Tanışma aşamasında anında cevap vermeyince bozulan hesap soran erkeklerin ne gibi bir sorunu var?
ya da iki konuştuk diye hayatımın herseyine karisabilcegini düşünen?
Tanışma aşamasında anında cevap vermeyince bozulan hesap soran erkeklerin ne gibi bir sorunu var?
ya da iki konuştuk diye hayatımın herseyine karisabilcegini düşünen?
burası abazistan cumhuriyeti çocuklar konuşacak bir tane dişi bulunca tamam diyorlar hayatımın fırsatı geldi beni beğendi :D o yüzden böyle topraklarda birine selam verirken bile 2 kere düşüneceksin. Önceden biraz yazılarını falan takip edeceksin tarzına bakacaksın sonra gerçekten muhabbet edecek tanıyacak kalitede olduğuna inanırsan yazacaksın..
Aynen bundan sonra zaten daha dikkatli olurum.. teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
takıntı evham ve çok flörtleşmekten sonuç alamamaktan kendilerinde oluşan stres
Bir tanesi de uzaktan gelicekti beni görmek için 200km, nasıl ona evimi açmaz misim diye kızdı ve artık benimle konuşmuyor, normal mi? Onca yol gelecekmiş dedi
Mevzuyu acikca anlatsan da biz de neyi anlamamiz gerek onu tam anlasak hnmefendi
Bak asıl olay bu benim için 200 km yol gelicekti biri, son gece konuşuyoruz ben evimde kalmazsın dedim, nasıl ya ben onca yol gelip geri mi dönecem o zaman önceden söyleseydin hotel ayarlardim dedi, ve sinirlendi artık benle konuşmuyor, normal mi?
Onun penceresinden bakildiginda seninle ayni havayi soluyacak bi geceyi dùşlemesi ùzerine gelmek istemis
Sonucta sen ona Ben de kalirsin dememissin o da bunu bilmedigi icin sen de kalirim hesabiyla bi karar almistir
Ben de kalamazsin deyince de son dakika golù gibi morali bozuldugu icin gereksiz tribe girmis olmali hakli haksiz Kim bilinmez
Konusulmamis bi konu uzerinden bisey diyemem
Teşekkür ederim :)
Rc ederim
Heyecandan olabiliyor ya böyle şeyler. Çok sorgulamamak lazım.
Çünkü senle konuşmak istiyor ama sen böyle uzatınca hevesi kaciyor
Bir tanesi de 200km gelicekti beni görmek için, son gece konu açıldı evimde kalamazsin dedim küstü, nasıl onca yol gelirmiş benim için ama ben evimde kalmasını istemez mişim ve önceden söylesem hotel ayarlamış, 200km gelip 200km bı iki saat için nasıl olurmuş... küstü ve konuşmuyor sence o da mı haklı?
Konuşmuyor benimle artık iki kere yazdım cevap vermedi, ne yapayım?
Ya ciddiyim ne yapabilirim
Aramızda da öyle bir durum yaşanmadı adama nasıl nude atarım ya sende bir delisin 😂
bunu yapan erkek evet tecrübesiz ancak işin ciddiyetinde en azından
Hayır tecrübesiz değiller, 30un üstünde adamlar
Bir tanesi de 200km gelicekti beni görmek için, son gece konu açıldı evimde kalamazsin dedim küstü, nasıl onca yol gelirmiş benim için ama ben evimde kalmasını istemez mişim ve önceden söylesem hotel ayarlamış, 200km gelip 200km bı iki saat için nasıl olurmuş... küstü ve konuşmuyor sence haklı mı?
heycandan ve sureklı konusma ıstegınden kaynaklı
Yarım saatden falan bahsediyorum... mesela sohbetin ortasında gidiyorum, sinirleniyorlar
ya da bir tanesi direk evimde kalabilcegini zannetmisti, yani uzaktan geliyor ama nasıl ona evimi açmaz misim diye kızdı, o kadar yol gelecekmiş, haklı mı sence?
Söyle tabi
Senden niye vermiyorsun milleti bekletiyorsun
Işim oluyor, canım istemiyor konuşmak, ya da cevap gelmiyor aklıma... bende insanım neticede
İnsanların sıraya diziyorsun vermiyorsun
Ne alakası var ya... gerçekten anlamiyorum
Beklemekten nefret ederim
Yarım saatden bahsediyorum
Evet çok fazla
Şaka mı? Hayatımı direk onlara adayım o zaman
Konuşmak istemiyorsan söyle bekletmeye hakkınız yok
Bizim yaşamaya hakkımız yok mu? Herkesin işi gücü var ya, böyle bir şey nasıl beklenir aklım almıyor
Seni beklediği için
Yarım saatden bahsediyorum ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?