Sizce Kız benim eskiden kendisinin sevgilisinden hoşlandığımı biliyor mu?

Stres olduğum bir konu için burada paylaşıyorum.
Ben 8 ay önce hayatında birinin olduğunu bildiğim bir arkadaşıma hayatından çıkmak için duygularımı itiraf ettim. Ancak 8 ay sonra daha 4 gün önce kızın bizim üniversiteye ve bölüme kayıt yaptırdığını öğrendim. Bugün de kızla kapıda karşılaştık.

Kız önce uzaktan baktı, sonra silkelendi. Daha sonra tekrar bakmaya devam etti yüzü asıldı yaklaştığımda göz ucu ile aşağıdan yukarıya süzdü yüzü yine küçümseme değil de keyfi kaçmış gibi davrandı. Ardından ben çıktım sol tarafa arkadaşımın yanına gidecektim ancak 10 dk içinde oraya benim eski hoşlandığım çocuk ve arkadaşları geçmiş oraya döndüğüm zaman çocukla karşılaştım yerimde hafif sıçradım telefon karıştırmaya devam ettim. Tam ileri gidiyorum kız arkadan çocuğa hadi aşkım gel dedi. Ve ben biraz uzakta arkadaşımı aradım dersten erken çıktık sahilde oturduk konuştuk ama benim kaygım hala geçmiyor.

Sizce kız benim eskiden bu çocuktan hoşlandığımı biliyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız benimle yüzleşti. Ancak öylesine tehdit olarak değil potansiyel tehdit olarak görme ihtimali yüksek ve ileride hayatsal güç dengesi değişirse illegal bir yoldan gelebilirler gibi geliyor. Benim yapmam gereken engellemek. Ve ileride bu düşündüğüm şeyleri doğrulamak. Ayrıyeten çocuğun bilerek söyleyip bu durumdan rahatsız olduğunu düşünüyorum
Sizce Kız benim eskiden kendisinin sevgilisinden hoşlandığımı biliyor mu?