Çok sevdiğim kız hakkında?

Kısa bir özet geçicem. Bir kızı çok sevdim 3 ay boyunca flört olarak çok uğraştım bana gelmesi için sonunda oda istiyordu ve sevgili olmuştuk kendisi 22 yaşında her şey çok güzeldi her zamanımız her günümüz beraber geçiyordu hiç ayrılmıyorduk çoğunluklada beraber kalıyorduk çok düzgün karakteri vardı ama bir anda benim ailevi sorunlarım yüzünden psikolojim bozuldu ve bunu kıza anlatmadım kızın yanında istemeyere ruhsuz gibi ters tepkiler vererek bana anlam veremeyip benden soğuyup ayrılmıştı 2 ay boyunca yazmadım tekrar geri dönüşü olur mu diye psikolojimden atamadım kızı çok aşık olmuştum gerçekten sürekli beynimin içindeydi bir gün yazmaya karar verdim hal hatır sordum cevap verdi muhabbet etmeye başladı buluşmak istedim ve buluştuk normal muhabbet ettik güldük sonra ben konuyu açtım ayrılma sebebimi anlattım dinledi düzgünce bunlar benim için geçerli sebep değil dedi zamana bıraksan akışa bıraksan dedim tekrar denemek için bana içimde sana karşı bişey kalmadı inan istemiyorum dedi ama dedi muhabbet ederiz konuşuruz dedi yinede pes etmedim ilgi çaba göstermek istedim buluşmaya devam ettik arkadaş gibi gülüyoruz eğleniyoruz 2 hafta sonra yine aynı konu açıldı yaptığım hatalardan pişmanım dedim anlayış göstermesini bekledim ve bana şöyle yazı ben senden rahatsız değilim açık olalım tanışmak falan güzeldi aslında sorunların varmış sonuç olarak doğal bişi geliyo artık yani kızmıyım ama içimde ilişki isteyen inan biri yok bu durum bana seni oyalıyor durumuna düşürcek gibi geliyor beni o yüzden cidden haberin olsun net olmak istiyom canımız yanmasın arada ne senin ne benim gel git birin olmak istemiyom bencil davranmakda istemiyorum oturuyoz ama bu sana zarar veriyomu vermiyomu emin değilim dedim bu sözlerden sonra geri dönüşü olur mu lütfen fikir verin kaybetmek istemiyorum :)

Çok sevdiğim kız hakkında?