzel miyim degil miyim, 165 boyundayım sarışın / kumralım, 50 kiloyum.
Bu tip beğenir mi bilmem. Ama baya hoşlanıyorum , adım atmaktan başka seçeneğim yok- +1 yıl
onu yüz yüze görme şansın var mı hani önüne çıkar mı
Soran+1 yılçalıştıgı bir cafe var , hangi saatlerde çalışıyor bilmiyorum. Yüz yüze tek şansım o ama orada da yanıma gelcek hali yok , ben nasıl dikkatini çekicem bilmiyorum
- +1 yıl
kankim dogal davran dicem ama dogalını bilmiyorum. Ama kesinlikle o kafeye erkek kankilerinle gitme ve gidersende agır başlı takıl bide sigara falan içiyosan orada içme. Ama önceligimiz çocugun manitası falan var mı onu ögrenmeliyiz
Soran+1 yılbaktım net yok :D umarım olur yaa şans dile :)
- +1 yıl
tüm güzellikler seninle olsun bebegim. Git o maçı al gel
Soran+1 yılayy inşallah teşekür ederim :)
+1 yılŞu ilk adımı kim atmalı muhabbetinden nefret ediyorum. Adam senin farkında bile değilse ilk adımı tabiki sen atacaksın, ben buradayım diyeceksin. Kadınların çoğu işine gelince kadın erkek eşittir saçmalığını dillerine sakız etmeyi biliyor. Kadın erkek eşitse o zaman kadınlar da erkeklere yürüyebilir, ilk mesajı atabilir, çıkma teklifi edebilir. Daha önce bana ilk adımı atan kızlarla sağlıklı ve mutlu ilişkilerim oldu. Her haltı erkekten bekleyenler eni sonu abaza bir erkeğe kalırlar. Kaliteli erkekler abazalık edip de kızın egosunu arşa çıkarmayacak kadar akıllıdır. Yerinde yapılan doğru iltifatlarla ilişkiyi yürütüp sevgilisini tatmin ederler. Aşırı ilgiye ve sevgiye boğup kızı ilişkiden de kendinden de soğutmazlar.
Kız veya erkek hoşlandığı ya da beğendiği kişiye ilk adımı atıp kendini sevdirmeye çalışırsa gerisi zaten gelir. Konuşmak istediğiniz kişiyle her zaman gidin ve konuşun. Alacağınız en kötü cevap: "Benim sevgilim var" veya "Kusura bakmayın konuşmak-tanışmak istemiyorum" olur. Biri size bunu derse de küçük düşmüş olmazsınız. İnsanların alnında sevgilisi olduğu falan yazmıyor. Medeni ülkelerde insanlar bu bahsettiğim iletişimi kuruyorlar. Geri kalmış medeniyetlerde tüm iş sadece bir cinsiyete yüklenir. Ayrıca her insan her insanı beğenmek zorunda da değil. Dünyada 7 milyar insan var. Sizi çekici bulmayan biri varsa yaklaşık 3 milyar alternatifiniz daha var demektir bu. Lütfen önce insan olalım. İnsanlar iletişim kurarlar. Saygılar...1813 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay önce ablam ile tiyatro oyunu izlemeye gittik, orada başrol gibi bir şeydi, baya yetenekliydi etkilendim. Sonra onun sosyal medya hesaplarını buldum. Blog sayfasını ve twitter hesabını, baktım baya ruh eşim sanki aynıyız. İnstagramdan geçen hafta 10 gün kadar önce mesaj attım fake hesaptan tiyatro oyunu ile alakalı, hemen cevap attı teşekkür etti oyun hakkında bir kaç bir şey yazdı, ama hesap fake olduğu için cinsiyetini bile bilmediği biri ile uzun uzun muhattap olmak istemedi yani konu ilerlemedi. Kendi hesabımdan eklesem nasıl dikkatini çekicem? Birde cupcake satan küçük bir dükkanı var abisi ile açmışlar, arada orada takılıyor ama oraya gitsem bile nasıl iletişim kurucam içe kapanık bir tip zaten çapkın vs degil gizli hesap degil zaten istesem şimdi atarım yani amaç dikkatini çekmek benimle iletişim kurması
- +1 yıl
Valla güzel yorum atmışsın. Daha yeni okudum. Helal kardeşime. Sonuna kadar haklısın bee bro..👏🏻
- +1 yıl
Teşekkür ederim kalpsancısı17.
