Sevgilimle ayrıldık 5 aydır ayrıyız o beni silmeye yakın ama ben çabalamaya hazırım barışmak için ne önerirsiniz?

İlişki ikimizinde ilk ilişkisiydi o benden daha dikkatliydi bana göre daha düşünceliydi kesinlikle aldatma olmadı ama aramıza üçünü kişiler girdi huzurumuz bozuldu kesinlikle benim yüzümden bitti ilişki 1.5senelik bir ilişkimiz vardı 5 ay içinde yazdım 5 ayın sonunda yine yazdım beni istemiyor bana güvenmiyor yine aynı şeylerin yaşanacağını düşünüyor bana güveni sıfır bunu düzeltmek için sayfalarca yazı yazdım konuştuk ama olmadı kesinlikle bana inanmıyor sonra şunu fark ettim bizim ilişkimiz benim yüzümden bitti benim düşüncesizliğimden bitti ben onu konuşarak geri kazanamazdım onu bu şekilde ikna edemezdim o şimdi yarın gidiyor uzak bir yere bende 1 hafta sonra onun oraya gitmeyi düşünüyorum odasını çiçekle doldurmak istiyorum bilmiyorum ergence gelir mi size ama filmlerde oluyor ya yere yazı falan yazarlar odasının karşına yazı yazmak istiyorum bana inanması güvenmesi çok zor en azından lafta değil bu sefer bir şeyler yaparak ona kendimi göstermek istiyorum belki yine istemicek ama bu sefer göstericem onun için çabaladığımı uğraştığımı onu kaybetmeyeceğim elimden gelen her şeyi yapacağım sizce bana karşı güvenini inancını kaybetmiş birini nasıl geri kazanabilirim onu tekrar nasıl güvende hissettirebilirim veya bu yapmak istediklerime şöyle şöyle şeylerde yap diyebileceğiniz şeyler var mı

Sevgilimle ayrıldık 5 aydır ayrıyız o beni silmeye yakın ama ben çabalamaya hazırım barışmak için ne önerirsiniz?