Toplumumuzca pek alışılmış bir durum değil. Fakat; yanlış bir davranış da olmayacaktır. "Ilk adımı her zaman erkek atar" inanışı belki de bir çok gelecek vaadedecek ilişkilere engel olmuştur.🤔 Her neyse gelenekçi misiniz, yoksa her şeyi erkek olana yüklemenin yanlış olduğunu düşünenlerden mi?
İlk adımı at, ilk mesajı at, ilk teklifi yap. Yetmez, romantik olması gereken erkek, yok güzel sözler, şiirler, hediyeler, bir yere gidilecekse sen düşün, ne hediye alacam diye düşün düşün kafayı ye, sonra beğenmesin.
Lan bu kız milleti bizim yaptığımızın 1/100'ünü yapmıyor, üstüne birde romantik değilsin, şöyle değilsin, böyle değilsin diye trip atma hakkını kendinde görüyor.
Lan ne malız biz böyle özgüvensiz, hiçbirşeyi yapmaya cesareti olmayan varlıklar için kendimizi paralıyoruz, taviz veriyoruz.
Türk kızının %99'u daha ilk mesajı atamayacak kadar özgüvensiz. Bahaneside hazır. "Beni hafif zannederse." He canım he bir mesajla hafif oluyorsunuz.
Bu resimdeki gibi olmayın meselâ. Niye böyle aptalca dram yaşıyorsunuz? Korkmayın, cesur olun biraz. Siz ilk adımı attınız diye, sizi basit görecekse karşınızdaki erkek; bence hiç başlamayın bir şeylere öyle birisiyle. ''Hesabı hep erkek öder'' diyenlerle de başlamayın.
bütün hamleleri erkeğe bırakmak her anlamda sıkıntı bence. sonra erkek neden baskın oluyor deniyor. iyi de bun durumu sen daha ilişki başlamadan erkeğe bırakıyorsun. teklifi erkek ederle başlıyor bu süreç.
Saçma olduğunu düşünüyorum. Seviyorsan ve karşıdaki hakediyorsa mücadeleni sonuna kadar hakeder karşıdaki. Ama haketmedi lazım boşa kürek çekmeli demiyorum ya da sevmeyene kendini sevdirmeye çalışmamalı kadın acizliktir bu başka bişey değildir.
Mesajı erkek arar kafası hayvanlarda bile yok dışı hayvanlar bile erkeklere yakınlık gösterir iken insanlarda nedir bu özellik anlayamadım illa erkek çok beklersin
En İyi Cevaplar