- +1 yıl
Soran, o zaman bu adamın karşısına çık. Kafesine git. De ki "Aaa siz tiyatrocu değil miydiniz? Dükkanınız da mı var?" Sonra arkadaş gibi yaklaşıp kendini sevdir.
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim. Varol
Soran+1 yılumarım bende öyle denicem :)
- +1 yıl
Ya merhaba yazınız çok güzel ama bildiğiniz üzere bizim toplumumuzda kadınlara karşı bir baskı var, ilk adımı atıp karşımdaki erkeğin gözünde basit olmaktan korkuyorum açıkçası
- +1 yıl
Ya ne basitliği gözünü seveyim. Bence her şeyi erkekten bekleyen kadınlar basittir. Sonuçta yan gelip yatarak ekmek elden su gölden diye beklentisi olan insanlara boş insan, basit insan demez miyiz? Burada da aynı mantık geçerli. Kendini ifade edemeyen insanı hayvana benzetmek absürt olmaz çünkü hayvanlar kendini ifade edemez.
- +1 yıl
Niye olmasın ki, gayet normal.
- +1 yıl
Eig için teşekkürler
- +1 yıl
Teşekkürler allfather
+1 yılNiye olmasın seninki de can. Kadınlarda ilişkilerde ofansif hareket edebilirler. Yalnız bunu yapacaksan önce ona takip at bakalım geri dönecek mi. Dönerse hemen yazma tabi. Paylaştığı bir iki resmini beğen mesela ama ardışık yapma bunu. Story atarsa yorum yap falan bir kafe de ise burası neresi hoş bir yermiş de mesela. Öyle öyle başla. Ne reaksiyon verecek gözlemle. Bazı kişiler erkek dahi olsalar ki genelde bunu onlar yapar ama sosyal medya ilişkilerine sıcak bakmayabilirler belki inandırıcı bulmayabilirler ilk başta malum olmayan şey yok.
27 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle 1 ay önce onu tiyatroda izledim baya yetenekliydi, etkilendim. Sonra sosyal medyalarını buldum twitter instagram vs blog sayfasını buldum baya ruh eşim sanki, sosyal medyadan istek atsam geri döner mi bilmiyorum mesaj atsam ne yazıcam. Fake hesaptan geçen hafta yazdım, oyunu ile alakalı izledigimi hairka oldugunu falan söyledim geri dönüp teşekkür etmiş bir şeyler yazmış tabi ama muhabbet uzamadı cinsiyetini bile bilmedigi 0 takipçili bir fake hesaptı. Kendimden ona istek atsam mı ne yapsam bilmiyorum
- +1 yıl
Muhtemelen ona istek atarsan bunu sadece sen yapmış olmayacaksın. O yüzden karşı tarafın tuhaf bulacağı bir şey değil bu gayet normal. Bak yine aynı şekilde yürü mesela ama yavaş yavaş ilerle hatta tiyatro sonrası da görüşmeyi dene falan reel olarak da kendini göster ama daha sonra hemen değil. Öncelikle onun hafızasında yer edecek kadar sohbetini ilerlet. Biz nasıl ki direk konuyu duygusala vurmuyorsak sende hemen açılma ama zamanla ilgini belli et. Bazen her şey konuşmak değildir sadece belli etmek istersin.
Soran+1 yılMesela ekledim diyelim, farkeder muhtemelen çok takipçisi yok. Ama geri dönüş yapacagından emin degilim çapkın kadın avcısı bir tip degil zaten. Sonra ne yapıcam mesaj falan mı atsam?
Zaten direk açılmam , bodosloma ilanı aşk etmem ama nasıl dikkatini çekicem.
Mesela çalıştıgı bir pastane var yakını ile açmışlar oraya gitsem falan ama sapıgı gibide gözükmek istemiyorum- +1 yıl
Bu bilgi çok değerli bak. Oraya gidip denk geldiğinde şaşırmış gibi yaparak tiyatro konusundan girebilirsin. Tiyatronuzu izledim sizi burada göreceğim hiç aklıma gelmezdi falan de. Sizi çok başarılı buldum diyerek ilerle. Eğer takip atmazsa bu şekilde ilerle ama adamı da markajına alma ki huylanmasın. Takip atarsa yukarı da dediğim gibi de yapabilirsin.
