Ulan cevap yazmıyorsak konuşmak istemiyoruz demek ki gecenin kaçında yazan var ya uygulamayı açtığıma pişman oldum.

Ulan cevap yazmıyorsak konuşmak istemiyoruz demek ki gecenin kaçında yazan var ya uygulamayı açtığıma pişman oldum.
Yıllardır kullanırım, bir kere bile böyle bir şeye denk gelmedim.
Gidip abidik gubidik ve bel altı gruplara girip, sonrasında başına geleceği bilerek '' ay istemiyordum '' duruşu da pek komik.
Kız olmanız yeterli yazmaları için ama girdiğiniz gruplar önemli.
Görüş
49Görüş
Uygulamayla ne alakası var klsdjsd. Hangi gruplara girdiysen onda sıkıntı vardır.
daha dün yükledim grupları sevmem
Guzel arkadaşım bas engeli yanlis anlama sen dunyanin en cirkinide olsan sulu bi vajina oldugu icin abazalae yazacaktir. Adamlar a... M canım çünkü eli seyinde gezen aptallar. Seni bi kadin degil bi vajina gibi görüyorlar. Yazarken bile elleri seyinde olan hem cinslerim var. O yuzden yakınma sil engelle. Yok boyleleri yüzünden hak edenler hak ettigi degeri gormez oldu.
Bu tiplere neden diye sorulmaz. Bunlar, "ya tutarsa?" der, şansını her türlü denerler. Herhangi birisine cevap vermezsen ya da terslersen en kötü sen ilan edilirsin. En kötü ilan etseler de asla durmazlar.
Üfff anldık işte tamam nefes alsa yeter türk erkekleri için daha hala bundan prim böyle kendince bir şeyler reklam filan yapan kadınlar da varoş geliyor ban
ne o sonra masum ayaklarına yatmasını biliyonuz ama
çirkinlik kişiden kişiye değişir o yüzden seni kâle almıyorum
Düşünün artık şu kıza bile bu kadar mesaj gidiyorsa :D bırakın da egosunu yapsın :D
Yazık yemin ederim ki
ne ego yapcam lan nişanlıyım ben zaten
yav tamam çocuk nişanlısın, en büyük aşkı sen yaşıyorsun :D
inanmazsan inanma yüzüğümün fotosu var zaten
wowwww peki inandım
çokta umrumda değil
çünkü biri olmazsa biri olur diye sürekli ama sürekli deniyorlar
masum ayaklarına yatıyorlar ya özelikle ondan paylaştım
Ben artık okumuyorum bile. Dm kutum bir sürü boş mesajla dolu. Bildirimleri de sessize aldım. Çok anlayışsız erkekler.
Peki kadınlar erkeklerin sevgisini peşinden konuşulma derecesine göre belirliyor ya da seviyelendiriyor.
Ben ısrar etmiyorum konuşursa konuşur konuşmasada boş ver derim ben
Sana bile bu kadar mesaj geliyo düşün öyle düşük seviye bi kitle var ülkede
Hiç kimseye mesaj atmıyorum vallahi de billahi de sadece soru cevap
Yarım akıllı oldukları için beyne oksijen yeterli miktarda gitmiyor.
Telegram whatsaap gibi değil mi la bunlar nasıl buluyor seni 😂😂
telegram kullanicisi kitlesi malum bu neden seni sasirtiyor ki?
Kadın olsam erkeklerden iğrenirdim
Resmen bir kadına 200erkek düşüyor
Mesaj kutunu kapat, onunda çözümü var madem rahatsız oluyosun.
Bunu ben de anlamıyorum artık neyi amaçladıklarını hadi yaz bari de önüne gelene yazma en iyisine yaz bari yazdığına değsin en iyisini iste yani nefes alsın yeter mantığı nedir?
Telegram'da tanimadiklarin nasil yazabiliyor tamamen seninle ilgili bence aldigin mesajlar😀
bu nedir arkadas. resmen sari sinek kagidi gibosin. nerde pislik var sinek gibi toplanmis 😂
Konuşmak istemediğini belirtmene rağmen konuşuyorsa sen haklısın...
En İyi Görüş