Aşk İlişkileri Sizce kadınlar aşkta ilk adımı atmalı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Atmalı <3 Atmamalı Bilemedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce kadınlar aşkta ilk adımı atmalı mı? Cevapla Kadın Soruları Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Neden olmasın? İlk adımı erkek atacak diye bir kural yok. İki taraftan biri atabilir. Eğer o da seviyorsa karşılık verecektir. :D 0 0 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl ay atsın ne sonunda attıkları adımı unuttururlar nasıl olsa 0 0 Yorumla
FthEknc Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. İlla erkek adım atmalı diye kural yok. Kadın da adım atabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Atmamalı erkek milletinin g (tünü kaldırmaya gerek yok sonra cepte görüyorlar. 0 0 Yorumla
doyurucuerkekk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Atmalılar, sağınız solunuz belli değil o yüzden bilemiyoruz. Siz atarsanız kafamızda soru işareti azalır 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Atabilir bunun cinsiyeti yok 0 0 Yorumla
nismo_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Onu da mı biz yapalım? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden olmasın? İlk adımı erkek atacak diye bir kural yok. İki taraftan biri atabilir. Eğer o da seviyorsa karşılık verecektir. :D
ay atsın ne sonunda attıkları adımı unuttururlar nasıl olsa
İlla erkek adım atmalı diye kural yok. Kadın da adım atabilir.
Atmamalı erkek milletinin g (tünü kaldırmaya gerek yok sonra cepte görüyorlar.
Atmalılar, sağınız solunuz belli değil o yüzden bilemiyoruz. Siz atarsanız kafamızda soru işareti azalır
Atabilir bunun cinsiyeti yok
Ne hissediyorsa onu yapmalı
Onu da mı biz yapalım?
Atmasın sonra cepte görülüyorlar
Bazen karşındaki seni üzmekten korkar
Şüphelenirim
Atmamalı
Atsın atsın nxbx