Soran+1 yılPeki sence cafeye gidip mi şansımı deneyim yoksa sosyal medyadan mı? ikisi birden dikkati çeker bence birinden yana şansımı kullanmalıyım sence hangisi
- +1 yıl
Cafe daha uygun olur görsellik her zaman ön plandadır. Kendini daha iyi ifade edebilirsin. Hem belki seni görünce etkilenir. Denk gelmezseniz hiç gidip baktın mı orada oluyor mu bilmiyorum ama göremezsen Instadan denersin. Her Allahın günü de oraya gidecek halin yok. O zamanda yine yazarsın buradan değerlendiririz. Şimdiden bol şanslar.
Soran+1 yılteşekkür ederim umarım olur :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, ilk adımı kadının attığı ilişki olur. Geçmişte, kadınların ilk adımı atması pek hoş karşılanmazdı ve genellikle erkeklerin görevi olarak görülüyordu. Ancak günümüzde, kadınlar daha bağımsız ve özgüvenli hale geldikçe, ilk adımı atmaktan çekinmiyor.
İlk adımı kadının atmasının ilişkiye olumsuz bir etkisi olacağını düşünmek yanlıştır. Aksine, bu durum ilişkiyi daha sağlıklı ve eşitlikçi hale getirebilir. Kadının ilk adımı atması, erkeğin de ona karşı ilgi duyduğunu ve ona değer verdiğini göstermesine yardımcı olur. Ayrıca, kadın ve erkek arasındaki iletişimi ve güveni güçlendirebilir.
Tabii ki, ilk adımı kimin attığı tek başına bir ilişkiyi belirleyen faktör değildir. İlişkinin başarılı olması için, iki tarafın da birbirine karşı ilgi duyması, uyumlu olması ve ortak değerlere sahip olması gerekir. Ancak, ilk adımı kadının atmasının ilişkiye olumsuz bir etkisi olmayacağını söylemek mümkündür.
İşte ilk adımı kadının atmasının ilişkiye olumlu etkilerinden bazıları:
Erkeğin de ona karşı ilgi duyduğunu ve ona değer verdiğini gösterir.
Kadın ve erkek arasındaki iletişimi ve güveni güçlendirir.
İlişkiyi daha sağlıklı ve eşitlikçi hale getirir.
Elbette, ilk adımı kimin attığı konusunda kişisel tercihler de söz konusu olabilir. Bazı kadınlar, geleneksel rollere bağlı olarak ilk adımı erkeğin atmasını tercih edebilir. Ancak, günümüzde kadınların daha bağımsız ve özgüvenli hale gelmesi ile birlikte, ilk adımı atmaktan çekinmeyen kadınların sayısı giderek artıyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk adımı atıp aşık olduğumu söyledim ve beni yedekte tuttu. Meğer adamın başka sevgilisi varmış onunla beraber benimle de gönül eğlendirmiş. Ona en değer veren ben olduğum halde benim sevgim en değersiz olan oldu onun gözünde. Belki bu durum erkeğin karakterine göre değişkenlik gösteriyordur fakat ben ilk adımı kadınların atması taraftarı değilim. Duygularını ne kadar belli edersen o kadar değersiz oluyorsun ve yedekte tutuluyorsun. Ufak tefek ima etmek belki olabilir, iltifat vs. Ama sana aşığım diye ilanı aşk etmeyi hiçbir hemcinsime tavsiye etmiyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Ya belki de adam gerçekten şeref yoksunu diyedir bu olanlar. Belki tam tersi olsa sevgilisi olsa dahi sana adım atan bu adam olabilirdi bence adım attığın yanlış biri belki düzgün biri olsa bunun değerini bilirdi.
