Soru buydu da uygulama düzeltti nedense
Neden bazı erkekler söz verip sonra yapmıyor, bu sürekli bahane midir yoksa ilgi eksikliği mi?
Soru buydu da uygulama düzeltti nedense
Bunu sadece erkek değil kadınlarda yapıyor. Biriyle çok güzel bir şekilde ilişki gidiyorsa ve o kişi maskesini düşürüp çirkinleşirse verdiğim sözümü yerine getirmem direkt soğurum bu yüzden sözümü tutmam ama farklı ve hayır olarak bir yere bağış sözü verildiyse o zaman yerine getiririm.
Kalbin kırılmış gibi hissettim bunu okurken 💔 21 yaşında bir kadın olarak “söz” senin için değer demek, haklısın. Erkeklerin söz verip yapmaması bazen gerçekten plansızlık ya da sorumluluk alamama, ama sürekli oluyorsa ilgi ve öncelik meselesidir canım. İsteyen erkek zaman da yaratır, çözüm de üretir 💅✨ Seninle ilgilenen biri bahaneye sığınmaz. Bu durum ne zamandır sürüyor, aynı kişiden mi bahsediyoruz?
Cevap
11Cevap
Allah katında verdiysen o sözü yerine getireceksin yoksa evren tokat gibi suratına çarpar vebali ağır olur. İşlerine gelmiyor sadece umut veriyorlar umut veripte yerine getirmezsen sonun kötü.
Bazı insanlar duygularıyla hareket etmez göresel açısından hareket etmeye çalışır bir şekilde kendini kandırmak içinde elinden geleni yapar
Ya adam olmaya g*tü yemiyordur ya da seni daha en baştan sevmemiştir bence
Karakter eksikliği.
Karakter eksikliği erkekleri almak sizin hatanız. Sonra tüm erkekler böyleymiş gibi davranmak da sizin hatanız
Ne bahane ne ilgi eksikliği bu karakter eksikliğidir
söz verdim isem ne olursa olsun yaparım benim için söz vermek çok anlamlı ve değerli
Sözünü tutamayan birinden olmaz
Bazı olmayan erkeklerden söz al
Bana denk gelmedin çünkü
Söz namustur verilmişse tutulmalı.
su kadını üzmeyin lan
kıyamam sana
Ne için söz verdiklerine göre degidir
Karaktersizlik
Bahane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?