AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
buyük ihtimal seni takmayabilir. senin dışında 50 kişi mesaj atmışta olabilir. ama illa mesaj atcaksan baya ilgi çekici olursa cevaplar
ya geçen hafta fake hesaptan yazdım cevapladı, ama uzamadı muhabbet tabi bariz belliydi fake oldugu. Hayır ona yürüdüğümüde anlasın istemiyorum , zaten benimde niyetim başta arkadaşlık kurmak.
Geçen ay ablam ile bir oyuna gittik , orada oyuncuydu baya yetenekliydi, bende sosyal medyasını buldum tiwtter vs baya ruh eşim gibi , ama naısl tanışıcam bilmiyorum
eğer arkadaş olarak yaklaşcaksan kendi hesabından arkaadaş olmak istediğini kafa yapısının sana çok uyduğunu falan söyleyebilirsin. eğwr sevgili anlamın da yaklaşcaksan gizemli bi hava kat kendine. ne bilim işte seni biyerden gördüm tahmin edebilir misin nerden olduğunu falan de
birde cafede çalışıyormuş , sence cafeden mi şansımı denesem yoksa sosyal medyadan mı
cafeden olursa aslında iyi olabilir. sosyal medya biraz mesafeli duruyor. bide bişey merak ediyorum. bursadan mısjn
ben Ankara'da yaşıyorum ama İstanbul doğumluyum :)
merhaba abla ilk adimi sadece erkekler yapmaz
ben mesela erkegim ama bir kiz bana ilk adimi hatti
ben kizi farketmiyordum iyki de ilk adimi ati
Olursa güzel olur. Bana da ilk adımı eşim atmıştı, şimdi Allah nazardan saklasın
bana ilk adımı eski sevgilim atmıştı olabilir kadın da atabilir yani
bence adım atmanın tarafı yok kimin cesareti fazlaysa o atar ama karşılığı düşündüğü gibi olur mu bilmem (benimki genelde olmuyor)
hikayesini beğendim ama 50 bin takipçici var sence farketmişmidir
inş kanka :))) sen adım atmışsın nede olsa ndcmcnmcnxmc
olur olur ya neden olmasın bence harika olur zarar gelmez açılmaktan
Bence at sonra her şey için geç oluyor en azından olmazsa da ona göre önüne bakarsın
orası öyle ama reddilme fobim var. birde çalıştıgı bir cafe var oraya gidip yüz yüze mi şansımı denesem yoksa sosyal medyadan mı bilmiyorum. Çapkın bir erkekte degil.
Yüzyüze cesatin yoksa seni sosyal medyada tanıyorsa mesaj at.
Bence istek at, adam seni tanımıyorken sana nasıl adım atsın ki
Olur tâbiki de sen başla o zaten otomatik yanında olur 😂
Ya kadın ya da erkek ayrımı saçma. bunun bir sırasımi var yani
Tabiki de atabilirsin illa erkek arıcak diye bişey yok
Şu ilk adım muhabbeti sıktı artık gerçekten seven sevdiğine adım atsınnn.
Kesinlikle olur neden olmasın bu kötü bişey değil ki
Bu konuda ilk adımı erkeğe fark ettirmeden kadın attırmalı gerisi gelir
Bende bir şey istiyorsan yapmalısın beklemek zaman kaybıdır
Bence erkegin begenilmesi de guzel ulur iyi bi iliski cikar
Ben denedim iki defa ve pisman oldum gelicekse o gelsin bence
Şimdi şöyle , 1 ay önce ablam ile tiyatro oyunu izlemeye gittik, orada başrol gibi bir şeydi, baya yetenekliydi etkilendim. Sonra onun sosyal medya hesaplarını buldum. Blog sayfasını ve twitter hesabını, baktım baya ruh eşim sanki aynıyız. İnstagramdan geçen hafta 10 gün kadar önce mesaj attım fake hesaptan tiyatro oyunu ile alakalı, hemen cevap attı teşekkür etti oyun hakkında bir kaç bir şey yazdı, ama hesap fake olduğu için cinsiyetini bile bilmediği biri ile uzun uzun muhattap olmak istemedi yani konu ilerlemedi. Kendi hesabımdan eklesem nasıl dikkatini çekicem? Birde cupcake satan küçük bir dükkanı var abisi ile açmışlar, arada orada takılıyor ama oraya gitsem bile nasıl iletişim kurucam içe kapanık bir tip zaten çapkın vs degil
Capkin degilse bu cok iyi ama bence ilk once hayatinda biri var mi yokmu ondan emin ol sonra hissettiklerini uygun zamanda cok acmadan soylemek istersen soyle 3 gunluk dunya zaten bugun variz yarin yokuz ama kendinide her seye hazirla tavsiye sadece :) iyi şanslar
Gelmek istiyorum
Yoo olabilir neden olmasın
Şimdi şöyle , 1 ay önce ablam ile tiyatro oyunu izlemeye gittik, orada başrol gibi bir şeydi, baya yetenekliydi etkilendim. Sonra onun sosyal medya hesaplarını buldum. Blog sayfasını ve twitter hesabını, baktım baya ruh eşim sanki aynıyız. İnstagramdan geçen hafta 10 gün kadar önce mesaj attım fake hesaptan tiyatro oyunu ile alakalı, hemen cevap attı teşekkür etti oyun hakkında bir kaç bir şey yazdı, ama hesap fake olduğu için cinsiyetini bile bilmediği biri ile uzun uzun muhattap olmak istemedi yani konu ilerlemedi. Kendi hesabımdan eklesem nasıl dikkatini çekicem? Birde cupcake satan küçük bir dükkanı var abisi ile açmışlar, arada orada takılıyor ama oraya gitsem bile nasıl iletişim kurucam içe kapanık bir tip zaten çapkın vs degil
Fake hesaptan yaptığını asıl hesabından yapabilirsin, ayrıca o dükkana git sürekli bir şekilde sohbet başlat muhabbet kur vs.