Soran+1 yıl@Utangaçbirkiz26 sizce ben ne yapmalıyım
- +1 yıl
Kendini suçlama öncelikle ben böyle yaptım diye beni cepte tuttu vs diye. Adam karaktersizmiş o adama adım atmasan belki o sevgilisi olduğu halde sana adım atacaktı sen buna potansiyeli olan bir adama adım atmışsın onu da nasıl bilebilirsin ki? Şuna katılıyorum ama kadın veya erkek direk hoşlandığımızı söyleyince insanlar da bir kendini iyi hissetme bir o insanin sanki hiç gitmeyeceği gibi bir düşünce oluşuyor o belirsizlik heyecanı gidiyor yani. Ama bunun öyle olmadığını zamanla gene de gösterebilirsin yanıltabilirsin karşı tarafı yani. Ama bu adamdan bir şey olmaz orası kesin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar yerinizde durun ilk adımı atanın değeri olmazzzz
77 Yorumla- +1 yıl
kadınlar aşkından ölsün mü?
:D - +1 yıl
Adım atmasın ama attırsın kimse aşkından ölmez korkma😅
Soran+1 yılnasıl attırsın peki :D
- +1 yıl
Güncellemeni şimdi okudum seni tanımıyorsa adım attıramazsın tabi😂 sen istek at kabul ederse msjı ondan bekle
Soran+1 yılof atmasasın atarımda reddilme korkum var.
1 ay önce ablamla tiyatro oyununda izledik baya yetenekliydi, twitter vs baktım buldum baya ruh eşim gibi. Tanımak istiyorum. Sosyal medyadan geçen hafta mesaj attım, fake hesaptan.
cevapladı ama muhabbet uzamadı tabi fake sonuçta.
Kendimden atsam sallar mı bilmiyorum. Birde çalıştıgı bir cafe var tatlıcı gibi cupcake falan satışı yapan bir yer. Orada , oraya gitsem orada nasıl tanışcam onuda bilmiyorum ayy yardım ediin- +1 yıl
Tanışma şansın var bence denemekten zarar gelmez fake hesabına cevap verdiyse kendi hesabından da verir bence şansını dene
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKim hoşlanıyorsa o atmalı. Görünen o ki kadınlar bunu doğru bulmazken erkekler bu fikre oldukça istekli yaklaşmış.
Mantıklı.
Kadınlar avlanmayı bekleyen ve seçen taraf olmasa erkeklere daha az iş düşerdi ve kadınlara daha rahat davranabilirlerdi.
Anlıyorum.20 Yorumla
+1 yılOlur. Karşındaki delikanlı adamsa olur. Hatta ilk adımı siz atın ki karşınızdaki adam sizi etiketleyecek mi daha iyi anlarsınız.
Size önyargılı mı bunu anlarsınız.
Kadına verdiği değeri anlarsınız.
"Bara giden kızla evlenilmez, ilk adımı atan kız yolludur* gibi düşünceleri var mı yok mu anlarsınız.
İlk adımı atın ve deneyin
20 Yorumla
+1 yılBi şekilde iletişim kur git bir şey sor. Bu sekilde belki dikkatini cekersin kendiliginden gelişir her şey. Ama sákin ol ve aklına güzel görünuyomuyum saçım nasıl vs diye getirme doğal ol herhangi biriyle konuşuyormuş gibi. Ozaman Artık sen onun algıda seçicilik duvarını aşmış olursun. Tekrar karşılaştığımızda seni farkeder.
00 Yorumla
+1 yılİlişkilerdeki ilk adım genellikle kişisel tercihlere ve dinamiklere bağlıdır. İlişkinin başlangıcını atan kişi cinsiyetle ilgili bir kuralı takip etmek zorunda değildir. İlişkilerde önemli olan iletişim, karşılıklı saygı ve anlayıştır. Kimin ilk adımı attığı daha az önemlidir; daha önemli olan, ilişkinin sağlıklı ve mutlu bir şekilde gelişmesidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli olmaz o işler. Normalde kadının ilk adımı attığı ilişki yürümüyor. Doğası gereği erkeğin kovalaması lazım ki kadın değerli olsun. 2 kere ilk adımı ben attım, ikisi de olmadı. Sizin durum farklıymış ama, takip isteği atıp mesaj atmasını bekleyebilirsin ama mesaj atma kesinlikle
221 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlla alla bak şu Allahın işine😁
Cevap sahibi+1 yılhoş geldin favori KS yorumcusu. Karşısındakini tanımayıp bol keseden sallayanlar. Adam için 1000 km lik yol gittim, siz herkesi kendi sevgiliniz gibi sanıyorsunuz😁 erkekten maddi manevi hiçbir şey beklemem ben, boş yapma
Cevap sahibi+1 yılO kadınlar sizin peşinde koştuğunuz, bol dolgulu yanmış platin saçlı ördek gibi konuşan kadınlar. Adam gibi sevecek kadına sanki fırsat veriyorsunuz, yok kalçası şöyle yok eli böyle diyip koşuyorsunuz o tiplere, adam gibi sevenlere bakmıyorsunuz bile. Ondan sonra kadınlar bad boy seviyor bla bla; alakası yok.
