Sevgiliyken aynı evde yaşamak doğru bir şey midir 🤔
#Aşkİlişkileri

Sevgiliyken aynı evde yaşamak doğru bir şey midir 🤔
#Aşkİlişkileri
Bir insanla aynı eve girmeden tanıyamazsın yaşamadan derler. Fakat ön yargıları aşar ve olduğumuz gibi davranırsak bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Bunun dışında İnancıma aykırı kesinlikle olmaz zaten👍🏻🙃 ama velakin şunuda belirtmek gerekir ki kimse göründüğü gibide değildir esasen. Farklı düşünceleri illaki vardır olacaktır. Aynı evde yaşar tanıdığını sanırsın ama her zaman öyle kalacak diye kaide yok. En iyisi, en güzeli ve helal olanı evlenerek tanımaktır. Bu hususiyetlere dikkat edildkten sonra az çok uyusup uyusmayacağını anlar net insan. Geri kalanı nasip kısmettir devam edip edemeyeceği. Herkesin gönlünce olsun ne diyelim..
Hayır kesinlikle
Nikah olmadan aynı evde yaşamak doğru bişey değil
Hem dini açıdan hem ahlak bakımından kadınların bu konuda daha doğru düşünmelerini tavsiye ederim Bir erkek sizle evleneceğini diyorsa bile onunla nikahınız olmadan aynı evde yaşamak kadar ileri gitmesine müsade etmeyin. Bu kadar 🙅♀️
Evrensel topluma göre doğru çünkü evlenmeden önce sevgililer en az 1 yıl aynı evde yaşayıp birbirleriyle uyumalarını ölçmesi gerekiyormuş boşanmaların önüne geçmek için yapılan bir araştırmaymış ama Türk toplumuna göre yanlış çünkü kızım sevgilisiyle aynı evde yaşaması doğru değil
resmi nikahsız bunun kadından istenmesi beklenmesi çok aşağılayıcı. çevredekiler aileler akraba vs. bile ne düşünür ne derler o kadın için bir erkek bunu da mı düşünmeyecek peh...
kadın için resmi nikah kıymetli değerlidir. bunun dışına çıkan kadınlara yazık ki ne yazık.
Cevap
10Cevap
Doğru veya yanlış istersek yaşarız.
Küfür etmediğime göre kızmamışım 😃
Herkesin kendi kararı maddi durumum varsa yaşardım ben
Ben daha önce yaşadım. Öyle abartılı kötü şeyler yapacaksın diye kural yok. İnsan karşısındaki kişiyi tam anlamıyla tanıyor.
Sonrasında evlilik olmasına engel olur. Çünkü birçok şeyin yaşanılmasından, alınan o doyumdan kaynaklı ilişki çabuk tüketilir. Herşeyi yaşadıkları için bir zaman sonra paylaşılacak bir şey kalmaz ve ilişki mefta😂
Ne güzel işte evlenmeden önce fragman jjsjs ne halt olduğunu anlarız
Evlilik kriteri yoksa ya da böyle bir hayal olabilir
Allah korusun çok yanlış olur ateşle barut yan yana durmaz şeytan dürter
doğru ya da yanlış değildir. kişinin yetişme tarzına, kararına bağlı olduğunu düşünüyorum
Çoğu kişi sevgilisiyle aynı evde yaşamak istemez ama ben isterdim doğrusu
Doğruluğunu yanlışlığını tartışmam kişinin kendi tercihidir ama ben yapmam
Sevgiliyken aynı evde yaşamak yanlış bence evli değilsin bir şey değilsin yanlış geliyor bana
Doğru veya yanlış olacak bir şey değil, ben yaşamam
Her insanın kendi tercihi. Ben yaşamam. Sadece tatil yaparız.
belli bir süre olabilir. ya da bir iş için tatil için vs olabilir. uzun dönemlisi sağlıklı değil
Bence doğru evlilik çok ciddi bir karar insanların bir süre aynı evde yaşayıp karar vermesi gerekir
Hayır doğru değil...
Olur olur yaşarız
Bence en mantıklısı en azından boşanmalar azalır bu sayede
hangi deyerlere sahip olduğunuza bağlı ama genel olarak yanlış bence
Kişiye göre doğruluğu değişir.
Dogru ya da yanlıs dıyemem.. Bana gore degıl..
Bana göre doğru aileme göre yanlış 😅
Akıl işi değil , kan kusturan eylem.
Kime göre neye göre doğru.. ben doğru buluyorum.
Cinsellik olmadığı sürece sorun değil
Çok güzel olurdu
Kasa guzel
Benim için yanlış
Bana göre değil
evet
evet
Olabilir
Doğru değil bence
Evet doğru
Yanlışların yanlışı
Hayır