sapığı gibi gözükmek istemiyorum
Yok o olay başka bişey, duygularının olması normal bişey, herkesin duyguları vardır
Şu egonuzu bir kenara bırakmayı öğrenin artık. Neden kadının ilk adımı attığı ilişki olmayacakmış!
Kendilerini bir şey sananlarda oluyor
Tanımak istememe ihtimalide var
evet ama şansımı denemek istiyorum ilk defa bu kadar birine bir şey hissetim zaten 28 yaşındayım , evlenme yaşımda geldi. Bir bir evleniyor arkadaşlarım. Ben bir türlü kimseye bir şey hissedemedim.
Hep beğenmediğim erkekler oldu etrafımda. Kendisinide nasıl tanıdıgımıda anlatayım 1 ay önce tiyatro oyununa gittik. Orada rol almıştı , baya yetenekliydi, bana çok çekici geldi. Twitter hesabına baktım resmen ruh eşim aynı düşüncedeyiz, Sosyal medya dışında dikkatini çekebilecegim bir ortam yok, tiyatroya gitsem bile giremem sadece oyuncular var.
O zaman şansını dene ama kapılma çok fazla
kapılmadım ama yinede şansımı denemek istiyorum
Ne kaybedersin en azindan icinde kalmaz at adimini
Hoşlandıgım bir erkek var. Tanımıyoruz birbirimizi bir kaç aydır sosyal medyasına bakıyorum , tanımak istiyorum mecbur istek falan atmam lazım sence saçma mı olur
Hicde sacma olmaz
Olması gerektiği gibi
Hoşlandıgım bir erkek var. Tanımıyoruz birbirimizi bir kaç aydır sosyal medyasına bakıyorum , tanımak istiyorum mecbur istek falan atmam lazım sence saçma mı olur
Niye saçma olsun, istek de at mesaj da
hikayesini beğendim ama 50 bin takipçisi var farketmişmidir sence
Hoşlana hoşlana 50 bin takipçili adamdan mı hoşlandın? Görmez bile
Erkek atsın cano be öyle daha hoş ☺️
Birçok kez ilk adımı attım.
Yaz gitsin ne kaybedicen yaaa
Olur aşkta o bu olmaz.
Ne alaka ne alaka erkekte atar kızda
hoslandıysan git konuş bence
Seviyosan git konuş bence 😅
Olmaması için gerekli bir bahane değil bu
Olmuyor nerden biliyosun diye sormayın:)
Daha uzun sürüyo geneli evliliğe gidiyor
Olmaz bunun cinsiyetimi var ilk sen veya o die
Bu fotoğraftaki filmin adını bilen var mı?
Neden olmasın ki
Olur neden olmasın sorun nedir?
O zaman parmağımızda oynatırız 😂
Farketmez ikinizde edebilirsiniz
Olur, hem de ne âlâ olur..
nadir olur ama oldu mu da tam olut
Bıçağın kemiğe dayanması lazım yoksa söylemem😂😂
Bence hoşlanıyorsa tabiki atmalı
Bende ilk adımı hoşlanıyorsa atmasını isterdim
Kendinden eminsen konuş.
sosyal medyadaysa hiç bulaşma
Olur neden olmasın baya şaşırır hatta 😅
At ne olacak incilerin dökülmez
Ben yaptım g.. ü kalktı şerefsizin atma kanka perişan olmayı hakediyor bunlar.
İlk adımı kadının atması eril bir davranış büyük bir ihtimal cepte görülecektir
Olur neden olmasın ki
Olabilir ama çok nadiren
Sende atabilirsin farketmez
Sen adım at bir şey olmaz
Olur hatta bence daha iyi oluyor.
Kadın aşık edince sıkılır
Hayır olmaz, yaz anlatayım
Hiç bişey olmazsa tanımış olursun.
İlk adımı atan kadına daha çok değer veririm
Bu devirdeki erkekler çok korkak.
Yoo ben korkak değilim. Benimle evlenir misin
Hayır olmaz denedim olmadı
Ben erkek olarak attım engel yedim
Oda takılma niyeti değil ciddi yani öyle haram da kötülükte işim yok
Bana kız Attı Konuşmak istedi konustuk şimdide umursamıyor aynı sehirdeyiz yakinda gorüselim dedim kapı caldı dedi sonra kusura bakma dedi sadece sonra dedim konusmak tanismak zorunda degilsin dedim konusmak tanismak istemiyormusu dedim evet dedi evlilik tanısmak istemiyorum dedi 🤔