Cevap sahibi+1 yılSeni kim üzdüyse ona gitsene ya, beni sal😁 hayatım boyunca efendi olmayan insanla selamlaşmadım bile, o yüzden muhatabın ben değilim
Cevap sahibi+1 yılBiraz bilimsel yayınları okursan gerekçeleri ile beraber neden erkeğin ilk adımı atması gerektiğini görürsün
Cevap sahibi+1 yılHangi bilimsel yayın kadın ev hizmeti yapsın erkek çalışsın diyor? Bul getir ablası
Cevap sahibi+1 yılYordun kanka sabah sabah, hadi öyle olsun
Cevap sahibi+1 yılQkskwkdj bir doktora görün kanka ya iyi değilsin. 2-3 ayda bırakılacak biri olsam bu yaşa kadar sevgili yapmadan durmazdım dimi😁
Cevap sahibi+1 yılŞu dediklerin bile suç duyurusu için yeterli, karşındakinin kim olduğunu bilmeden konuşma bi daha😁
Cevap sahibi+1 yılKardeşim bi sus artık
Olur neden olmasın aşkı için kim uğraşırsa o ilişki olur, ben uğraşırsam olmaz 🙁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Kanka valla geçmişimden örnekle ve arkadaş deneyiminden kaynaklanarak erkek sürülmeli. Çünkü onlar da bunu istiyor peşinden koşmak sahip olamamak istiyorlar
02 Yorumla
+1 yılOlmuyor, eğer erkek sahip çıkmazsa sadece kadının sahiplenmesiyle, sevmesiyle olmuyor. Kadın ilk adımı da atsa son adımı da atsa tek taraflı hiçbir halt olmuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyide beni tanımıyor i sosyal meydadan istek atmaktan bşka seçenek yok
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Aslında önce erkek atmalı diye bir kavram yok.
Merhaba deyip tanışmayı baslandirabilirsin.
Bu hayatta cesaret etmeden pek bir şey olmuyor.
Belki linç yiyeceğim ama bu böyle.03 Yorumla- +1 yıl
Kim kimi gözleriyle süzmüşse o kişi adım atsın. Erkekler genelde kızlara bakıyor yetmez gibi arkadaşlarına anlatıyor. Böyle bir durumda beğenmiş olsam da ben adım atmam. Bana bakıyorsa söylecekleri de vardır.
Soran+1 yılçocuk beni tanımıyor ki. 1 ay önce tiyatro oyununda izledim, yetenekliydi, twitter vs hesabını buldum baktım baya ruh eşim sanki. Sosyal medyadan nasıl dikkatini çekebilirim
- +1 yıl
Ben genel olarak yorum yapıyorum. Zaten sen adama bakmışsın beğenmişsin önce. Ben yorumumda kim kime önce bakmissa o adım atar dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği düşünerek atiyorsan bu adımı at derim.
Yok sadece ilişki olsun eğlenelim diyorsan yapma.
Psikolojik olarak ve ruhen hastalanirsin.
Depresyon, panik atak , stres ve üzüntüyle beraber hayattan sogursun.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBugüne kadar 8-10 tane ilişkim oldu hiç ilk adımı atmadım. Yani hoşlanıyorsan ilk adımı at tabi. Erkekler karşısındakinin ilgisini görüyorsa ona karşı bir şeyleri varsa hareket eder zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıgım bir erkek var. Tanımıyoruz birbirimizi bir kaç aydır sosyal medyasına bakıyorum , tanımak istiyorum mecbur istek falan atmam lazım sence saçma mı olur
- +1 yıl
Yok asla saçmalık olmaz kanks. Karşında ki senden hoşlanabilir bunu denemeden bilemezsin. Tanışıklığımız da yok dedin. Seni bulması imkansız olabilir sen adım atmazsan. He belki ilişkisi vardır ya da senden hoşlanmaz bunu kabullenerek çok da bir beklentiye girmeden şansını yarat derim. Başına gelebilecekleri düşünerek den hayal kırıklığı yaşama üzülme isterim. Bol şans.
