İlişki ikimizinde ilk ilişkisiydi o benden daha dikkatliydi bana göre daha düşünceliydi kesinlikle aldatma olmadı ama aramıza üçünü kişiler girdi huzurumuz bozuldu kesinlikle benim yüzümden bitti ilişki 1.5senelik bir ilişkimiz vardı 5 ay içinde yazdım 5 ayın sonunda yine yazdım beni istemiyor bana güvenmiyor yine aynı şeylerin yaşanacağını düşünüyor bana güveni sıfır bunu düzeltmek için sayfalarca yazı yazdım konuştuk ama olmadı kesinlikle bana inanmıyor sonra şunu fark ettim bizim ilişkimiz benim yüzümden bitti benim düşüncesizliğimden bitti ben onu konuşarak geri kazanamazdım onu bu şekilde ikna edemezdim o şimdi yarın gidiyor uzak bir yere bende 1 hafta sonra onun oraya gitmeyi düşünüyorum odasını çiçekle doldurmak istiyorum bilmiyorum ergence gelir mi size ama filmlerde oluyor ya yere yazı falan yazarlar odasının karşına yazı yazmak istiyorum bana inanması güvenmesi çok zor en azından lafta değil bu sefer bir şeyler yaparak ona kendimi göstermek istiyorum belki yine istemicek ama bu sefer göstericem onun için çabaladığımı uğraştığımı onu kaybetmeyeceğim elimden gelen her şeyi yapacağım sizce bana karşı güvenini inancını kaybetmiş birini nasıl geri kazanabilirim onu tekrar nasıl güvende hissettirebilirim veya bu yapmak istediklerime şöyle şöyle şeylerde yap diyebileceğiniz şeyler var mı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merak ediyorum burcun ne ve neden bitirdin simdi niye pismansin
Burçla ne alakası var bilmiyorum ama yayım ben bitirmedim o bitirdi öncesinde ayrılıklarımız oldu ama ben ayrılsam bile yine ben ona döndüm şimdi yine barışmaya çalışıyorum çünkü o benim ilk sevdiğim ilk aşık olduğum kişiydi ve başkasında bu duyguyu yaşamak istemiyorum onunla sonuna kadar gitmek istiyorum
Senin yuzunden bitmis diyorsun
Benim yüzümden o benden ayrıldı
Naptin ki
Dediğim gibi genel olarak düşüncesizlik onun dikkat ettiği gibi ben dikkat edemedim her şeye bunları geç fark ettim ilişki bittikten sonra kafama dank etti şu an geri dönmesi için çabalıyorum ama çok katı bu konuda gerçekten hakkı da var bana göre daha düşünceliydi 3. Kişilerin girmesine izin verdim aldatma olarak değil bu kesinlikle mesafe koymaya çalıştım o kişilere elimden geldiği kadar ama ona yetmedi kızdı sürekli ve bana yaşattığı bazı şeyler oldu nasıl hismiş diye o da yaşasın diye onu da benim o durumlarıma düşürmeye çalıştım ama şu an o harwletlerimden çok pişmanım konuşunca düzelmeyecek hiçbir şey yok o önüne bakmak istiyor bana güvenmiyor bende daha fazla mesaj atarak güvenini geri kazanmaya çalışmayacağım bugün gidiyor ve gittiği yere gidip barışmak için elimden ne gelirse yapıcam dün evinin oraya gittim yanıma gelmek bile istemedi tek başıma oturdum saatlerce haklı da gerçekten yani o kadar ki beni istemiyor demek istiyorum ama hislerinin hala bitmediğini de söyledi bilmiyorum karışık biraz
Bende iliskimi bu yuzden bitirmistim gercekten sonrasinda o yasanilan hayal kirikligini falan kizlarin unutmasi zor oluyor ilk bittigi zamanlarda yazsan barisirdiniz demekki artik istemiyor
Ayrıldıktan 3 ay sonra yazmıştım istememişti 2 ay geçti tekrar yazdım yine istemedi istemediğini biliyorum konuştuk bunu anladım ama her şeyden ders çıkardığıma yemin edebilirim yani onun için değişmeye çalıştım şimdi çabalamak istiyorum ama güvenmediği için inanmıyor sonra bende kendi kendime zaten bu kız inanmıyor neden sözlerimle ikna etmeye çalışıyorum dedim bugün burdan gidiyor bende biraz zaman geçsin hem o gittiği yere alışmasını beklicem hemde bu sefer söze değil işi icraate dökmeye çalışcam konuşarak bir şey olmayacak çünkü yapabileceğim şeyler hakkında önerin var mı şöyle şöyle yap belki bi umut hoşuna gider diyebileceğin şeyler
3 ay uzun bir sure seni kafasinda bitirmis o yasattiklarindan sonra zor
Elimden geleni yine de yapmak istiyorum yapabileceğim bir şey var mı sende yaşadığını söylemişsin az çok tecrüben var yani sana ne yapılsa mutlu olurdun belki ben onu geri kazanabilirim
Ozelden yazsana
Yazamıyorum maalesef seviyem yeterli değilmiş ne saçma bir şey bu yeni açtım hesabı dışardan fikir almak için
Gizliden cik yaziyim 😅ya da takip at
Yaptım galiba
aynısını yaşadım, sil gitsin karıyla kızla vakit kaybetme hayat yaşamak için bile çok kısa zaten birde başkalarının sorunları ve tripleriyle uğraşma dostum 👍🏻
Aga o kadar kolay olmuyor barışmak istediğimde gerçekten çok ağr konuştu zoruma giden çok şey oldu ama haklı benim yüzümden bitti ilişki o yoluna bakmak istiyor ama ben yapamıyorum işte olmuyor 5 ay değil 5 senede geçse ne onu unutacağımı düşünüyorum ne de ilişki yapabileceğimi ama o buna da inanmıyor
söylediğin şeyler tanıdık geliyor dostum diyorum ya seni çok iyi anlıyorum şu an, kızlarla vakit geçirmeye bak kafanı dağıt eğer paran varsa bunlar daha kolay olur tabii. o taraftan kopmaya çalış artık kızlar gerçekten vakit kaybı bunu ilerideki yaşlarında çok güzel anlayacaksın ama bedeli ağır olacak
Unutmak için başkalarıyla takılmak bana çok yanlış geliyor bu tarz arkadaşlarım var ama ben o tarz bir insan değilim
hayatın kendisi acımasız dostum, sende yanlış doğru ayırt etmeyeceksin insan silerken. erkek ol
Kız sana seni istemiyorum diye kesin bir şekilde söyledi mi kardeşim?
Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum önüme bakmak istiyorum dedi
Kardeş kıza ne yaptın bilmiyorum ama belli ki bir kere yapmamışsın eğer 5 aydır peşinden koşuyorsan ve hala sana geri dönmüyorsa dahada bekleme kafasında bitirmiş güven kolay kazanılck bişi diil malesf
Bence de zaten kafasında bitirmiş biliyorum kolay kazanılacak bir şey olmadığını da ve yine haklısın ablacım bir kere olmadı dediğim gibi düşüncesizlikten bir kaç şey oldu gerçekten geç farkına vardım hiçbir şeyin kolay olmayacağını biliyorum ama çabalamazsam kendi sevgime de inanmam ben ilk defa aşık oldum kaybetmeye hiç niyetim yok elimden ne geliyorsa 2 tık fazlasını yapmak için uğraşıcam bu yanlış anlaşılmasın sapık takıntılı ex değilim onu gerçekten çok seviyorum ve boş durmak istemiyorum kolay olmayacak evet ama çabalamak istiyorum
Kaç yaşındasınız ve sürekli onu görüyormusun karşılaşıyormusunuz yani
Yaş 19 ilk ayrıldığımızda bir kaç kere gördüm 5 ay geçti dün tekrar gördüm annesiyle fazla görmedim yani karşılaşamıyoruz karşılaşsak da beni istemez yolunu falan değiştirir diye düşünüyorum
Daha çok gençsin kardeşim kızıda darlama boş ver gerçekten sana karşı birşeyler hissediyorsa zaten senin olacaktır ama kafasında bitirmiş bir kişi için istersen dünyaları ser yine istemez yine istemez
Barışmaya çalışmayı bırakmanı öneririm.
Abicim olmuyor gerçekten bırakmayı denedim ama olmuyor illa ki tecrübesi olmuştur herkesin anlıyordur yani beni
Kadınlarda sistem onları ne kadar onore ettiğimize göre işlemiyor abicim. Her gün iltifat üstüne iltifat etsen, yoluna çiçekler de sersen, her çaban, hanene -1 olarak döner. Eğer bu kızı geri istiyorsan az konuş, öz konuş, geri çek kendini, ama hala görebileceği bir açıda kal ve durmaksızın kendini geliştir.
Zamane kızları gibi değil abi hani az ilgi ver ona sen geri döner tarzı bir kız değil ben bu kişiyi kaybetmemekde çok kararlıyım sonu hüsran da olsa elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum ayrıca kendimi de geliştirmeye çalışıyorum o konuda bir sıkıntım yok çok şükür
Az ilgi ver geri döner değil, olgun ve vakur olduğunu göster demek bu. İstemiyorsa ve üzerine gidersen kesinlikle daha da uzaklaştırırsın. Kadınlar değerli erkek ister, ilgi değil. Gözünde değerli ol, zayıf görünme. Kadınlarda mekanizma bizde ki gibi çzlışmıyor.
Son kez olsun denemek istiyorum abi gittiği yerde sözlerimle ikna etmeye değil yaptıklarımla ikna etmek istiylrum kesinlikle fikrinize saygı duyuyorum ama ben hani gururlu ol olgun olları geçtim gideceğim gittiği yere beni ne kadar istemese de kesinlikle hani tecrüben vardır bu konularda sayhım sonsuz ama ben gözümde bazı şeyleri sildim o yüzden yapabileceğim bir şey önerirsen daha mutlu olurum abicim
Kesinlikle gurur önermedim, aksine tamamen kaybetmemen için gözünde küçülmemen gerekiyor diyorum. Gurur iyi bir şey değildir, ama fazla üstüne düşmek kadınlarda tiksinti uyandırır. Sence bu tiksintiyi uyandırırsan, geri kazanma şansın kalır mı? Kalmaz. Durumunu anladım, anlıyorum. Kendini frenleyemeyeceksin, en azından hiçbir şey talep etme, hiçbir şey isteme, şans dileme, kendini anlat, duygularını anlat ve dik dur. Sonrasında da olmazsa, her çabsn daha da küçültür gözünde. Giden kadınlar dönmez dostum, ardından çok da zorlama, her acı geçiyor, acılar olgun kılıyor insanı. Olgun olmadan yaşanmıyor bazı şeyler.
Haklısın abicim son kez denicem yine olmazsa bırakıcam artık yapacak bir şey yok vazgeçmek durumunda kalıcam
İşte o samimiyetinle duygularını açacağın, ama istemiyorsa mutluluklar dileyeceğin, bir daha önüne çıkmam diyeceğim konuşma son şansın, sakın duygularına yenik düşüp yalvarmaya vs girme. Selametle.
Seni dilemeye hazır olanı sen de sil
Çiçek