Sevdiğim kız hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var?

Arkadaşlar merhaba , liseden beri sevdiğim bir kız var. Lise zamanları biraz inişli kalkışlı ilişkimiz oldu. İlk zamanlar delicisine sevdiğim biriydi. Taki benden saçma nedenlerden ayrılana kadar. Ayrılık sebebi 2 3 kez ayrıldı nedeni ise ailesinin öğrenmesiydi. Hayatımda hiç bir kız için ağlamadım. Ama bunun için 2 gece boyunca göz yaşı döktüm. Sonrasında ona olan duygularım haliyle azaldı. Ama herzaman kalbimdeydi. Adım atmaktan korkuyordum. O ise rahat şekilde davranıyodu. Yıllarca ara sıra konuşmalar buluşmalar oldu bidaha denemek oldu ama ben korkuyordum. Fazla kaptıramadım kendimi. Bu sefer benim sevgim azalınca onun sevgisi dahada fazlalaştı. 3 4 yıl kadar inişli kalkışlı bi süreç geçirdik. Ben biraz geride kalıyodum hep. Sonrasında istemiyodum. Bilmiyorum neden ama kalbimde oldupu halde istemiyordum. Başka kızlarla sevgili olmaya başladım. Ama yine o aklımda olduğu sürece kimsenin günahını almak istemiyodum ve ayrılıyordum. Neyse son 4 5 aydır kararımı verdim o kızla ciddi ilişki kurmak istiyordum. Ve yazdığım sırada o kızında bana olan duyguları azalmıştı. Ama ne yok diyo nede evet diyo. Ben yıllardır seviyorum. Bazen hatalarım oldu evet inkar etmiyorum. Ama yinede ondan vazgeçemiyorum. Elimden gelmiyo yok. şu an yaşadığımız şey ise biraz benim önceki halimi bana sergiliyo. Konuşuyoruz şu an ama hep bi adım geride. Tamam diyorum elimden geldikçe çabalıyıcam diyorum. Sadece bana şans vermesini istiyorum. Çok ufak nedenlerden kavga çıkarıyo. Sen bilirsin , keyfin bilir gibi gibi kelimeler kullanıyo. Üzülüyorum yani. Ben elimden geleni yapıcam ama hiç bana yardımcı olmuyo. Hepimiz insanız belli bi yere kadar sabır vardır. Bu elimden geleni yapmam bi zamandan sonra kendime zarar olarak dönerse bırakırım. Ama seviyorum. Aklım bazen yapma bırak desede ama kalbim öyle demiyo. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Ben eskideki gibi davranıyorum oda bana eskiden davrandığım gibi davranıyo hep mesafeli. isteyip istemediğinide anlamıyorum. Hep bi ikilemde ufak nedenlerden kavgalar. Sizlerin görüşüne ihtiyacım var. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Uzun geldiyse özür dilerim. Okuyanlar için teşekkür ederim.

Sevdiğim kız hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var?