Olmaz olmaz olmaz erkek avcı ruhudur avlanmayi sever bu şekilde kolay olur onun için disil eril enerji dengesi diye birsey var
15 Yorumla
Soran+1 yıle adam beni tanımıyor :D
Soran+1 yılnasıl dikkatini çekicem peki ? belki farketmicek bile
Soran+1 yılŞimdi şöyle , 1 ay önce ablam ile tiyatro oyunu izlemeye gittik, orada başrol gibi bir şeydi, baya yetenekliydi etkilendim. Sonra onun sosyal medya hesaplarını buldum. Blog sayfasını ve twitter hesabını, baktım baya ruh eşim sanki aynıyız. İnstagramdan geçen hafta 10 gün kadar önce mesaj attım fake hesaptan tiyatro oyunu ile alakalı, hemen cevap attı teşekkür etti oyun hakkında bir kaç bir şey yazdı, ama hesap fake olduğu için cinsiyetini bile bilmediği biri ile uzun uzun muhattap olmak istemedi yani konu ilerlemedi. Kendi hesabımdan eklesem nasıl dikkatini çekicem? Birde cupcake satan küçük bir dükkanı var abisi ile açmışlar, arada orada takılıyor ama oraya gitsem bile nasıl iletişim kurucam içe kapanık bir tip zaten çapkın vs degil gizli hesap degil zaten istesem şimdi atarım yani amaç dikkatini çekmek benimle iletişim kurması
+1 yılErkeğe bırak o işi. Sen Sanaldan tanımak istiyorsan takibe al belli et kendini ama cıvıma ona.
11 Yorumla
Soran+1 yılyani beni tanımıyor ki
İlk adımı kimin atacağının hiç bir önemi yoktur. Önemli olan nasıl bir ilişki yaşanacaksa doğru adımı doğru zamanda atmaktır.
14 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıgım bir erkek var. Tanımıyoruz birbirimizi bir kaç aydır sosyal medyasına bakıyorum , tanımak istiyorum mecbur istek falan atmam lazım sence saçma mı olur
Soran+1 yıldimi daha mantıklı , o zaman hikayelerinden birini beğeneyim , ama baya takipçisi var farkeder mi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında ilk adımı herzaman kadın atar erkek devam ettirir kadın ilgisini belli ederek adım atar erkek bu ilgiyi farkedince devam eder ilgini belli etmen yeterli bence
00 Yorumla Gerçekçi olmak gerekirse, kadın tabiki ilk adımı atabilir ama süreçte karşı tarafın feedback'i çok önemli eğer senin kadar ilgi göstermiyorsa çok fazla da uzatmadan (bağlanmadan) oradan ayrılmak gerekir. Sürekli ilk konuşmayı sen başlatıyosan zaten karşı tarafın ilgisi yoktur ya da başka amacı vardır.
00 Yorumla
+1 yılDoğal sisteme göre ben ilk adımı kadının atmasını daha doğru buluyorum. Sonuçta dişinin doğadaki rolü seçmek, erkeğinse seçilmektir.
