Flört döneminde ayrıldım, 10 gündür iletişim kurmuyoruz. Sizce tekrar yazmalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 aydır flörtleştiğim düzgün bir hanımefendi vardı. İkimizin yaşları da aynıydı. Bir süre konuştuktan sonra fazla kırılgan biri olduğunu farkettim. Mesajlaşırken cümlenin sonuna emoji koymadığım zaman ciddi bir şey söylediğimi düşünüp bana sürekli sorun sende diyordu. Bende sürekli kendimi açıklamak durumunda kalıyordum öyle demek istemedim böyle demek istedim diye. Bu olaylar günler içinde sık yaşanmaya başlamıştı. En son da yine buna benzer bir tartışma yaşandı ben alttan almaya çalıştım ama o alttan almadı bende kalbini kırmamak ve kötü söz söylememek adına görüşmek istemiyorum dedim. 10 gündür iletişimimiz yok. Çokta iyi birisiydi tekrar yazmalı mıyım? Çıkma gibi durumumuz yoktu ilk görüşmemiz olacaktı yakın zamanda kavgadan dolayı olmadı maalesef

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu zamana kadar karşı tarafla hiç bir şekilde iletişim kurmadım. şu an kendisi tekrar konuşmak istiyor benimle. Nasıl davranmalıyım?
Flört döneminde ayrıldım, 10 gündür iletişim kurmuyoruz. Sizce tekrar yazmalı mıyım?