01 Yorumla
+1 yılİnan ne doğrudur bilmiyorum ancak bence bir ilişki olsun istiyorsan senin de elbette bir emek vermen gerekir ha karşılığını alamazsın o zaman devam etmezsin ancak bir kişi diğerini daha önceden farketmiş olabilir kadın veya erkek bence bu ilişkinin gidişatını etkilemez
10 YorumlaYaz ama tanısmak istiyorum gibi değil. Oyle karsına cıkmıs da canın sıkılmıs yazmıssın gibi yaz. Storysine alakasız bi cevap berip 2 gün yazma mesela. Tanısmak istiyor gibi gorunmezsn
00 Yorumla
+1 yılİstersen sosyal medyadan ekle ama bırak da ilk o yazsın. Dengeyi koru. Sen adım atıp ilk olarak takibi attın, o da bir zahmet tanışmak istiyorsa yazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla ben ilk adım değil direkt dümdüz yürüdüm hiç çekinmeden olacağı varsa oluyor çünkü. ve evliyiz😂
31 Yorumla
Soran+1 yılyaaa nasl yaptın anlatsana taktik ver
Her zaman karşıdan adım beklemek yorar yani varsa bir niyetin açıklaman bile yeter
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ama sosyal medyadan ne yazabilirim dikkatini çekmek için , tanımıyor bile beni
+1 yılYürüyor o ilişkinin yürümeyeceği bir durum yok
Bizim Türk kızları egolu biraz kendilerine kondurmuyorlar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu duruma göre değişir iki hayatı da bilmek gerekir bu zamana kadar görüşlere bakmamak lazım...
00 Yorumla Gerekiyorsa at ilk adımı ondan beklerken başkasına adım atar bakakalırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılsapığı gibi gözükmek istemiyorum ama ya dükkanına gidicem ordan denicem şansımı ya sosyal medyadan öbür türlü dikkatini çekebilr her yerde karşıma çıktı bu kız diye
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Çok güzel olur bu arada ama kendine çekebilirsin adamı
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ilk adımı attım buradan birine hemde ama oluyor mu dersen bence olmuyor ona bakarsan oluyor, olmaması benim adım attığım için değil ama sürekli kavga ediyoruz bundan dolayı olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi şöyle , 1 ay önce ablam ile tiyatro oyunu izlemeye gittik, orada başrol gibi bir şeydi, baya yetenekliydi etkilendim. Sonra onun sosyal medya hesaplarını buldum. Blog sayfasını ve twitter hesabını, baktım baya ruh eşim sanki aynıyız. İnstagramdan geçen hafta 10 gün kadar önce mesaj attım fake hesaptan tiyatro oyunu ile alakalı, hemen cevap attı teşekkür etti oyun hakkında bir kaç bir şey yazdı, ama hesap fake olduğu için cinsiyetini bile bilmediği biri ile uzun uzun muhattap olmak istemedi yani konu ilerlemedi. Kendi hesabımdan eklesem nasıl dikkatini çekicem? Birde cupcake satan küçük bir dükkanı var abisi ile açmışlar, arada orada takılıyor ama oraya gitsem bile nasıl iletişim kurucam içe kapanık bir tip zaten çapkın vs degil
+1 yılOlacağı varsa olur adımı kimin attığına değil olabilirliğe bakmak lazım 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılof takitk verin ya sosyal medyada nasıl dikatini çekicem
Soran+1 yılŞimdi şöyle , 1 ay önce ablam ile tiyatro oyunu izlemeye gittik, orada başrol gibi bir şeydi, baya yetenekliydi etkilendim. Sonra onun sosyal medya hesaplarını buldum. Blog sayfasını ve twitter hesabını, baktım baya ruh eşim sanki aynıyız. İnstagramdan geçen hafta 10 gün kadar önce mesaj attım fake hesaptan tiyatro oyunu ile alakalı, hemen cevap attı teşekkür etti oyun hakkında bir kaç bir şey yazdı, ama hesap fake olduğu için cinsiyetini bile bilmediği biri ile uzun uzun muhattap olmak istemedi yani konu ilerlemedi. Kendi hesabımdan eklesem nasıl dikkatini çekicem? Birde cupcake satan küçük bir dükkanı var abisi ile açmışlar, arada orada takılıyor ama oraya gitsem bile nasıl iletişim kurucam içe kapanık bir tip zaten çapkın vs degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi kursta tanıştık grup oalrak takılıyorduk yaklaşık 20 kişilik bir guruptu. kursun sonuna dogru bana açılmıştı ve 3 yıl kadar sürdü ilişkimiz.
01 Yorumla
Atabilirsin şimdiki erkelere ilk adımı kadın atması çekici geliyor. İşe yarar yani
02 Yorumla
Soran+1 yılsosyal medyadan nasıl dikkatini çekicem peki? birde çalıştıgı cafe var , oraya gidip dikkatini mi çeksem sosyal medyadan mı dikkatini çeksem
+1 yılneden olmasın tabii ki olur hatta daha çok hoşuma giderdi, cesaretli kişiyi severim.
02 Yorumla
Soran+1 yılsosyal medyadan nasıl dikkatini çekerim
- +1 yıl
ya direkt git söyle eğer ukalalık yapıyorsa hiiiç devam etme karakter yoksunudur.
+1 yılbirbirinizi tanımıyorsanız mecbur sen atıcan ilk adımı ablam eğer hoşlanıyorsan bence hiçbir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılİnan sana yoğun duygular hissetse zaten o gelirdi...
03 Yorumla
Soran+1 yıltanımıyor beni
+1 yılG*tleri tavana çıkar ezik olursun gözünde. Pesinden koşturan daha hoşuna gider erkek milletinin yüz vermeyin şunlara be
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki kişiye göre değişir. Bazı erkeklere teklif edincede kendilerini bir şey sanıp havalara giriyolar.
10 YorumlaKural yok yani istediğini yapabilirsin. Onu Herşeyi erkeğe yükleyen, köle gören aotal f*ministlerin uydurmasıdır önemli değil yani.
00 Yorumla
+1 yılSonra kadınlar diyor ki "nerde düzgün erkek var hepsini kapmışlar" :D e atın o zaman adımınızı sonra ağlayan gene siz oluyorsunuz :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Karşındaki nasıl birisi perişan etmeyecekse sorun yok. Her iki sonuca da hazırlıklı ol. Kendini yıpratma ☘
00 Yorumla
+1 yılAdım atan attığı gün kaybediyor her ilişkide böyledir aşk olsun arkadaşlık olsun falan o yüzden demem oki hiç adım atma üzülen olmak istemiyorsan...
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki bunu böyle şartlandırmamak gerek, Bence çok özgüvenli ve dikkat çekici
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bizim turk kadinlarinin kafasi zihniyeti değismezzz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk adımı erkek atmalıdır diyenler toplanın şöyle hepinize tek atıcam.
00 Yorumla
+1 yılBende böyle bisey yaşamıştım istersen özelden yazabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOy sonuçlarına bak. Erkeklerin çoğu ilk adımı sen at oyu vermiş. Dikkatinden kaçmasın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSen adım at diyen 160 erkeğim 155tanesi ilk adımı arıyordur. Net.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıluzun iliski dusunmuyosan ilk adimi sen atabilirsin. erkekler kovalamadiklarini sevmiyor istemiyor
04 Yorumla
Soran+1 yıldikkatini nasıl çekerim? beni tanımıyor ki
Cevap sahibi+1 yılcrop mini giyerek
Cevap sahibi+1 yıloraya git ve ordan bisey al o ordaysa bi dahaki tiyatro ne zaman bana haber edermisin de instadan ekle olunca haber edersin de baslar
+1 yılBence kimse adım atmasın. Ölelim gidelim öylece saf saf.
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaa 😀
Kizlar direk yapamaz bence erkek den ilk adımı bekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk adımdan kastın ne?
Bir sorusunda sataş sonra yanlış anladım ayağı yap 👍 o sırada yavaş yavaş iletişim kur. Ona adım atması için yeşil ışık yak.
00 YorumlaDediğin gibi mecbur istek atacaksın sonrası sende artık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin karı gibi nazlandığı devre denk geldik 😪
00 Yorumla Adımı kimin attığı önemli değil, eğer her iki taraf istekli ise bu ilişkiye, olur tabiki
00 YorumlaAtamam Ben o beni görsün gelsin
04 Yorumla- +1 yıl
Vay be
- +1 yıl
@gokyuzunndee eee öyle değilmi, ben mi buldum birilerini, sanki sjsjsj
- +1 yıl
Seni gördüğüm günden beri ne ölüyüm ne de diri. Sana koşar gelirim 😂
- +1 yıl
@gokyuzunndee 🤣🤣hea şu mesele 😜
Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. neden olmasın ama o kişiyi iyice tanımaya ve göz taramasına alırım benlik mi diye
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın masrafsız ilişki bence ne güzel ;))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur, neden olmasın. İlk adımı erkek atacak diye bir kural yok, kadın da atabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın. Ben adım atmam ama ilk adımı atan kadınları seviyorum.
00 Yorumla - Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat